Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Laskurahoitus - laskut rahaksi heti

Laskurahoitus on nopea ja vaivaton tapa saada rahat laskuista yrityksen käyttöön heti ilman, että odotat asiakkaiden maksuja eräpäivään saakka. Rahoita itse valitsemasi laskut Kasvurahoituksen laskurahoituksella ja saat rahat tilille välittömästi. Kun olet laskuttamassa, lähetä laskusi meille – me hoidamme loput puolestasi!

kasvurahoitus yrityslaina

Rahoita yrityksesi lasku näin

1. Lataa laskusi PDF-tiedostona, täytä alta löytyvä lomake ja lähetä se.

Voit halutessasi täydentää alle laskutettavan yrityksen yhteyshenkilön tiedot, ne voivat nopeuttaa hakemuksen käsittelyä.

2. Saat meiltä viipymättä rahoitustarjouksen sähköpostiisi.

3. Hyväksy tarjous sähköpostiisi saapuneen linkin kautta, saat rahat tilillesi saman päivän aikana.

Voit halutessasi lähettää laskusi tiedot myös sähköpostitse osoitteeseen laskurahoitus@kasvurahoitus.fi.

Käsittelemme toimitetun laskun arkisin vuorokauden sisällä laskun toimituksesta ja olemme teihin yhteydessä, mikäli tarvitsemme lisätietoja laskuun liittyen. Jos sinulla herää tarkempia kysymyksiä palvelustamme, tavoitatte meidät nopeinten puhelimitse numerosta 09 6829 8003.

 

Tehosta laskujen rahoittamista entisestään Laskurahoitus PRO:n avulla

Käytätkö asiakkaidesi laskuttamiseen laskutusohjelmaa?

Voit rahoittaa laskusi lähettämällä ne meille suoraan laskutuspalvelusta verkkolaskuna. Näin säästät aikaa ja rahoitat laskusi kuten PRO. Sinun ei tarvitse siis enää tallentaa PDF-tiedostoa erikseen koneellesi ja lähettää laskua meille erillisen lomakkeen tai sähköpostin välityksellä. Laskurahoitus PRO sopii yrityksille, jolla on useita rahoitettavia laskuja ja joka haluaa ottaa kaiken tehon irti ajastaan.

Lähetä lasku meille suoraan laskutuspalvelusta verkkolaskuna laskurahoitusosoitteeseemme 003723214677001 (operaattorikoodi 003721291126).

 

Laskurahoituksen hinta

Hinnoittelumme on läpinäkyvää - veloitamme rahoituksesta vain laskukohtaisen provision, jonka suuruus riippuu laskun maksuehdoista. Laskurahoituksessamme ei ole ylimääräisiä avaus- tai sopimusmaksuja. Kun yrityksen myyntilaskun eräpäivä on 30vrk päästä, yritys saa välittömästi 97%-98% laskun loppusummasta ja riskiarviosta riippuen. Hinnastomme eri maksuajan laskuille:

Eräpäivä (vrk)Rahoituksen hinta
142.00%
302.00%-3.00%
453.00%-5.00%
605.00%-7.00%
907.00%-9.00%
Vaivaton yrityslainahakemus

Valitse rahoitettavat laskusi itse

Laskurahoitus eroaa perinteisestä factoring rahoituksesta siten, että yritys voi itse valita rahoitettavat laskut, eikä kaikkia myyntilaskuja ole rahoitettava kerralla. Voit siis rahoittaa yrityksen yksittäisiä laskuja sekä halutessasi myös suurempia laskutuskokonaisuuksia.

Valitse haluamasi lasku!

helppo yrityslaina

Saa rahat nopeasti tilillesi

Laskurahoitus on nopea tapa kotiuttaa yrityksen myyntilaskut. Sinun ei tarvitse enää odottaa asiakkaan suoritusta eräpäivään saakka, vaan saat rahat tilillesi nopeasti ennakkoon, jopa saman päivän aikana. Voit pyytää tarjouksia yrityksen laskuille aina, kun haluat vapauttaa myyntisaamisissa olevia pääomia.

Kotiuta myyntilaskusi jo tänään!

Kilpailukykyinen yrityslainatarjous

Rahoita laskut vaivattomasti

Myyntilaskujen rahoittaminen ei voisi olla helpompaa. Sinun tarvitsee vain lähettää asiakkaallesi tarkoitettu lasku meille. Me lähetämme rahoituksen sinulle viipymättä ja laskutamme summan loppuasiakkaaltasi – helppoa!

Kokeile kuinka helppoa se on!

Yrittäjä, myyntilaskujen rahoittaminen on helpompaa kuin osasit edes kuvitella

Laskurahoituksen avulla yrityksen ei tarvitse enää odottaa asiakkaan suoritusta eräpäivään saakka. Rahoittamalla haluamansa laskun (yhden tai useampia) yritys saa myyntisaataviin sitoutuneet pääomat heti käyttöönsä samalla parantaen rahoitusasemaansa ja nopeuttaen kassankiertoa.

Laskurahoituksessa yritys toimittaa loppuasiakkaalle lähetettävän laskun asiakkaan sijaan Kasvurahoitukselle. Me Kasvurahoituksella siirrämme rahoituksen yritykselle ja laskutamme loppuasiakasta laskulla, jossa

  • laskun maksutilinä on Kasvurahoituksen asiakastili
  • laskun ulkoasu kunnioittaa alkuperäistä, rahoitettavaa laskua ja palvelun tai tuotteen myyneen yrityksen identiteettiä, lisättynä siirtolausekkeella
  • laskun eräpäivä ja maksuehdot ovat alkuperäisen laskun mukaiset

 

Laskurahoitus

Miksi juuri Kasvurahoituksen laskurahoitus?

1.

Rahoitamme laskun arvonlisävelvollisesta määrästä täydet 100 %.

2.

Asioit aina saman henkilön kanssa, joka vastaa juuri sinun rahoitusprosessistasi. Näin asiointi on joustavaa ja helppoa.

3.

Saat rahat tilillesi saman päivän aikana eikä sinun tarvitse odottaa maksua laskun eräpäivään saakkaa.

Rahoita laskusi!

Hinnoittelumme on läpinäkyvää - veloitamme rahoituksesta vain laskukohtaisen provision, jonka suuruus riippuu laskun maksuehdoista.
Laskurahoituksessamme ei ole ylimääräisiä avaus- tai sopimusmaksuja.

Lähetä lasku sähköpostitse

Usein kysytyt kysymykset laskurahoituksesta

Laskurahoitus on tarkoitettu Suomessa liiketoimintaa harjoittavalle yritykselle, joka haluaa rahat laskuista heti yrityksen käytettäväksi. Laskurahoituksen käyttäjällä tulee olla nimenkirjoitusoikeus rahoitusta hakevaan yhtiöön ja rahoitettavalla yrityksellä tulee olla tili suomalaisessa pankissa.

Laskurahoituksella yritys saa rahoituksen yrityksen palveluiden tai tuotteiden myynnistä kirjoitettuja riidattomia myyntilaskuja vastaan heti, eikä yrityksen tarvitse odottaa asiakassuoritusta eräpäivään saakka. Laskurahoituksella voi rahoittaa yksittäisiä laskuja ja suurempia laskukokonaisuuksia.

Ensimmäisen rahoitettavan laskun yhteydessä yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu edustaja allekirjoittaa sähköisesti laskurahoitussopimuksen, jonka jälkeen laskurahoituspalvelu on yrityksen käytössä. Kun sopimus on voimassa, yritys lähettää haluamansa laskun tai laskut Kasvurahoituksen laskurahoitustiimille joko sähköpostilla tai verkkopalvelusta ja tekee päätöksen, hyväksyykö laskusta tehdyn tarjouksen vai ei. Laskurahoituspalvelun avaaminen on maksutonta, eikä velvoita yritystä rahoittamaan laskuja kauttamme.

Laskurahoituksessa yritys saa heti kassaan myyntilaskusta arvonlisäverollisen loppusumman rahoitusprovisiollamme vähennettynä. Provisio määräytyy laskun maksuajan pituuden mukaan sekä riskiperusteisesti. Laskun eräpäivän ollessa 14–90 päivän päästä tyypillinen provisiomme laskulle on 1,5 %-5 %. Lue lisää yläpuolelta löytyvästä hinnastostamme.

Laskurahoitus on soveltuva rahoitusmuoto, kun yrityksellä on kassaa tuottaa laskutettavia tuotteita ja palveluita, mutta haluaa vapauttaa niissä kiinni olevan pääoman yrityksen kannalta tehokkaampaan käyttöön. Kun yritys hakee rahoitusta tuotteen valmistamiseen tai palvelun tuottamiseen jo ennen laskutusvaihetta, soveltuva rahoitusratkaisu on limiittiluotto tai yrityslaina.

Kasvurahoituksen laskurahoitus eroaa perinteisestä pankin factoring rahoituksesta siten, että yritys voi itse valita haluamansa laskut rahoitettavaksi ja rahoittaa myös yksittäisiä laskuja. Perinteinen pankkien tarjoama factoring-rahoitus kattaa usein yrityksen koko myyntilaskukannan.

Teemme sinulle mielellämme rahoitustarjouksen ja autamme laskurahoitusratkaisun käyttöönotossa. Tavoitat meidät numerosta 09 6829 8003 ja sähköpostitse laskurahoitus@kasvurahoitus.fi

Ota meihin yhteyttä!

Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9.00-17.00. Muina aikoina voit laittaa meille sähköpostia ja vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Kasvurahoitus kokemuksia

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen saat kuukausittaiset vinkit yrityksesi kasvattamiseen suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

Syötä sähköpostiosoite

Kiitos tilauksesta! Olemme nyt lisänneet sinut uutiskirjeemme vastaanottajaksi.

Kasvurahoitus yrityslaina
kasvurahoitus yrityslaina