Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Tutustu myös uuteen Kasvurahoituksen luottolimiittiin!

Rahoitusta kasvuun ja likviditeetinhallintaan

Kasvurahoitus on nykyaikainen ja luotettava rahoituskumppani kasvukykyisille yrityksille. Kaikki rahoitustuotteemme ovat saatavilla vaivattomasti verkkopalvelusta ja palvelemme asiakkaitamme myös henkilökohtaisesti.

Vakuudeton yrityslaina

  • Kasvurahoitus yrityslaina on yksinkertainen rahoitus investointien rahoittamiseen ja käyttöpääomaksi
  • Yrityslainaa 2.000-250.000 € ja takaisinmaksu ennalta sovitun maksuohjelman mukaisesti (ns. annuiteettilaina)
  • Yrityslainan ennenaikainen takaisinmaksu on mahdollista ilman lisäkuluja
  • Lainahakemus helposti verkkossa
  • Yrityslaina on kasvun alusta ja maksamme sen tilille jopa saman päivän aikana

Kasvurahoituksen yrityslainalla voi yhdistää myös kalliit yrityslainat yhdeksi matalamman koron yrityslainaksi. Lainojen yhdistäminen on tehokas tapa laskea terveen yrityksen rahoituskustannuksia.

Luottolimiitti

Kasvurahoituksen luottolimiitti on jatkuva limiittimuotoinen rahoitus, joka sopii yrityksen vaihtelevaan käyttöpääoman rahoitukseen.

  • Yrityksen luottolimiitti on vaivaton ratkaisu likviditeetinhallintaan ja kausivaihteluiden tasaamiseen tai tilausten rahoitukseen
  • Ei avaus- tai kuukausimaksuja, korkoa maksetaan vain avoimesta rahoituksesta
  • Limiitin käyttöönotto tapahtuu verkkopalvelussa ilman erillisiä yhteydenottoja ja luotto on käytettävissä joustavasti kulloisenkin tarpeen mukaan
  • Pääoman takaisinmaksulle ei ole ennalta sovittua maksuohjelmaa

Limiittimuotoisen lainan avaaminen on helppoa. Avaa yritysasiakkuus verkkopalvelussamme ja tee luottolimiittin avauspyyntö.

Laskurahoitus

Laskurahoitus eli factoring rahoitus on nopea ja vaivaton tapa muuttaa yrityksen myyntilaskut rahaksi. Laskurahoitus parantaa yrityksen likviditeettiasemaa ja laskuihin sitoutunut pääomaa vapautuu käytettäväksi.

Perinteisestä pankkien tarjoamasta factoring-palvelusta poiketen yritys voi itse valita rahoitettavat laskut. Laskurahoituksen provisio määräytyy riskiperusteisesti yrityksen ja laskutettavan yrityksen riskiarvion perusteella.

Ole yhteydessä laskurahoituksen asiakaspalveluumme rahoitustarjouksen saamiseksi myyntilaskulle tai avaa yritysasiakkuus verkkopalvelussamme ja lähetä tarjouspyyntö rahoitettavista laskuista palvelustamme.

Rahoituskonsultointi

Kasvurahoituksen asiantuntijatiimi tuottaa asiantuntijapalveluita ja kartoittaa toimeksiannosta yritykselle soveltuvia EU-, ELY-keskusten ja Business Finlandin tukia. Olemme asiantuntijoita myös rahoituksen hakemisessa sekä raportoinnissa.

Käytössämme on koko Front-ryhmän (www.front.fi) laaja asiantuntijaverkosto projektien läpivientiin.

Asiakaspalvelumme vastaa rahoitusta koskeviin kysymyksiin ja palvelee puhelimitse numerossa 09-6829 8003 (ark. 9–16) tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi.

Tutustu myös yrityslaina- ja laskurahoitusoppaaseen. Rahoitamme terveitä yrityksiä, joiden uskomme tuottavan kasvullaan hyvää kaikille.