Yrityslaina nopeasti ilman vakuuksia | Front Kasvurahoitus

Yrityslaina yrityksen rahoituslähteenä


Front Kasvurahoitus tarjoaa verkkopohjaista pienyrityslainaa suomalaisten pienten- ja keskisuurten yritysten kasvuun jopa 100 000 euroon saakka

Kasvurahoitus yrityslaina

Front Kasvurahoitus tarjoaa verkkopohjaista pienyrityslainaa suomalaisten pienten- ja keskisuurten yritysten kasvuun jopa 100 000 euroon saakka. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa verkkopalvelussamme, käsittelemme hakemuksen arkisin välittömästi ja maksamme rahoituksen jopa saman päivän aikana.

Tiedämme monen kasvavan ja kannattavankin yrityksen pullonkaulana olevan kassalikviditeetti ja projektien pitkittyminen saattaa aiheuttaa kassaongelmia. Yritys voi myös hakea rahoitusta toimintansa muutoksen tai kasvun vauhdittamiseen vaihtoehtona pankin tarjoukselle. Front Kasvurahoitus yrityslaina on nopea, kustannuksiltaan pankkirahoituksen ja perinteisen yrityslainan väliin sijoittuva yritysrahoitustuote. Erotumme eduksemme rahoituksen nopeudella, joustavuudella ja asiakaspalvelullamme. 

Yrityslaina maksetaan rahoitusta tarvitsevan yrityksen tilille välittömästi hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Front Kasvurahoitus yrityslaina poikkeaa joukkorahoituksella hankittavasta rahoituksesta myös nopeudessa. Kun joukkorahoituksella hankittava rahoitus voi olla sijoittajien ja yhteistyökumppaneiden arvioitavana verkkopalvelussa jopa kuukauden, Kasvurahoitus yrityslainan kautta haettu rahoitus maksetaan yrityksen tilille välittömästi hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Luottamus ja yksityisyys onkin toimintamme kulmakiviä.

Front Kasvurahoitusta voi hakea Suomessa toimipaikkaansa pitävä yritys nimenkirjoitusoikeutetun edustajansa toimesta. Edellytämme sekä yritykseltä että edustajalta vakituista osoitetta Suomessa, edustajalta verkkopankkitunnuksia tunnistautumiseen sekä yritykseltä pankkitiliä Suomessa. Edustajan tulee antaa suostumus luottotietojen tarkastamiseen sekä muiden tietojen tarkastamiseen julkisista rekistereistä.

Edellytämme lähtökohtaiseesti rahoitettavalta yritykseltä vähintään yhden tilinpäätöksen toimittamista verottajalle sekä PRH:lle. Lisäksi tarvitsemme usein yrityksen välitilinpäätöksen kuluvalta vuodelta. Tapauskohtaisesti rahoitamme myös aloittaneita yrityksiä, tällöin kiinnitämme huomiota erityisesti omavelkaisen takauksen turvaavuuteen.

Suuremmissa ja vaativammissa rahoitushankkeissa riskiarvio, luottopäätös ja rahoitus toteutetaan  Front Finance Oyn toimesta. 

Yrityslainalaskuri

kk

Kuukausierä*:

Kaikki takaisinmaksut yhteensä . Ei piilokuluja, ei laskutus- tai tilinhoitomaksuja, ei ylimääräisiä kuluja luoton ennenaikaisesta takaisinmaksusta. Luoton avauspalkkio 4.5%.
*) Lainan lopullinen kuukausierä vahvistuu riskiarviomme perusteella.

Mitkä ovat yrityslainan kulut?

Yrityslainan korko määräytyy riskiarvion perusteella ja on kiinteä koko laina-ajalle. Korkoa maksetaan jäljellä olevalle lainasummalle kuukausittain. Korkotasomme on erittäin kilpailukykyinen ja se määräytyy riskiperusteisesti rahoitettavan riskiarvion perusteella. Tyypillinen korkotarjouksemme asettuu pankkirahoituksen ja tavanomaisen verkosta haettavan yritysrahoituksen tai joukkorahoituksen väliimaastoon, olleen pankkirahoitusta korkeampi mutta usein kilpailijoitamme edullisempi.

Asiakkaamme maksaa rahasta aina ennalta sovitun kuukausierän, jonka suuruus on selvillä jo sopimuksen tekovaiheessa. Perimme yrityslainasta avauspalkkion, jonka suuruus määräytyy haettavan luoton määrän perusteella. Avauspalkkio on tavallisesti 4.5% luoton määrästä, ja se vähennetään asiakkaalle maksettavasta yrityslainasta. 

Kiinnostuitko? Voit tehdä maksuttoman yrityslainahakemuksen verkkopalvelussamme vaikka heti. Kannattaa lukea myös ohjeemme näin vertailet yritysluottotarjouksia.