Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Laskurahoitus - laskut rahaksi heti

Laskurahoitus - laskut rahaksi heti

Laskurahoitus on nopea ja vaivaton tapa saada rahat laskuista yrityksen käyttöön heti ilman, että odotat yritysasiakkaiden maksuja eräpäivään saakka. Rahoita itse valitsemasi laskut Kasvurahoituksen Laskurahoituksella ja saat rahat tilille välittömästi. Kun olet laskuttamassa, lähetä laskusi meille – me hoidamme loput puolestasi!

Rahoita yrityksen yksittäisiä laskuja tai suurempia laskutuskokonaisuuksia Kasvurahoituksen Laskurahoituksella ja saat rahat yrityksesi tilille välittömästi.

Kasvurahoitus laskurahoitus
Kasvurahoitus laskurahoitus

Laskurahoitus

Rahoita yksittäisiä laskuja

Rahoita yksi tai useampia myyntilaskuja

Tilitämme myyntisaatavien pääomat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana

Kokeile yksittäisen laskun rahoittamista ilman sitovaa sopimusta

Jopa 100 % rahoitusaste

Aloita tästä

Laskurahoitus Pro

Rahoita suurempia laskutuskokonaisuuksia

Rahoita kaikki haluamasi myyntilaskut

Avaa laskurahoituslimiitti täysin ilmaiseksi

Rahoita laskujasi aina tarpeen mukaan limiitissä myönnettyyn rajaan saakka

Hoidamme eräpäivien valvonnan puolestasi

70-90 % rahoitusaste

Aloita tästä

Laskurahoitus tuo joustoa kassaan

Laskurahoituksella saat yritysten välisiin myyntisaataviin sitoutuneet pääomat heti käyttöösi riippumatta laskun eräpäivästä tai asiakkaidesi maksuviiveistä. Laskurahoituksen avulla pystyt tarjoamaan asiakkaillesi pidempiä maksuehtoja, tasaamaan kausivaihteluita ja toteuttamaan investointeja ilman lainarahaa. Ennen kaikkea parannat yrityksesi maksuvalmiutta ja nopeutat kassankiertoa.  

Laskurahoitus eroaa perinteisestä factoring-rahoituksesta siten, että yritys voi itse valita rahoitettavat laskut, eikä siinä vaadita kaikkien myyntisaatavien kierrättämistä palvelun kautta. Kasvurahoituksen Laskurahoituksen avulla voit siis rahoittaa sekä yrityksen yksittäisiä laskuja että suurempia laskutuskokonaisuuksia.  

Kasvurahoituksen Laskurahoituksen avulla rahoitat laskusi edullisesti, rahoitusasteen ollessa jopa 100%.  

Yrityslaina nopeasti

Valitse rahoitettavat laskusi itse

Voit rahoittaa kauttamme kaikki yrityksesi myyntilaskut, vain osan niistä tai yksittäisiä laskuja aina, kun haluat vapauttaa myyntisaamisissa olevia pääomia käyttöösi.

Valitse haluamasi lasku!

Yrityslaina ilman reaalivakuuksia

Saa rahat nopeasti tilillesi

Yritysasiakkaiden vaatimat yhä pidemmät maksuajat hidastavat monen yrityksen kassan kiertoa, mutta ei hätää – Laskurahoituksen avulla kotiutat yrityksen myyntilaskut nopeasti ja saat rahat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana.

Kotiuta myyntilaskusi jo tänään!

Yrityslaina vaivattomasti

Rahoita laskut vaivattomasti

Myyntilaskujen rahoittaminen ei voisi olla helpompaa. Ota meihin yhteyttä niin me lähetämme sinulle rahoitustarjouksen viipymättä. Tämän jälkeen laskujen rahoittaminen hoituu sujuvasti.

Kokeile kuinka helppoa se on!

Laskurahoitus

Rahoita yksittäisiä laskuja aina halutessasi

Laskurahoitus prosessi Desktop
Laskurahoitus prosessi Mobile

Laskurahoituksen avulla voit pyytää tarjouksia yksittäisille laskuille aina, kun haluat vapauttaa myyntisaamisissa olevia pääomia. Sinun tarvitsee vain lähettää asiakkaallesi tarkoitettu lasku meille. Me lähetämme rahoituksen yrityksellesi viipymättä ja laskutamme summan loppuasiakkaaltasi – helppoa! Näin yrityksesi saa laskut rahaksi heti, mutta loppuasiakkaasi maksaa laskun sovitun maksuajan mukaan.

Lähettämässämme laskussa

  • laskun maksutilinä on Kasvurahoituksen asiakastili
  • laskun eräpäivä ja maksuehdot ovat alkuperäisen laskun mukaiset

Rahoitamme yksittäisten laskujen arvolisäverollisesta määrästä jopa täydet 100 %.

Aloita tästä

Laskurahoitus Pro

Rahoita suurempia laskutuskokonaisuuksia laskurahoituslimiitin avulla

Laskurahoitus Pro
Laskurahoitus Pro mobile

Laskurahoitus Pro on factoring-rahoitusta joustavampi ratkaisu – se ei edellytä koko laskutuskannan kierrättämistä ja soveltuu näin akuutteihinkin rahoitustarpeisiin, vieläpä edullisesti.

Puitesopimuksen solmittuamme voit rahoittaa haluamiasi laskuja aina tarpeen mukaan sopimuksessa määritetyn limiitin ylärajaan saakka ilman erillisiä yhteydenottoja. Laskurahoituslimiitin avaaminen on täysin ilmasta, eikä käyttämättömänä aiheuta lainkaan kuluja yrityksellesi. Lisäksi hoidamme eräpäivien valvonnan puolestasi.

Rahoitamme laskujen arvolisäverollisesta määrästä heti 70–90 % ja loput, kun loppuasiakkaasi on maksanut laskun.

Aloita tästä

LaskurahoitusKuvaRahoitamme laskut korkealla rahoitusasteella – jopa 100 %.

LaskurahoitusKuvaLuottovakuutus korvaa tilaajan maksukyvyttömyydestä johtuvat maksamattomat myyntisaatavat. Luottovakuutus haetaan kaikille rahoittamillemme laskuille ja on asiakkaille täysin maksuton.

LaskurahoitusKuvaEtenemme rahoituksen kanssa viipymättä. Saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

LaskurahoitusKuvaLaskurahoituslimiitin avaaminen ja ylläpito on maksutonta, ei avaus- tai sopimusmaksuja.

LaskurahoitusKuvaAsioit aina juuri sinun rahoitusprosessistasi vastaavan henkilön kanssa, jolloin asiointi on joustavaa ja helppoa.

LaskurahoitusKuva

Laskurahoituksen hinta

Eräpäivä (vrk)Laskukohtainen provisio
142.00 %
302.00-3.00 %
453.00-5.00 %
605.00-7.00 %
907.00-9.00 %

Laskukohtainen provisio riippuu laskun maksuehdoista. Hintaan lisätään käsittelymaksu 10 €/lasku. Palveluun ei sisälly muita avaus- tai sopimusmaksuja.

Jos yrityksen myyntilaskun eräpäivä on esimerkiksi 30vrk päästä, yritys saa välittömästi 70%-100% laskun loppusummasta ja riskiarviosta riippuen.

Laskurahoitus Pro:n hinta

Eräpäivä (vrk)Laskukohtainen provisio
142.00 %
302.00-3.00 %
453.00-5.00 %
605.00-7.00 %
907.00-9.00 %

Laskukohtainen provisio riippuu laskun maksuehdoista. Hintaan lisätään käsittelymaksu 10 €/lasku. Palveluun ei sisälly muita avaus- tai sopimusmaksuja.

Uusille asiakkaille ensimmäiset kymmenen laskua ilman käsittelymaksua.

Lähetä lasku rahoitettavaksi

Laskurahoitus

Yksittäisten laskujen rahoittaminen

Voit halutessasi lähettää laskusi tiedot myös sähköpostitse osoitteeseen laskurahoitus@kasvurahoitus.fi tai suoraan laskutuspalvelusta verkkolaskuna laskurahoitusosoitteeseemme 003723214677001 (operaattorikoodi 003721291126).

Jätä yhteydenottopyyntö

Laskurahoitus PRO

Suurempien laskutuskokonaisuuksien rahoittaminen

Uusille asiakkaille ensimmäiset kymmenen laskua ilman käsittelymaksua.

Usein kysytyt kysymykset laskurahoituksesta

Laskurahoitus on tarkoitettu suomalaisille pk-yrityksille, jotka haluavat rahat laskuista yrityksen käytettäväksi heti ilman, että he joutuvat odottamaan asiakkaiden maksuja eräpäiviin saakka. Laskurahoitus sopii hyvin pienille yrityksille, jotka jäävät valitettavan usein isojen yritysten jalkoihin maksuajoista neuvotellessaan sekä yrityksille, joilla laskutettavat summat ovat suuria ja maksuajat pitkiä.

Laskurahoituksella voi rahoittaa yrityksen palveluiden tai tuotteiden myynnistä kirjoitettuja riidattomia yritysasiakkaille osoitettuja myyntilaskuja. Voit rahoittaa kaikki yrityksesi myyntilaskut, vain osan niistä tai yksittäisiä laskuja aina, kun haluat vapauttaa myyntisaamisissa olevia pääomia käyttöösi.

Ensimmäisen rahoitettavan laskun yhteydessä yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu edustaja allekirjoittaa sähköisesti laskurahoitussopimuksen, jonka jälkeen laskurahoituspalvelu on yrityksen käytössä. Kun sopimus on voimassa, yritys lähettää haluamansa laskun tai laskut Kasvurahoituksen laskurahoitustiimille joko sähköpostilla tai verkkopalvelusta ja tekee päätöksen, hyväksyykö laskusta tehdyn tarjouksen vai ei. Laskurahoituspalvelun avaaminen on maksutonta, eikä velvoita yritystä rahoittamaan laskuja kauttamme.

Laskurahoituksessa yritys saa heti kassaan myyntilaskusta arvonlisäverollisen loppusumman rahoitusprovisiollamme vähennettynä. Provisio määräytyy laskun maksuajan pituuden mukaan sekä riskiperusteisesti. Laskun eräpäivän ollessa 14–90 päivän päästä tyypillinen provisiomme laskulle on 1,5 %-5 %. Lue lisää yläpuolelta löytyvästä hinnastostamme.

Laskurahoitus on soveltuva rahoitusmuoto, kun yrityksellä on kassaa tuottaa laskutettavia tuotteita ja palveluita, mutta haluaa vapauttaa niissä kiinni olevan pääoman yrityksen kannalta tehokkaampaan käyttöön. Kun yritys hakee rahoitusta tuotteen valmistamiseen tai palvelun tuottamiseen jo ennen laskutusvaihetta, soveltuva rahoitusratkaisu on limiittiluotto tai yrityslaina.

Kasvurahoituksen laskurahoitus eroaa perinteisestä pankin factoring rahoituksesta siten, että yritys voi itse valita haluamansa laskut rahoitettavaksi ja rahoittaa myös yksittäisiä laskuja. Perinteinen pankkien tarjoama factoring-rahoitus kattaa usein yrityksen koko myyntilaskukannan.

Teemme sinulle mielellämme rahoitustarjouksen ja autamme laskurahoitusratkaisun käyttöönotossa. Tavoitat meidät numerosta 09 6829 8003 ja sähköpostitse laskurahoitus@kasvurahoitus.fi

Ota meihin yhteyttä!

Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9.00-17.00.

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen saat kuukausittaiset vinkit yrityksesi kasvattamiseen suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

Syötä sähköpostiosoite

Kiitos tilauksesta! Olemme nyt lisänneet sinut uutiskirjeemme vastaanottajaksi.

Kasvurahoitus yrityslaina
Kasvurahoitus laskurahoitus