Yrityslainojen yhdistäminen – vaihda rahoitusyhtiötä ja säästä

Yrityslainojen yhdistäminen – vaihda rahoitusyhtiötä ja säästä

Yhdistä eri rahoitusyhtiöiden kalliit yrityslainat ja -rahoitukset vaivattomasti yhdeksi edullisemmaksi Kasvurahoituksen yrityslainaksi.

Säästö yritykselle voi olla jopa tuhansia euroja vuodessa!

Yhdistä eri rahoitusyhtiöiden kalliit yrityslainat ja -rahoitukset vaivattomasti yhdeksi edullisemmaksi Kasvurahoituksen yrityslainaksi.

Säästö yritykselle voi olla jopa tuhansia euroja vuodessa!

Yrityslainojen yhdistäminen nainen
Yrityslainojen yhdistäminen nainen

Yrityslainalaskuri

10 000

12 kk

0 kk

Kuukausierä *

- € / kk

Kokonaiskustannus

-

1.
Täytä hakemus

Voit hakea lainaa 2 000–250 000 euroa, eikä se sido sinua mihinkään. Tarvitset vain y-tunnuksen ja pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautuaksesi.

2.
Tarjous

Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian ja palaamme asiaan räätälöidyn tarjouksen kanssa.

3.
Hyväksy tarjous

Hyväksy tarjous helposti sähköpostiisi saapuneen linkin kautta.

4.
Vastaanota rahat

Lainarahat saapuvat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana ja voit hyödyntää sen haluamallasi tavalla liiketoimintasi kehittämiseen.

Yrityslainojen yhdistäminen mies

Yrityslainojen yhdistäminen kannattaa ja olemme tehneet sen yksinkertaiseksi

Yrityslainan vaihtaminen halvempaan on helppoa ja vuosittainen säästö yrityksen rahoituskustannuksissa voi olla tuhansia euroja.

Yrityslainojen yhdistämisessä eli ns. yhdistelylainassa rahoitusyhtiö maksaa edullisemmalla lainalla kalliit yrityslainat pois ja korvaa yhden tai useammat yrityslainat uudella, edullisemman koron yrityslainalla. Yritys säästää rahoituskustannuksissa, kun rahoitus muuttuu edullisemmaksi.

Netistä haettavien yrityslainojen hinnoittelussa on eroja. Kasvurahoitus tarjoaa tutkitusti edullista ja vaivatonta verkosta haettavaa yrityslainaa ilman piilokustannuksia. Lainojen yhdistäminen Kasvurahoituksen yhdistelylainalla on yritykselle kulutonta.

Yrityslainojen yhdistäminen onnistuu helposti sähköisellä hakulomakkeella ja yrityksesi rahoituskustannukset alenevat välittömästi.

Pyydä maksuton yhdistelylainatarjous ja laske, mikä olisi säästö omalle yrityksellesi. Klikkaa “kyllä” kohtaan “Haetko yhdistelylainaa nykyisten yrityslainojen korvaamiseksi Kasvurahoituksella?”

Kuinka paljon lainojen yhdistämisellä voi säästää?

Olemme koonneet taulukkoon esimerkkejä saavutettavista säästöistä keskimääräiselle netistä otetulle yrityslainalle, kun rahoitussopimusta on jäljellä vielä 12 kuukautta.

Säästön määrä Kasvurahoituksen yhdistelylainaa käyttämällä on ilmoitettu sekä kuukaudessa että vuodessa.
PääomaKuukausieräSäästö / kkSäästö / vuosi
50 000 €4752,21 €362,79 €4353,48 €
30 000 €2851,33 €323,67 €3884,04 €
20 000 €1900,90 €325,10 €3901,20 €
10 000 €950,40 €211,60 €2539,20 €

Kiinnostuitko?

Keskustellaan lisää!
Kalle Paakkanen

Kasvurahoitus rahoittaa Suomessa toimipaikkaansa pitäviä yrityksiä yritysmuodosta riippumatta. Lainaa voi siis saada niin pk- ja mikroyritykset kuin toiminimiyrittäjätkin. Yrityslainan hakijalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus rahoitusta hakevaan yhtiöön sekä pankkitunnukset tai mobiilivarmenne henkilöllisyyden varmistamiseksi. Rahoitettavalla yrityksellä tulee olla tili suomalaisessa pankissa ja yrityksen omistajien tulee asua Suomessa.

Muita yrityslainan lainaehtoja ovat muun muassa seuraavat:

 • Yrityksen riskiluokituksen on oltava kunnossa
 • Yrityksen maksuhistorian tulee olla kunnossa
 • Yrityksen on pitänyt olla toiminnassa riittävän pitkään
 • Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä
 • Vastuuhenkilöillä ei saa olla epäsuotuisia yritysyhteyksiä
 • Takaajan luottotiedot on oltava kunnossa
 • Yritystoiminnan tulee olla tarpeeksi suurta ja jatkuvaa
 • Lainan koon tulee olla sopiva suhteessa liiketoimintaan

Mikäli lainaehdot eivät täyty, voi laskurahoitus olla yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu. Sen avulla voit rahoittaa yritysten välisiä myyntilaskuja aina tarvittaessa vapauttaen rahaa tuottavampaan käyttöön.

Lopulta kuitenkin kokonaiskuva ratkaisee eli jos jokin kohta uupuu, voi olla, että toimintaa tulee hieman kasvattaa olemassa olevilla resursseilla tai aikaa tulee kulua hieman enemmän, jotta yritys voi todistaa kannattavuutensa.

Usein rahoitusasiantuntijamme soittavat yrittäjälle saadakseen kokonaisvaltaisen kuvan yrityksen sen hetkisestä tilasta. Nämä hetket kannattaa käyttää hyväksi, sillä ne ovat hyvä mahdollisuus kertoa lainapäätökseen positiivisesti vaikuttavista asioista, jotka eivät käy ilmi rahoittajan saatavilla olevista tiedoista. Esimerkiksi toinen takaaja voi olla lainapäätökseen positiivisesti vaikuttava asia.

Kasvurahoituksen vakuudeton yrityslaina on muodoltaan annuiteettilaina, jossa maksuerät ovat aina samansuuruiset. Maksuerä koostuu pääoman lyhennyksestä, korko-osuudesta ja kuukausittaisesta tilinhoitopalkkiosta. Koron osuus pienenee maksuohjelman edetessä.

Yrityslainan korko, lainasumma ja laina-aika yhdessä määrittelevät yrityslainan hinnan. Koron suuruus perustuu riskiarvioon, jossa tarkastellaan yrityksen maksuhistoriaa ja riskiluokitusta. Myös aloittava yritys voi nostaa yrityslainan, kun rahoituksen takaajan tilanne ja maksukyky sen mahdollistaa.

Käytä Kasvurahoituksen yrityslainalaskuria ja pyydä tarjous nähdäksesi tarkemmin lainan kokonaiskustannukset.

Voit maksaa yrityslainan avoimen lainapääoman kokonaisuudessaan ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Ilmoita meille 30 päivää ennen takaisinmaksua, ja toimitamme loppulaskun. Ennenaikainen maksu antaa mahdollisuuden säästää merkittävästi lainan kuluissa.

Yrityslainan vakuutena toimii yleensä omistajayrittäjän henkilökohtainen, omavelkainen takaus. Tarvittaessa voimme pyytää toista takaajaa tai kiinteää vakuutta. Rahoituksen kustannukset arvioidaan aina takauksen riittävyyden perusteella.

Meillä Kasvurahoituksella toiminimiyrittäjät voivat saada lainaa seuraavin ehdoin:

 • Yrityksen omistajien on asuttava Suomessa.
 • Toiminimiyrittäjällä tulee olla suomalainen pankkitili.
 • Toiminimen fyysinen osoite on oltava Suomessa.

Liikevaihtoon perustuvaa ehtoa meillä ei ole, joten myös pienemmän liikevaihdon omaavat toiminimet voivat hakea yrityslainaa meiltä. Lisäksi yrityksen toiminta-ajan pituudella ei ole merkitystä, toisin kuin monilla muilla lainantarjoajilla, jotka myöntävät vakuudetonta yrityslainaa.

Ota yhteyttä yrityslainatiimiimme numerossa 09 6829 8003 (arkisin klo 9:00-16:00) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi. Autamme mielellämme!