Asiakaspalvelumme on auki heinäkuussa arkisin klo 10-14.

Laskurahoitus - laskut rahaksi heti

Laskurahoitus - laskut rahaksi heti

Laskurahoituksella saat rahat kassaan heti sen sijaan, että odottaisit asiakkaan maksua eräpäivään saakka.

Saadaksesi rahat nopeammin käyttöösi sinun tarvitsee vain lähettää asiakkaallesi suunnattu lasku meille. Me siirrämme rahoituksen yrityksesi tilille viipymättä ja laskutamme summan loppuasiakkaaltasi – helppoa! Rahoita yksittäisiä laskuja tai suurempia laskutuskokonaisuuksia tarpeesi mukaan.

Olemme Suomen Yrittäjien valtakunnallinen jäsenetukumppani.

Laskurahoitus on nopea ja vaivaton tapa rahoittaa yrityksesi yksittäiset laskut tai suuremmat laskutuskokonaisuudet. Laskurahoituksella saat rahat kassaan heti sen sijaan, että odottaisit asiakkaan maksua eräpäivään saakka. Kun olet laskuttamassa, lähetä laskusi meille!

Olemme Suomen Yrittäjien valtakunnallinen jäsenetukumppani.

Laskurahoitus yrittäjät ja tietokone
Laskurahoitus yrittäjät ja tietokone

Aloita laskujen rahoittaminen

Hyväksyn Kasvurahoituksen käyttöehdot. Annan suostumuksen tietojen noutamiseen ja käsittelyyn luottotietorekisteristä sekä muista saatavilla olevista tietolähteistä.

Ei

1.
Jätä yhteydenottopyyntö

Voit halutessasi liittää mukaan yhden tai useampia laskuja, joille haluat tarjouksen. Sinun ei tarvitse lähettää rahoitettavia laskuja asiakkaallesi, sillä toimitamme laskun puolestasi.

2.
Tarjous

Lähetämme tarjouksen sähköpostiisi viipymättä. Voit hyväksyä sopimusehdot kätevästi ja turvallisesti sähköpostiisi saapuneen linkin kautta.

3.
Lasku rahaksi

Hyväksyttyäsi tarjouksen sähköpostiisi saapuneen linkin kautta, siirrämme rahat yrityksesi tilille pikimmiten, jopa saman päivän aikana.

Laskurahoitus nainen ja tietokone

Kasvurahoitus on Suomen Yrittäjien valtakunnallinen jäsenetukumppani

Suomen Yrittäjät ja Kasvurahoitus ovat aloittaneet yhteistyön tarjotakseen yrittäjille helpotusta pitkien maksuaikojen tuomiin haasteisiin. Tämän yhteistyön myötä Suomen Yrittäjien jäsenyritykset voivat nyt hyödyntää laskurahoitusta entistäkin paremmin ehdoin.

Hyödynnä Suomen Yrittäjien jäsenetu valitsemalla Suomen Yrittäjien jäsenyys yhteydenottolomakkeen yhteydessä.

Katso, miksi yrittäjät valitsevat meidät

Kasvurahoitus
Voit vapaasti valita, mitkä laskut haluat muuttaa rahaksi
Kasvurahoitus
Luottovakuutus sisältyy palvelun hintaan ja suojaa myyntisaatavia riskeiltä kuten asiakkaan maksukyvyttömyydeltä, yrityssaneeraukselta tai konkurssilta
Kasvurahoitus
Laskurahoituspalvelun avaaminen on maksutonta
Kasvurahoitus
Olemme Suomen Yrittäjien valtakunnallinen laskurahoituskumppani
Kasvurahoitus
Saat rahat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana
Kasvurahoitus
Rahoitamme laskut korkealla rahoitusasteella – jopa 100 %
Kasvurahoituksen yritysportaali

Laskurahoitus tuo joustoa kassaan

Rahoittamalla laskusi saat myyntisaataviin sitoutuneet pääomat yrityksesi käyttöön heti riippumatta laskun eräpäivästä tai asiakkaidesi maksuviiveistä. Laskurahoituksen avulla pystyt tarjoamaan omille asiakkaillesi pidempiä maksuehtoja, tasaamaan kausivaihteluita ja toteuttamaan investointeja ilman lainarahaa. Laskurahoituksen avulla parannat yrityksesi maksuvalmiutta ja nopeutat kassankiertoa.

Sinun tarvitsee vain lähettää asiakkaallesi tarkoitettu lasku meille, jonka jälkeen suoritamme rahoituksen yrityksellesi viipymättä ja laskutamme summan loppuasiakkaaltasi – helppoa!

Laskurahoitus eroaa perinteisestä factoring-rahoituksesta siten, että voit vapaasti valita mitkä laskuista haluat rahoittaa – kaikkia laskuja ei tarvitse rahoittaa palvelun kautta. Kasvurahoituksen laskurahoituksen avulla voit rahoittaa sekä yrityksen yksittäisiä laskuja että suurempia laskutuskokonaisuuksia.

Haemme laskuille vakuutusyhtiön myöntämän luottovakuutuksen, joka suojaa myyntisaatavaa riskeiltä kuten maksajan maksukyvyttömyydeltä, yrityssaneeraukselta tai konkurssilta. Luottovakuutus antaa yrittäjälle mahdollisuuden keskittyä liiketoiminnan pyörittämiseen, tietäen että riskit ovat asiakkaan maksukyvyttömyyden osalta suojattuna.
laskurahoitus

Laskurahoituksen hinta

Kasvurahoituksen laskurahoituksen avulla rahoitat laskusi edullisesti, rahoitusasteen ollessa jopa 100 %. Laskurahoituksen hinta koostuu laskukohtaisesta kertamaksusta, joka määräytyy laskun maksuehtojen perusteella, sekä kiinteästä 10 euron laskukohtaisesta tilinhoitomaksusta.

Viereisestä taulukosta näet suuntaa antavasti laskukohtaisen kertamaksun suuruuden eri maksuehdoille.
Eräpäivä (vrk)Laskukohtainen kertamaksu
140,75-2 %
301,45-3 %
452,20-4 %
603,60-5 %
904,50-8 %

Kuljetusalan perheyritys löysi laskurahoituksesta ratkaisun pitkiin maksuaikoihin

Kuljetusalalla pitkät maksuajat ovat arkipäivää, ja asiakkaille lähetettävissä laskuissa komeilee usein 30 päivän maksuehto. Valitettavasti yrityksen vastaanottamat laskut eivät tarjoa samaa luksusta. Kun rahat viipyvät asiakkaan päässä, tehokas kassanhallinta vaikeutuu. Tähän haasteeseen Pajakuja Trucking vastasi ottamalla käyttöön Kasvurahoituksen laskurahoituspalvelun.

"Erityisesti kommunikaatio Kasvurahoituksen kanssa on ollut erinomaista, ja ongelmatilanteisiin on aina löytynyt nopea ratkaisu. Tärkeää on myös se, että emme koskaan joudu kyselemään laskujen perään, vaan prosessi on hyvin suoraviivainen ja sujuva”, kertoo Pajakuja Truckingin Simo Heimonen.
Pajakuja Trucking

Kiinnostuitko?

Keskustellaan lisää!
Kalle Paakkanen

Laskurahoitus on rahoitusmuoto, jonka avulla yrityksen ei tarvitse odottaa asiakkaiden maksuja laskujen eräpäiviin saakka, vaan saa rahat heti tililleen. Yritys lähettää rahoitettavan laskun rahoitusyhtiölle, joka puolestaan maksaa rahoituksen yritykselle ja perii summan loppuasiakkaalta. Näin yritys saa rahat heti, mutta asiakas voi maksaa laskun sovitun maksuajan mukaan. Samasta palvelusta käytetään Suomessa monia nimityksiä. Factoring, myyntisaatavarahoitus ja laskusaatavarahoitus tarkoittavat samaa asiaa.

Laskurahoitus on suunniteltu yrityksille, jotka hyötyvät siitä, että saavat rahat laskuistaan välittömästi käyttöönsä ilman, että he joutuvat odottamaan asiakkaiden maksuja eräpäiviin saakka. Palvelu sopii erityisen hyvin yrityksille, joilla laskutettavat summat ovat suuria ja maksuajat pitkiä. Laskurahoitusta voivat käyttää kaiken kokoiset yritykset ja toiminimet. Ainoa edellytys on, että yrityksellä on yrityslaskutusta.

Laskurahoituksella voi rahoittaa yrityksen palveluiden tai tuotteiden myynnistä kirjoitettuja riidattomia yritysasiakkaille osoitettuja myyntilaskuja. Voit rahoittaa kaikki yrityksesi myyntilaskut, vain osan niistä tai yksittäisiä laskuja aina, kun haluat vapauttaa myyntisaamisissa olevia pääomia käyttöösi.

Laskurahoituksessa yritys saa heti kassaan laskun arvonlisäverollisen loppusumman rahoitusprovisiollamme ja tilinhoitomaksulla vähennettynä. Provisio määräytyy laskun maksuajan pituuden mukaan sekä riskiperusteisesti. Laskun eräpäivän ollessa 14–90 päivän päästä tyypillinen provisiomme laskulle on 0,75 %-8%. Lue lisää yläpuolelta löytyvästä hinnastostamme. Tarkan hinnan saat jättämällä yhteydenottopyynnön.

Laskurahoitus ja factoring ovat molemmat yrityksen rahoitusmuotoja, joissa hyödynnetään yrityksen saamia maksuja rahoituksen lähteenä. Näiden kahden ero on, että factoring-rahoituksessa yleensä kaikki myyntisaatavat rahoitetaan, käyttäen taseessa olevia myyntisaatavia vakuutena rahoituksen yhteydessä. Kasvurahoituksen laskurahoitus eroaa perinteisestä factoring-rahoituksesta siten, että voit vapaasti valita, mitkä laskut haluat rahoittaa – palvelun kautta ei tarvitse rahoittaa kaikkia laskuja.

Jos saat maksun rahoitetusta laskusta suoraan asiakkaalta, ilmoita meille välittömästi. Näin voimme välttää tarpeettomat maksumuistutukset.

Koska laskuja ei osteta, vaan ne rahoitetaan, on luottotappioriski lopulta yritykselläsi. Haemme kuitenkin maksajille aina luottovakuutuksen, joka kattaa tilanteet, joissa maksajayritys ajautuu maksukyvyttömyyteen. Vakuutus on 90 % laskun summasta, mikä tarkoittaa, että asiakkaasi ajautuessa maksukyvyttömyyteen, vakuutus korvaa 90 % laskun summasta. Loppuosuus jää yrityksesi maksettavaksi.

Ensimmäisen rahoitettavan laskun yhteydessä yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu edustaja allekirjoittaa sähköisesti laskurahoitussopimuksen, jonka jälkeen laskurahoituspalvelu on yrityksen käytössä. Kun sopimus on voimassa, yritys voi lähettää haluamansa laskun tai laskut rahoitettavaksi joko sähköpostilla, Kasvurahoituksen verkkopalvelusta tai verkkolaskuna. Vastaanotettuamme rahoitettavan laskun rahoitamme sen yrityksellesi rahoitusasteen mukaisesti ja siirrämme loppuosuuden, kun asiakkaasi maksaa laskun Kasvurahoitukselle.

Laskurahoituspalvelun avaaminen on maksutonta, eikä velvoita yritystä rahoittamaan laskuja kauttamme.