Asiakaspalvelumme on auki heinäkuussa arkisin klo 10-14.

Meistä

Meistä

Tavoitteenamme on olla Suomen tunnetuin yritysrahoituksen tarjoaja ja suomalaisten yritysten luottokumppani, johon yrittäjä voi turvautua pienellä kynnyksellä tavoitellessaan sujuvampaa arkea ja liiketoiminnan nopeaa kasvua.

Tältä sivulta löydät tietoa Kasvurahoituksesta ja avoimista työpaikoista. Sivun alaosasta löydät yhteystietomme.

Tavoitteenamme on olla Suomen tunnetuin yritysrahoituksen tarjoaja ja suomalaisten yritysten luottokumppani, johon yrittäjä voi turvautua pienellä kynnyksellä, kun äkilliset kustannukset yllättävät tai kun yritys haluaa kasvattaa liiketoimintaansa nopeasti.

Tältä sivulta löydät tietoa Kasvurahoituksesta ja avoimista työpaikoista. Sivun alaosasta löydät yhteystietomme.

Meistä läppärin näyttö

Kasvurahoitus on saanut alkunsa aidosta auttamisen halusta

Aloitimme yritysrahoituksen vuonna 2018 huomattuamme, että yrittäjälle pankin ulkopuolisen rahoituksen hakeminen voi tuntua haasteelta ja alalla on selvästi tarvetta rehelliselle ja läpinäkyvälle toimijalle.

Meitä ohjaa aito auttamisen halu ja haluamme olla kumppani, johon yrittäjä uskaltaa turvautua pienellä kynnyksellä äkillisten kustannusten yllättäessa tai nopean kasvun kynnyksellä.

Emme halua sekoittaa yrittäjän päätä monimutkaisilla termeillä ja suurella määrällä informaatiota ja lukuja. Kerromme rahoituksen kustannukset selkeästi ja läpinäkyvästi niin, että yrittäjä voi keskittyä oleelliseen eli kasvattamaan liiketoimintaansa.

Yrityksesi kasvun kumppani

Suomen Kasvurahoitus Oy on 100 % suomalainen yritys. Tuemme yritysten kasvua tarjoamalla tehokkaita ja joustavia rahoitusratkaisuja, kun yrittäjä niitä tarvitsee. Rahoitamme terveitä yrityksiä, joiden uskomme tuottavan kasvullaan hyvää kaikille.

Tarjoamme kolmea eri digitaalista rahoituspalvelua: yrityslainaa, luottolimiittiä ja laskurahoitusta. Nykyaikaiset, verkon kautta haettavat rahoitustuotteet ovat kuudessa vuodessa saaneet vakiintuneen asiakaskunnan, ja asiakkaanamme on jo yli kolme tuhatta suomalaista pk-yritystä.

Asiakkaamme ovat suomalaisia pk- ja mikroyrityksiä ja palvelemme asiakkaitamme toimialasta riippumatta. Yleisimpiä asiakkaidemme toimialoja ovat kulutustavarat- ja palvelut, kuljetus, valmistava teollisuus, vapaa-ajan palvelut, tukkukauppa ja koneiden korjaus ja huolto.
Meistä nainen tietokoneella

Haluaisitko työskennellä Kasvurahoituksen huipputiimissä?

Mikäli emme juuri nyt tarjoa sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit aina lähettää avoimen hakemuksen sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@kasvurahoitus.fi.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin
Meistä helsinki

Yhteystiedot

Suomen Kasvurahoitus Oy (Y-tunnus: 2321467-7)

Pohjoisesplanadi 35 B, 00100, Helsinki


Telephone Icon+358 9 6829 8003
Mail Iconasiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi

Kasvurahoituksen tiimi

Sami Törmä

Toimitusjohtaja

Mona Mäkilä

Asiakaspalvelupäällikkö

Joni Nousiainen

Rahoitusjohtaja, CEFA

Oona Mikkola

Markkinointipäällikkö

Kalle Paakkanen Asiakkuuspäällikkkö

+358 50 313 6022

Hanna Olkkola

Rahoitusasiantuntija

Aave Kaus

Rahoitusasiantuntija

Arttu Savijärvi

Laki- ja perintäasiantuntija

Ville Karjalainen

Junior Controller

Sähköpostiosoittemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@kasvurahoitus.fi.