Yritykselle | Front Kasvurahoitus

Rahoitusta kasvuun ja likviditeetinhallintaan


Yrityslaina netistä

Yrityslaina netistä

Kasvurahoitus yrityslaina ilman vakuuksia

Yritysrahoitus ja sen järjestäminen on yritystoiminnan käynnistämisessä ja operatiivisessa toiminnassa usein yrityksen johdon suurimpia haasteita.  Pankkirahoituksen hankaloituessa kiristyneen sääntelyn myötä, on pankkien rinnalle syntynyt uudenlaisia rahoittajia, jotka voivat tarjota rahoitusta pankkeja väljemmin ehdoin.

Front Kasvurahoitus yhdistää rahoitusta tarvitsevat pienet ja keskisuuret yritykset ja rahoituksen aina 100 000 euroon saakka. Kasvurahoitus yrityslaina myönnetään aina yrittäjän omavelkaisella takauksella. Yrityslainan hakeminen on suoraviivaista, eikä vaadi yrityskiinnityksiä tai omaisuutta vakuudeksi.

Yrityslainan vuosikorko määräytyy riskiarvion mukaan ja korkoa maksetaan vain kulloinkin jäljellä olevalle pääomalle, ennalta sovitun kuukausierän mukaisesti.

Front Kasvurahoitus maksetaan välittömästi rahoitusta tarvitsevan yrityksen tilille, heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Kun esimerkiksi joukkorahoituksessa hakemus ja rahoitustarve on julkinen, Front kasvurahoituksen kautta haettu rahoitus on aina meille liikesalaisuuden piirissä oleva sopimusasia. Luottamus ja yksityisyys on toimintamme kulmakiviä. 

Vastaamme mielellämme kysymyksiin numerossa 09 6829 8003 arkisin 09:00 – 16:00 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi.

Kuukausierä ja kustannukset

Front Kasvurahoitus yrityslaina on kohtuuhintainen, kustannuksiltaan pankkirahoituksen ja perinteisen korkeakorkoisen yrityslainan väliin sijoittuva yritysrahoitustuote. Erotumme eduksemme toiminnan nopeudella, joustavuudella ja asiakaspalvelullamme. Meillä yrityslaina maksetaan hakijan tilille nopeimmillaan saman päivän aikana hakemuksesta. 

Kokeile kuukausierän suuruutta laskurillamme:

 

 

kk

Kuukausierä*:

Kaikki takaisinmaksut yhteensä , luoton avauspalkkio on 4,9% myönnetystä lainapääomasta%.
*) Lainan lopullinen kuukausierä vahvistuu riskiarviomme perusteella.
Emme peri ylimääräisiä kuluja luoton ennenaikaisesta takaisinmaksusta.

 

 

Kiinnostuitko? Voit hakea yrityslainaa helposti verkkopalvelustamme