Laskurahoitus - laskut rahaksi heti

Laskurahoitus - laskut rahaksi heti

Laskurahoituksella saat rahat kassaan heti sen sijaan, että odottaisit asiakkaan maksua eräpäivään saakka.

Saadaksesi rahat nopeammin käyttöösi sinun tarvitsee vain lähettää asiakkaallesi suunnattu lasku meille. Me siirrämme rahoituksen yrityksesi tilille viipymättä ja laskutamme summan loppuasiakkaaltasi – helppoa! Rahoita yksittäisiä laskuja tai suurempia laskutuskokonaisuuksia tarpeesi mukaan.

Olemme Suomen Yrittäjien valtakunnallinen jäsenetukumppani.

Laskurahoitus on nopea ja vaivaton tapa rahoittaa yrityksesi yksittäiset laskut tai suuremmat laskutuskokonaisuudet. Laskurahoituksella saat rahat kassaan heti sen sijaan, että odottaisit asiakkaan maksua eräpäivään saakka. Kun olet laskuttamassa, lähetä laskusi meille!

Olemme Suomen Yrittäjien valtakunnallinen jäsenetukumppani.

Laskurahoitus yrittäjät ja tietokone
Laskurahoitus yrittäjät ja tietokone

Aloita laskujen rahoittaminen

Hyväksyn Kasvurahoituksen käyttöehdot. Annan suostumuksen tietojen noutamiseen ja käsittelyyn luottotietorekisteristä sekä muista saatavilla olevista tietolähteistä.

Ei

1.
Jätä yhteydenottopyyntö

Voit halutessasi liittää mukaan yhden tai useampia laskuja, joille haluat tarjouksen. Sinun ei tarvitse lähettää rahoitettavia laskuja asiakkaallesi, sillä toimitamme laskun puolestasi.

2.
Tarjous

Lähetämme tarjouksen sähköpostiisi viipymättä. Voit hyväksyä sopimusehdot kätevästi ja turvallisesti sähköpostiisi saapuneen linkin kautta.

3.
Lasku rahaksi

Hyväksyttyäsi tarjouksen sähköpostiisi saapuneen linkin kautta, siirrämme rahat yrityksesi tilille pikemmiten, jopa saman päivän aikana.

Laskurahoitus nainen ja tietokone

Kasvurahoitus on Suomen Yrittäjien valtakunnallinen jäsenetukumppani

Suomen Yrittäjät ja Kasvurahoitus ovat aloittaneet yhteistyön tarjotakseen yrittäjille helpotusta pitkien maksuaikojen tuomiin haasteisiin. Tämän yhteistyön myötä Suomen Yrittäjien jäsenyritykset voivat nyt hyödyntää laskurahoitusta entistäkin paremmin ehdoin.

Hyödynnä Suomen Yrittäjien jäsenetu valitsemalla Suomen Yrittäjien jäsenyys yhteydenottolomakkeen yhteydessä.

Katso, miksi yrittäjät valitsevat meidät

Kasvurahoitus
Voit vapaasti valita, mitkä laskut haluat muuttaa rahaksi
Kasvurahoitus
Luottovakuutus sisältyy palvelun hintaan ja suojaa myyntisaatavia riskeiltä kuten asiakkaan maksukyvyttömyydeltä, yrityssaneeraukselta tai konkurssilta
Kasvurahoitus
Laskurahoituspalvelun avaaminen on maksutonta
Kasvurahoitus
Olemme Suomen Yrittäjien valtakunnallinen laskurahoituskumppani
Kasvurahoitus
Saat rahat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana
Kasvurahoitus
Rahoitamme laskut korkealla rahoitusasteella – jopa 100 %
Kasvurahoituksen yritysportaali

Laskurahoitus tuo joustoa kassaan

Rahoittamalla laskusi saat myyntisaataviin sitoutuneet pääomat yrityksesi käyttöön heti riippumatta laskun eräpäivästä tai asiakkaidesi maksuviiveistä. Laskurahoituksen avulla pystyt tarjoamaan omille asiakkaillesi pidempiä maksuehtoja, tasaamaan kausivaihteluita ja toteuttamaan investointeja ilman lainarahaa. Laskurahoituksen avulla parannat yrityksesi maksuvalmiutta ja nopeutat kassankiertoa.

Sinun tarvitsee vain lähettää asiakkaallesi tarkoitettu lasku meille, jonka jälkeen suoritamme rahoituksen yrityksellesi viipymättä ja laskutamme summan loppuasiakkaaltasi – helppoa!

Laskurahoitus eroaa perinteisestä factoring-rahoituksesta siten, että voit vapaasti valita mitkä laskuista haluat rahoittaa – kaikkia laskuja ei tarvitse rahoittaa palvelun kautta. Kasvurahoituksen laskurahoituksen avulla voit rahoittaa sekä yrityksen yksittäisiä laskuja että suurempia laskutuskokonaisuuksia.

Haemme laskuille vakuutusyhtiön myöntämän luottovakuutuksen, joka suojaa myyntisaatavaa riskeiltä kuten maksajan maksukyvyttömyydeltä, yrityssaneeraukselta tai konkurssilta. Luottovakuutus antaa yrittäjälle mahdollisuuden keskittyä liiketoiminnan pyörittämiseen, tietäen että riskit ovat asiakkaan maksukyvyttömyyden osalta suojattuna.
laskurahoitus

Laskurahoituksen hinta

Kasvurahoituksen laskurahoituksen avulla rahoitat laskusi edullisesti, rahoitusasteen ollessa jopa 100 %. Laskurahoituksen hinta koostuu laskukohtaisesta kertamaksusta, joka määräytyy laskun maksuehtojen perusteella, sekä kiinteästä 10 euron laskukohtaisesta tilinhoitomaksusta.

Viereisestä taulukosta näet suuntaa antavasti laskukohtaisen kertamaksun suuruuden eri maksuehdoille.
Eräpäivä (vrk)Laskukohtainen kertamaksu
140,75-2 %
301,45-3 %
452,20-4 %
603,60-5 %
904,50-8 %

Laskurahoitus – tehokas tuki henkilöstövuokrausyritykselle

Työkuutio on ollut Kasvurahoituksen asiakkaana jo viisi vuotta. Laskurahoituksen avulla hommat hoituvat vaivattomasti ja helposti. Kassankierto nopeutuu, kassavirta on ennustettavampaa ja helpommin hallittavaa. Myös hyvä vuorovaikutus rahoituskumppanin kanssa on tärkeää.

"Tiedämme, että Kasvurahoituksen yhteyshenkilö vastaa aina ajallaan ja voimme luottaa, että laskujen rahoittaminen onnistuu myös tiukalla aikataululla. Kasvurahoitus on kullan arvoinen kumppani."
Laskurahoituksen asiakasreferenssi

Kiinnostuitko?

Keskustellaan lisää!
Kalle Paakkanen

Laskurahoitus on tarkoitettu suomalaisille pk-yrityksille, jotka haluavat rahat laskuista yrityksen käytettäväksi heti ilman, että he joutuvat odottamaan asiakkaiden maksuja eräpäiviin saakka. Laskurahoitus sopii hyvin pienille yrityksille, jotka jäävät valitettavan usein isojen yritysten jalkoihin maksuajoista neuvotellessaan sekä yrityksille, joilla laskutettavat summat ovat suuria ja maksuajat pitkiä.

Laskurahoituksella voi rahoittaa yrityksen palveluiden tai tuotteiden myynnistä kirjoitettuja riidattomia yritysasiakkaille osoitettuja myyntilaskuja. Voit rahoittaa kaikki yrityksesi myyntilaskut, vain osan niistä tai yksittäisiä laskuja aina, kun haluat vapauttaa myyntisaamisissa olevia pääomia käyttöösi.

Ensimmäisen rahoitettavan laskun yhteydessä yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu edustaja allekirjoittaa sähköisesti laskurahoitussopimuksen, jonka jälkeen laskurahoituspalvelu on yrityksen käytössä. Kun sopimus on voimassa, yritys lähettää haluamansa laskun tai laskut Kasvurahoituksen laskurahoitustiimille joko sähköpostilla, Kasvurahoituksen verkkopalvelusta tai verkkolaskuna laskurahoitustiimilllemme ja tekee päätöksen, hyväksyykö laskusta tehdyn tarjouksen vai ei. Laskurahoituspalvelun avaaminen on maksutonta, eikä velvoita yritystä rahoittamaan laskuja kauttamme.

Laskurahoituksessa yritys saa heti kassaan myyntilaskusta arvonlisäverollisen loppusumman rahoitusprovisiollamme vähennettynä. Provisio määräytyy laskun maksuajan pituuden mukaan sekä riskiperusteisesti. Laskun eräpäivän ollessa 14–90 päivän päästä tyypillinen provisiomme laskulle on 1,5 %-5 %. Lue lisää yläpuolelta löytyvästä hinnastostamme.