Luottolimiitti – rahoitus aina käytettävissä

Luottolimiitti – rahoitus aina käytettävissä

Luottolimiitin avulla yritykselläsi on jopa 50 000 euroa käytettävissään aina tarpeen vaatiessa. Limiitti on erinomainen ratkaisu toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten kausivaihteluiden tasaamiseen, juoksevien kulujen kattamiseen ja likviditeetinhallintaan. Lisäksi limiitti tarjoaa suojan yllättäviä menoja vastaan ja mikä parasta, sen avaaminen on täysin maksutonta!

Olemme Suomen Yrittäjien valtakunnallinen jäsenetukumppani.

Luottolimiitin avulla yritykselläsi on jopa 50 000 euroa käytettävissään aina tarpeen vaatiessa. Limiitti on erinomainen ratkaisu toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten kausivaihteluiden tasaamiseen, juoksevien kulujen kattamiseen ja likviditeetinhallintaan. Lisäksi limiitti tarjoaa suojan yllättäviä menoja vastaan ja mikä parasta, sen avaaminen on täysin maksutonta!

Olemme Suomen Yrittäjien valtakunnallinen jäsenetukumppani.

Luottolimiitti nainen
Luottolimiitti nainen

Limiittilaskuri

10 000

Korkoerän suuruus kuukaudessa, kun limiitti on käytössä täysimääräisesti

200

Luottolimiitissä maksat kuukaisikorkoa vain niiltä kuukausilta, kun limiittiä on käytössä.

1.
Täytä lomake

Voit hakea luottolimiittiä aina 50 000 euroon asti. Lainalaskuri näyttää kuukausittaisen korkoerän suuruuden, kun limiitti on käytössäsi täysimääräisesti.

2.
Tarjous

Lähetämme rahoitustarjouksen sähköpostiisi pikemmiten. Voit hyväksyä lainaehdot kätevästi ja turvallisesti sähköpostiisi saapuneen linkin kautta.

3.
Nosta rahaa

Nosta rahaa aina halutessasi ennalta sovittuun luottorajaan saakka ilman erillisiä yhteydenottoja.

4.
Takaisinmaksu

Kun rahoitusta maksetaan takaisin, limiitistä vapautuu käytettäväksi lisää rahoitusta. Voit halutessasi jättää lyhennykset myöhemmäksi ja maksaa vain nostetun limiitin korot kuukausittain.

Luottolimiitti mies

Kasvurahoitus on Suomen Yrittäjien valtakunnallinen jäsenetukumppani

Suomen Yrittäjät on valinnut Kasvurahoituksen valtakunnalliseksi jäsenetukumppanikseen. Yhteistyön avulla Kasvurahoitus yhdessä Suomen Yrittäjien kanssa auttaa yrittäjiä toistuvien rahoitustarpeiden kanssa ja auttaa yrittäjiä suojautumaan yllättäviltä menoilta. Suomen Yrittäjien jäsenyritykset voivat hyödyntää luottolimiittiä tavanmaista paremmin ehdoin.

Hyödynnä Suomen Yrittäjien jäsenetu kirjoittamalla Suomen Yrittäjien jäsenetupalvelusta löytyvä etukoodi kampanjakoodi-kenttään.

Katso, miksi yrittäjät valitsevat meidät

Kasvurahoitus
Limiitin avaaminen on täysin maksutonta
Kasvurahoitus
Käyttämättömänä luottolimiitti ei maksa mitään
Kasvurahoitus
Ensimmäiset 12 kk nostosta ilman pääomanlyhennyksiä
Kasvurahoitus
Joustava takaisinmaksu
Kasvurahoitus
Asiointi on nopeaa, saat luottolimiitin käyttöösi jopa saman päivän aikana
Kasvurahoitus
Ei reaalivakuuksia
Kasvurahoitus
Olemme Suomen Yrittäjien valtakunnallinen jäsenetukumppani

Kasvurahoituksen yritysportaali

Luottolimiitti toistuviin rahoitustarpeisiin

Luottolimiitin avulla olet aina valmistautunut odottamattomiin menoihin ja tärkeisiin investointeihin.

Voit avata luottolimiitin yrityksellesi ja olla maksamatta siitä mitään, mikäli tarve ei koskaan realisoidu. Jos tuotannon kannalta elintärkeä laite kuitenkin hajoaa tai äkilliset menot yllättävät, voit vain nostaa tarvittavan summan tilillesi yhden napin painalluksella, ilman erillisiä yhteydenottoja.

Luottolimiitti on hyödyllinen esimerkiksi tilausten tekemiseen, varaston ylläpitoon ja asiakasprojektien rahoitukseen.
Video thumbnail
Luottolimiitti ravintoloitsija

Huoletonta talouden hallintaa luottolimiitillä

Yrityksellänne on mahdollisuus hoitaa pääoman takaisinmaksu joustavasti omassa tahdissaan. Ensimmäiset 12 kuukautta ovat laskutuksessa automaattisesti lyhennysvapaita, jolloin maksatte lainastanne pelkästään korkoa. Tämän jälkeen minimipääomalyhennys on 4 % avoimesta pääomasta.

Aina kun rahoitusta maksetaan takaisin, limiitistä vapautuu lisää rahoitusta käytettäväksi.

Limiitin avaaminen kannattaa nyt, sillä kun se on avattu yrityksellesi, se on aina käytettävissä, kun yrityksen kassa kaipaa täydennystä. Huomaathan, että limiitti ei synnytä kuluja, jos sitä ei käytetä – näin saat joustavan taloudellisen turvan tarpeen tullen.

Luottolimiitin hinta

Luottolimiitin avaaminen ei sido sinua mihinkään kustannuksiin, sillä sen avaaminen on maksutonta. Luottolimiitin saamiseksi ei myöskään vaadita reaalivakuuksia.

Korkoa peritään vain avoimesta pääomasta eli siitä osasta, jonka olette nostaneet käyttöön. Limiitin kuukausikorko on 2 %. Lisäksi palvelun hinta koostuu nostopalkkiosta sekä kuukausittaisesta tilinhoitomaksusta.

Laskurista voit katsoa, mikä on luottolimiitin korkoerän suuruus kuukaudessa, kun limiitti on käytössä täysimääräisesti.
Avausmaksu0€
Kuukausikorko2%
Nostopalkkio1%
Tilinhoitomaksu10€/kk

Kiinnostuitko?

Keskustellaan lisää!
Kalle Paakkanen

Luottolimiitti on joustava lainasopimus toistuvaan lainatarpeeseen, josta voi tehdä nostoja limiittisopimuksen ylärajaan saakka. Limiittimuotoisen luoton takaisinmaksulle ei ole erillistä aikatalua vaan luottoa voi lyhentää yrityksen kassatilanteen niin salliessa. Lyhennyksen myötä limiittiä palautuu uudelleen nostettavaksi. Luottolimiitti soveltuu erityisen hyvin yrityksen toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten tilausten, varaston ja asiakasprojektien rahoitukseen.

Luottolimiitissä yritys maksaa korkoa vain avoimesta lainapääomasta. Kasvurahoituksen luottolimiitissä ei ole avaus- tai kuukausimaksuja, joten luottolimiitti on suositeltavaa avata valmiiksi odottamaan mahdollista rahoitustarvetta.

Mikäli asiakkaan kuukausierät ovat myöhässä, lähetetään asiakkaalle maksuhuomautuksia sekä tavoitellaan puhelimitse maksusuoritukseen liittyen. Mikäli emme vastaanota suoritusta noin 30 päivän kuluessa maksukalenterin mukaisesta eräpäivästä siirrämme lainapääoman kokonaisuudessaan perintäyhteistyökumppanimme hoidettavaksi. Perinnän yhteydessä perintäyhteistyökumppanimme pyrkivät tarjoamaan yrityksellenne tilanteeseen sopivan maksusuunnitelman, jonka myötä rahoitusta voidaan maksaa takaisin perintäyhtiön kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kolme maksutonta lyhennysvapaata kuukautta vuodessa, jotta asiakas voi välttyä maksuviiveiltä hankalan tilanteen osuessa kohdalle.

Asiakkaalle myönnetyn rahoituksen hinnoittelu ei muutu kiinteästi viiveistä johtuen, mutta muistutuskulujen myötä rahoituksen kokonaiskustannukset voivat nousta.

Mikäli asiakasyhtiön lainapääoma eräännytetään perintäyhteistyökumppanin hoidettavaksi, ei Kasvurahoitus aktiivisen perinnän aikana myönnä lisärahoitusta kyseiselle yhtiölle. Kun rahoitus on maksettu kokonaisuudessaan takaisin perintäyhtiön kautta, ja yhtiön taloudellinen tilanne on hyvä, voidaan lisärahoitusta myöntää myöhemmässä vaiheessa.

Yrityksen limiittisopimus avautuu jopa tunnissa avauspyynnöstä, jonka jälkeen limiittinostot ovat mahdollisia verkkopalvelussamme.