Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Tutustu myös uuteen Kasvurahoituksen luottolimiittiin!

Kolme tapaa rahoittaa lasku

Kasvurahoituksen laskurahoituksen käyttöönotto on tehty helpoksi. Tarjoamme kolme eri tapaa laskun toimittamiseksi meille: laskun lähetys laskutusohjelmasta, laskun välitys sivustomme kautta ja laskun lähettäminen sähköpostitse.

Laskurahoitus verkkolaskulla

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden rahoitettavien laskujen lähettämiseen meille verkkolaskuilla.

Lähetä rahoitettava lasku laskurahoitusosoitteeseemme suoraan laskutusohjelmasta, käytämällä laskun osoitteena 003723214677001 (operaattorikoodi 003721291126).

Jos yrityksellänne ei vielä ole verkkolaskutusta käytössä, avaa ilmainen tili Invoicer -verkkolaskutus laskutusohjelmaan, jolla laskutat asiakkaitasi helposti ja vaivattomasti.

Laskurahoitus PDF-laskulla

Kun yritys haluaa pyytää rahoitustarjouksen yksittäiselle pdf-laskulle, onnistuu laskun toimittaminen joko

  • Lähettämällä lasku meille liitetiedostona osoitteeseen laskurahoitus@kasvurahoitus.fi
  • Välittämällä lasku meille tämän sivun "Rahoita lasku" -toiminnolla

Rahoita yrityksesi lasku tästä

Lataa tästä PDF lasku paveluumme ja saat rahoitustarjouksen viipymättä. Voit myös lähettää rahoitettavan laskun sähköpostitse laskurahoitus@kasvurahoitus.fi tai laskutuspalvelusta verkkolaskuna laskurahoitusosoitteeseemme 003723214677001 (operaattorikoodi 003721291126).

Käsittelemme toimitetun laskun arkisin vuorokauden sisällä laskun toimituksesta. Olemme teihin yhteydessä, mikäli tarvitsemme lisätietoja laskuun liittyen. Mikäli teillä herää tarkempia kysymyksiä palvelustamme, tavoitatte meidät nopeiten puhelimitse numerosta 09 6829 8003.