Kasvurahoitus on nyt Suomen Yrittäjien valtakunnallinen laskurahoituskumppani!

Kuinka voimme auttaa?

Hei, ota meihin yhteyttä tai lue vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sivun alaosasta.

Syötä yritys

Syötä sähköpostiosoite

Kirjoita viesti

Lähettämällä viestin hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

Lähetä viesti
Soita meille 09 6829 8003 Ma-Pe 9.00-16.00
 • Lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi
 • Usein kysytyt kysymykset

  Kasvurahoituksen kokenut lainatiimi auttaa yritystäsi hakemuksen teossa, käsittelemme lainatarjouksen yksilöllisesti ja autamme yrityksellesi sopivan rahoitustuotteen valinnassa.

  Lainatiimi on tavoitettavissa numerossa 09 6829 8003 (ark. 09:00-17:00) ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi. Voit myös ottaa yhteyttä yläpuolelta löytyvän lomakkeen avulla.

  Kasvurahoitus -yrityslainan avoimen lainapääoman voi maksaa etukäteen kokonaisuudessaan ilman ylimääräisiä kuluja. Riittää, että ilmoitat meille 30vrk ennen takaisinmaksua ja toimitamme loppulaskun. Maksamalla rahoituksen ennen maksuohjelman päättymistä on mahdollista säästää lainan kuluissa merkittävästi.

  Kasvurahoituksen vakuudeton yrityslaina on muodoltaan annuiteettilaina, jossa maksuerät ovat aina samansuuruiset. Maksuerä koostuu pääoman lyhennyksestä ja korko-osuudesta ja laskutuspalkkiosta. Koron osuus pienenee maksuohjelman edetessä.

  Kasvurahoituksen yrityslainassa ei ole tilinhoitomaksuja tai kuukausimaksuja emmekä peri ylimääräisiä maksuja jäljellä olevan lainapääoman ennenaikaisesta takaisinmaksusta.

  Luottolimiitissä yritys maksaa korkoa vain avoimesta lainapääomasta. Kasvurahoituksen luottolimiitissä ei ole avaus- tai kuukausimaksuja, joten luottolimiitti on suositeltavaa avata valmiiksi odottamaan mahdollista rahoitustarvetta.

  Luottolimiitti on joustava lainasopimus toistuvaan lainatarpeeseen, josta voi tehdä nostoja limiittisopimuksen ylärajaan saakka. Limiittimuotoisen luoton takaisinmaksulle ei ole erillistä aikatalua vaan luottoa voi lyhentää yrityksen kassatilanteen niin salliessa. Lyhennyksen myötä limiittiä palautuu uudelleen nostettavaksi. Luottolimiitti soveltuu erityisen hyvin yrityksen toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten tilausten, varaston ja asiakasprojektien rahoitukseen.

  Laskurahoituksella voi rahoittaa yrityksen palveluiden tai tuotteiden myynnistä kirjoitettuja riidattomia yritysasiakkaille osoitettuja myyntilaskuja. Voit rahoittaa kaikki yrityksesi myyntilaskut, vain osan niistä tai yksittäisiä laskuja aina, kun haluat vapauttaa myyntisaamisissa olevia pääomia käyttöösi.

  Laskurahoituksessa yritys saa heti kassaan myyntilaskusta arvonlisäverollisen loppusumman rahoitusprovisiollamme vähennettynä. Provisio määräytyy laskun maksuajan pituuden mukaan sekä riskiperusteisesti. Laskun eräpäivän ollessa 14–90 päivän päästä tyypillinen provisiomme laskulle on 1,5 %-5 %. Lue lisää yläpuolelta löytyvästä hinnastostamme.

  Teemme jokaisesta yhdistelylainaa pyytävästä yrityksestä riskiarvion, jonka avulla voimme tehdä yritykselle räätälöidyn tarjouksen. Pyytämällä lainatarjouksen saat juuri sinulle räätälöidyn lainatarjouksen.

  Tilaa uutiskirje!

  Tilaamalla uutiskirjeen saat kuukausittaiset vinkit yrityksesi kasvattamiseen suoraan sähköpostiisi.

  Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

  Syötä sähköpostiosoite

  Kiitos tilauksesta! Olemme nyt lisänneet sinut uutiskirjeemme vastaanottajaksi.
  Kasvurahoitus yrityslaina
  Kasvurahoitus laskurahoitus