Kasvurahoitus on nyt Suomen Yrittäjien valtakunnallinen laskurahoituskumppani!

Laskurahoitus - laskut rahaksi heti

Laskurahoitus - laskut rahaksi heti

Laskurahoitus on nopea ja vaivaton tapa saada rahat myyntilaskuista yrityksesi käyttöön heti, riippumatta laskun eräpäivästä tai yritysasiakkaidesi maksuviiveistä. Kun olet laskuttamassa, lähetä laskusi meille – me hoidamme loput puolestasi! Kasvurahoitus on Suomen Yrittäjien valtakunnallinen laskurahoituskumppani!

Laskurahoitus on nopea ja vaivaton tapa saada rahat myyntilaskuista yrityksesi käyttöön heti, riippumatta laskun eräpäivästä tai yritysasiakkaidesi maksuviiveistä. Kasvurahoitus on nyt myös Suomen Yrittäjien valtakunnallinen laskurahoituskumppani!

laskurahoitus-hero
laskurahoitus-hero

Lähetä lasku rahoitettavaksi

checkicon
Rahoita valitsemasi myyntilaskut helposti ja nopeasti.

checkicon
Avaa laskurahoituspalvelu yrityksellesi täysin maksutta – käyttämättömänä ei aiheuta lainkaan kuluja.

checkicon
Rahoita laskujasi aina tarpeen mukaan sovittuun ylärajaan saakka ilman erillisiä yhteydenottoja.

checkicon
Voit halutessasi kokeilla palvelua rahoittamalla yksittäisen laskun.

checkicon
Saat myyntisaatavien pääomat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana.

checkicon
Palveluun sisältyy maksuton luottovakuutus, joka korvaa tilaajan maksukyvyttömyydestä johtuvat maksamattomat myyntisaatavat.

checkicon
Hoidamme eräpäivien valvonnan puolestasi.

checkicon
Rahoitamme laskujen arvolisäverollisesta määrästä heti 70–100 % ja loput, kun loppuasiakkaasi on maksanut laskun.

Aloita Laskurahoitus

Voit halutessasi lähettää laskusi tiedot myös sähköpostitse osoitteeseen laskurahoitus@kasvurahoitus.fi tai suoraan laskutuspalvelusta verkkolaskuna laskurahoitusosoitteeseemme 003723214677001 (operaattorikoodi 003721291126).

Laskurahoitus tuo joustoa kassaan

Rahoittamalla laskusi saat myyntisaataviin sitoutuneet pääomat yrityksesi käyttöön heti riippumatta laskun eräpäivästä tai asiakkaidesi maksuviiveistä. Laskurahoituksen avulla pystyt tarjoamaan omille asiakkaillesi pidempiä maksuehtoja, tasaamaan kausivaihteluita ja toteuttamaan investointeja ilman lainarahaa. Ennen kaikkea laskurahoituksen avulla parannat yrityksesi maksuvalmiutta ja nopeutat kassankiertoa.  

Laskurahoitus eroaa perinteisestä factoring-rahoituksesta siten, että yritys voi itse valita rahoitettavat laskut, eikä siinä vaadita kaikkien myyntisaatavien kierrättämistä palvelun kautta. Kasvurahoituksen Laskurahoituksen avulla voit siis rahoittaa sekä yrityksen yksittäisiä laskuja että suurempia laskutuskokonaisuuksia. Sinun tarvitsee vain lähettää asiakkaallesi tarkoitettu lasku meille, jonka jälkeen me lähetämme rahoituksen yrityksellesi viipymättä ja laskutamme summan loppuasiakkaaltasi – helppoa!  

Kasvurahoituksen Laskurahoituksen avulla rahoitat laskusi edullisesti, rahoitusasteen ollessa jopa 100 %.

Video thumbnail
Laskurahoitus yrittäjä

Kasvurahoitus on Suomen Yrittäjien valtakunnallinen laskurahoituskumppani

Suomen Yrittäjät on valinnut Kasvurahoituksen valtakunnalliseksi laskurahoituskumppanikseen, joka toimii vastuullisena tukijana yrittäjille arjen helpottamiseksi. Tämä ainutlaatuinen yhteistyö tarjoaa yrittäjille mahdollisuuden hyödyntää Kasvurahoituksen Laskurahoitusta entistä edullisemmin, ilman 10 euron laskukohtaista käsittelymaksua.  

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota tätä etua yrittäjillemme ja tukea heitä menestyvän liiketoiminnan rakentamisessa. Liittymällä mukaan Suomen Yrittäjien ja Kasvurahoituksen yhteistyöhön, voit hyödyntää laskurahoitusta luotettavasti ja edullisesti.  

Hyödynnä jäsenetusi valitsemalla Suomen Yrittäjien jäsenyys tarjouspyyntölomakkeessa.  

Vahvista yrityksesi taloudellista tilannetta ja kehitä liiketoimintaasi yhdessä luotettavien kumppaneiden kanssa!

Lue lisää

Laskurahoituksen hinta

 
Tarjoamme kilpailukykyistä laskurahoitusta, jonka hinta koostuu selkeistä ja avoimista kuluista. Laskurahoituksen hinta koostuu laskukohtaisesta provisiosta, joka määräytyy laskun maksuehtojen perusteella, sekä kiinteästä 10 € laskukohtaisesta käsittelymaksusta. Haluamme pitää palvelumme läpinäkyvänä, joten emme veloita muita avaus- tai sopimusmaksuja.  

Viereisestä taulukosta näet suuntaa antavasti laskukohtaisen provision suuruuden eri maksuehdoille.

Laskurahoitus taulukko

LaskurahoitusKuva
Rahoitamme laskut korkealla rahoitusasteella – jopa 100 %.

LaskurahoitusKuva
Luottovakuutus korvaa tilaajan maksukyvyttömyydestä johtuvat maksamattomat myyntisaatavat. Luottovakuutus haetaan kaikille rahoittamillemme laskuille ja on täysin maksuton.

LaskurahoitusKuva
Etenemme rahoituksen kanssa viipymättä. Saat rahat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana.

LaskurahoitusKuva
Asioit aina juuri sinun rahoitusprosessistasi vastaavan henkilön kanssa, joten asiointi on joustavaa ja helppoa.

LaskurahoitusKuva
Laskurahoituspalvelun avaaminen ja ylläpito on maksutonta, ei avaus- tai sopimusmaksuja.

LaskurahoitusKuva
Olemme Suomen Yrittäjien valtakunnallinen laskurahoituskumppani.

LaskurahoitusKuva
Voit halutessasi lähettää yksittäisen laskun heti rahoitettavaksi.

LaskurahoitusKuva

Laskurahoitus – tehokas tuki henkilöstövuokrausyritykselle

Työkuutio on ollut Kasvurahoituksen asiakkaana jo viisi vuotta. Laskurahoituksen avulla hommat hoituvat vaivattomasti ja helposti. Kassankierto nopeutuu, kassavirta on ennustettavampaa ja helpommin hallittavaa. Myös hyvä vuorovaikutus rahoituskumppanin kanssa on tärkeää.  

"Tiedämme, että Kasvurahoituksen yhteyshenkilö vastaa aina ajallaan ja voimme luottaa, että laskujen rahoittaminen onnistuu myös tiukalla aikataululla. Kasvurahoitus on kullan arvoinen kumppani."  

Lue lisää
Laskurahoitus asiakastarina

Räätälöidään yrityksellesi sopiva laskurahoitusratkaisu!

+358409238444

kalle.paakkanen@kasvurahoitus.fi

Usein kysytyt kysymykset laskurahoituksesta

Laskurahoitus on tarkoitettu suomalaisille pk-yrityksille, jotka haluavat rahat laskuista yrityksen käytettäväksi heti ilman, että he joutuvat odottamaan asiakkaiden maksuja eräpäiviin saakka. Laskurahoitus sopii hyvin pienille yrityksille, jotka jäävät valitettavan usein isojen yritysten jalkoihin maksuajoista neuvotellessaan sekä yrityksille, joilla laskutettavat summat ovat suuria ja maksuajat pitkiä.

Ei hätää, Kasvurahoituksen laskurahoituksella suojaat laskusi myös riskeiltä, kuten konkurssia, maksukyvyttömyyttä ja yrityssaneerausta vastaan. Luottovakuutus kuuluu automaattisesti palveluumme, se sisältyy laskurahoituksen hintaan ja hoidamme itsenäisesti luottovakuutuksen vaatimat toimet vakuutusyhtiön kanssa.

Laskurahoituksella voi rahoittaa yrityksen palveluiden tai tuotteiden myynnistä kirjoitettuja riidattomia yritysasiakkaille osoitettuja myyntilaskuja. Voit rahoittaa kaikki yrityksesi myyntilaskut, vain osan niistä tai yksittäisiä laskuja aina, kun haluat vapauttaa myyntisaamisissa olevia pääomia käyttöösi.

Ensimmäisen rahoitettavan laskun yhteydessä yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu edustaja allekirjoittaa sähköisesti laskurahoitussopimuksen, jonka jälkeen laskurahoituspalvelu on yrityksen käytössä. Kun sopimus on voimassa, yritys lähettää haluamansa laskun tai laskut Kasvurahoituksen laskurahoitustiimille joko sähköpostilla tai verkkopalvelusta ja tekee päätöksen, hyväksyykö laskusta tehdyn tarjouksen vai ei. Laskurahoituspalvelun avaaminen on maksutonta, eikä velvoita yritystä rahoittamaan laskuja kauttamme.

Laskurahoituksessa yritys saa heti kassaan myyntilaskusta arvonlisäverollisen loppusumman rahoitusprovisiollamme vähennettynä. Provisio määräytyy laskun maksuajan pituuden mukaan sekä riskiperusteisesti. Laskun eräpäivän ollessa 14–90 päivän päästä tyypillinen provisiomme laskulle on 1,5 %-5 %. Lue lisää yläpuolelta löytyvästä hinnastostamme.

Jäikö sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä laskurahoituksen asiakaspalveluun

+358 09 6829 8003

laskurahoitus@kasvurahoitus.fi

Kasvurahoitus kokemuksia