Tiedotteet | Front Kasvurahoitus

Front Kasvurahoitus tiedotteet

3/11/2019

Front Kasvurahoitukseen lisää resursseja

Joni Nousiainen, CEFEon aloittanut Front Kasvurahoituksen rahoituspäällikkönä vastuualueenaan pienyrityslainat. Joni on toiminut analyytikkona mm. FIM Varainhoidossa sekä pienemmissä sijoitus- ja analyysitaloissa.
2/19/2019

Pk-yrityksen rahoitushaasteet - Mistä rahaa kasvuun ja investointeihin?

Perinteinen pankkilaina on hallinnut yritysrahoituskenttää Suomessa, mutta sen rinnalle on ilmestynyt joukko uusia rahoituskanavia. Tänä päivänä yhä useampi yritys saa rahoitusta suoraan sijoittajilta joko oman tai vieraan pääoman ehtoisena rahoituksena.
1/28/2019

PK-yritysten rahoitustarpeet ja yritysrahoituksen käyttökohteet

Syksyllä 2018 julkaistun PK-barometrin mukaan tiukentunut pankkitoiminnan sääntely, normaalia vähäisempi luottojen kysyntä sekä yritysten heikentynyt luottokelpoisuus näkyvät pk-yritysten ulkoisessa rahoituksessa. Harvemmalla kuin joka toisella yrityksellä on lainaa pankista tai muusta rahoituslaitoksesta. Barometrin mukaan vain joka kymmenes pk-yritys ei ole hakenut rahoitusta viimeisen 12 kuukauden aikana, vaikka sille olisi ollut tarvetta.
1/24/2019

5 syytä hakea yrityslainaa netistä

Melkein jokainen yritys tarvitsee lähes poikkeuksetta jossain vaiheessa toimintaansa lainarahoitusta. Perinteinen vaihtoehto yrityslainan hakemiselle on pankki. Netistä haettavien yritysrahoitusten tarjonta ja suosio kasvaa kuitenkin jatkuvasti. Korko netin kautta haettavissa yritysluotoissa on usein korkeampi kuin pankkilainoissa, mutta ne tarjoavat kasan muita etuja. Miksi sitten hakea yrityslainaa muualta kuin pankista?
11/5/2018

Näin vertailet yrityslainatarjouksia

Aloittavan ja nuoren yrityksen on usein tarpeellista - ja jopa välttämätöntä - rahoittaa toimintaansa vieraalla pääomalla. Nopein ja helpoin vaihtoehto yrityksen toiminnan rahoittamiseksi onkin netistä hankittu yrityslaina. Yrityslainan valinnassa kannattaa olla kuitenkin huolellinen ja kiinnittää huomiota ainakin seuraaviin asioihin laintarjousta vertaillessa.