Kasvurahoitus on nyt Suomen Yrittäjien valtakunnallinen laskurahoituskumppani!

Yrityslainojen yhdistäminen – vaihda rahoitusyhtiötä ja säästä

Yrityslainojen yhdistäminen – vaihda rahoitusyhtiötä ja säästä

Yhdistä eri rahoitusyhtiöiden kalliit yrityslainat ja -rahoitukset vaivattomasti yhdeksi edullisemmaksi Kasvurahoituksen yrityslainaksi. Säästö yritykselle voi olla jopa tuhansia euroja vuodessa!

Yhdistä eri rahoitusyhtiöiden kalliit yrityslainat ja -rahoitukset vaivattomasti yhdeksi edullisemmaksi Kasvurahoituksen yrityslainaksi. Säästö yritykselle voi olla jopa tuhansia euroja vuodessa!

Kasvurahoitus laskurahoitus

Yrityslainojen yhdistäminen on tehty helpoksi

1. Pyydä lainatarjous yhdistelylainalle  
Tarvitset vain pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautuaksesi. Teemme lainatarjouksen avoimena olevalle lainamäärälle tai uudelle rahoitettavalle määrälle, mikäli kyse on vanhan rahoituksen uudelleenjärjestelystä yhdistettynä lisärahoitukseen. Otamme rahoitushakemuksen käsittelyyn viipymättä ja kartoitamme yrityksen rahoitustilanteen nopeasti.  

2. Vastaanota ja hyväksy lainatarjous  
Allekirjoita ja hyväksy tarjous helposti sähköpostiisi saapuneen linkin kautta.  

3. Maksamme rahoituksen pois kalliimmalle rahoitusyhtiölle (tai useille rahoitusyhtiöille) ja hoidamme tarvittaessa asiaan liittyvät paperityöt puolestasi  
Yhdistelylainan yhteydessä yritys voi saada halutessaan uutta käyttöpääomaa säilyttämällä kuukausierän ennallaan. Koska rahan hinta on edullisempi meillä, maksat vanhalla kuukausierällä enemmän lainaa ja maksamme erotuksen yrityksen tilille käyttöpääomaksi.  

Kuinka paljon lainojen yhdistämisellä voi säästää?

Olemme koonneet taulukkoon esimerkkejä saavutettavista säästöistä keskimääräiselle netistä otetulle yrityslainalle, kun rahoitussopimusta on jäljellä vielä 12 kuukautta. Säästön määrä Kasvurahoituksen yhdistelylainaa käyttämällä on ilmoitettu sekä kuukaudessa että vuodessa.

Pääomakk-eräSäästö/kkSäästö/v
50.000€4752.51€362.79€4353.48€
30.000€2851.33€323.67€3884.04€
20.000€1900.90€325.10€3901.20€
10.000€950.40€211.60€2539.20€

Yrityslainojen yhdistäminen kannattaa ja olemme tehneet sen yksinkertaiseksi

Yrityslainan vaihtaminen halvempaan on helppoa ja vuosittainen säästö yrityksen rahoituskustannuksissa voi olla tuhansia euroja. Yrityslainojen yhdistämisessä eli ns. yhdistelylainassa rahoitusyhtiö maksaa edullisemmalla lainalla kalliit yrityslainat pois ja korvaa yhden tai useammat yrityslainat uudella, edullisemman koron yrityslainalla. Yritys säästää rahoituskustannuksissa, kun rahoitus muuttuu edullisemmaksi.

Netistä haettavien yrityslainojen hinnoittelussa on eroja. Kasvurahoitus tarjoaa tutkitusti edullista ja vaivatonta verkosta haettavaa yrityslainaa ilman piilokustannuksia.

Lainojen yhdistäminen Kasvurahoituksen yhdistelylainalla yritykselle kulutonta ja Kasvurahoituksen yrityslainan lainapääoman voi maksaa aina takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

  • Ei avauspalkkioita, tilinhoitomaksuja tai lainojen yhdistämisestä johtuvia kuluja
  • Yrityslainojen yhdistämisen jälkeen yrityksesi maksaa vain yhtä matalampaa kuukausierää useiden eri maksuerien sijaan

Yrityslainojen yhdistäminen onnistuu helposti sähköisellä hakulomakkeella ja yrityksesi rahoituskustannukset alenevat välittömästi.

Pyydä maksuton yhdistelylainatarjous ja laske, mikä olisi säästö omalle yrityksellesi.

Yhdistä yrityslainat

Usein kysytyt kysymykset yrityslainojen yhdistämisestä

Yrityslainojen yhdistäminen tarkoittaa, että yritys ottaa yhden edullisemman yrityslainan, jolla maksaa pois yksittäisen kalliin yrityslainan tai kaikki pienet yrityslainat ja osamaksut mitä yritykselle on kerääntynyt.

Teemme jokaisesta yhdistelylainaa pyytävästä yrityksestä riskiarvion, jonka avulla voimme tehdä yritykselle räätälöidyn tarjouksen. Pyytämällä lainatarjouksen saat juuri sinulle räätälöidyn lainatarjouksen.

Jos lähetät hakemuksen käsittelyaikoina eli arkena klo 9–17, saat lainapäätöksen ja -tarjouksen sähköpostiisi yleensä noin tunnin sisällä. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian ja olemme sinuun yhteydessä, mikäli tarvitsemme lisää tietoa tarjouksen tekemistä varten.

Yhdistelylainan avulla kannattaa yhdistää kaikki kalliimmat lainat. Tätä on vaikea tietää ennen kuin saat edullisemman lainatarjouksen, jonka vuoksi kannustamme jättämään yrityslainatarjouksen sivujemme kautta, mikäli vähänkään epäilet, että maksat lainastasi liikaa. Saat lainatarjouksen sähköpostiisi, jota vertaamalla nykyisiin lainoihisi voit varmistua siitä, että lainan korvaaminen tulee edullisemmaksi. Myös kaikki pienet lainat ja osamaksut, kannattaa korvata yhdellä yrityslainalla. Näin saat kaikki kulut kuriin ja säästät rahaa.

Ota meihin yhteyttä!

Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9.00-16.00.

Kasvurahoitus kokemuksia

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen saat kuukausittaiset vinkit yrityksesi kasvattamiseen suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

Syötä sähköpostiosoite

Kiitos tilauksesta! Olemme nyt lisänneet sinut uutiskirjeemme vastaanottajaksi.
Kasvurahoitus yrityslaina
Kasvurahoitus laskurahoitus