Kasvurahoitus on nyt Suomen Yrittäjien valtakunnallinen laskurahoituskumppani!

Yritysrahoitus – viisi parasta vaihtoehtoa yrittäjälle

Yritysrahoitus – viisi parasta vaihtoehtoa yrittäjälle

Mikä on paras yritysrahoitus yrityksellesi? Tältä sivulta löydät kaikki parhaat vaihtoehdot pk-yrityksen kasvun ja investointien rahoittamiseen.

Mikä on paras yritysrahoitus yrityksellesi? Tältä sivulta löydät kaikki parhaat vaihtoehdot pk-yrityksen kasvun ja investointien rahoittamiseen.

Kasvurahoitus laskurahoitus

Yritysrahoitus pienyrittäjälle

Kaikki yritykset tarvitsevat rahaa kasvaakseen ja ulkopuolisen rahoituksen hakeminen on usealle yrittäjälle ajankohtaista jossain yrityksen elinkaaren vaiheessa, joillakin se tapahtuu hyvin aikaisin ja joillain vasta myöhemmin. Etenkin kasvuun tähtäävillä pienillä ja keskisuurilla yrityksillä voi olla haasteita saada kasvun mahdollistamiksi vaadittava yritysrahoitus kasaan omin avuin. Yritysrahoituksen saaminen pankilta voi olla työlästä ja haastavaa hitaan prosessin ja pankkilainan vaatimien vakuuksien vuoksi, mutta onneksi on olemassa myös vakuudettomia ja nopeita ratkaisuja. Seuraavaksi esittelemmekin näistä viisi.  

Yrityslaina

Sopii yksittäisten investointien ja äkillisten kustannusten rahoittamiseen. Sopiva yritysrahoitus pk-yritykselle, joka haluaa pitää riskinhallinnan helposti seurattavana.

Yrityslaina on kertaluontoinen ja suoraviivainen kuukausittain lyhennettävä laina, joka myönnetään yrityksen toiminnan pyörittämiseen ja laajentamiseen. Laina maksetaan takaisin maksusuunnitelman puitteissa ja sen kuukausittaiset lyhennykset takaavat yritykselle tietyn kontrollin ja ennustettavuuden.

Yrityslainaa voi hakea mikä tahansa yritys, osakeyhtiö, avoin yhtiö, toiminimi tai kommandiittiyhtiö. Yrityslaina on loistava pk-yrityksen ja aloittavan yrityksen rahoitusratkaisu.

Kasvurahoituksen yrityslainan avulla yrittäjä saa investointien ja kasvun vaatimat rahat nopeasti ja vaivattomasti tililleen ilman reaalivakuuksia. Tarjoamme yrityslainaa 2.000–250.000 euroa ja me emme veloita avauspalkkiota tai tilinhoitopalkkioita. Lainamme on kuukausilyhenteinen annuiteettilaina, johon sisältyy ainoastaan lainapääoma ja korko. Mikäli yhtiön tilanne yllättää positiivisesti, voi lainamme maksaa ennenaikaisesti takaisin täysin kuluttomasti ja korottomasti. Voit myös halutessasi hyödyntää 1–3 kuukauden lyhennysvapaat täysin veloituksetta.

Tutustu yrityslainaan

Yrityslainojen yhdistäminen

Sopii kalliiden ja pienempien yrityslainojen ja osamaksujen pois maksamiseen. Sopiva yritysrahoitus yrityksille, joille on kerääntynyt useita pieniä yrityslainoja ja velkoja eri lainantarjoajilta.

Yrityslainojen yhdistämisessä eli yhdistelylainassa rahoitusyhtiö maksaa edullisemmalla lainalla kalliit yrityslainat pois ja korvaa yhden tai useammat yrityslainat uudella, edullisemman koron yrityslainalla. Jäljelle jää ainoastaan yksi yrityslaina, jonka korkoa maksetaan normaalisti ja säästetyt rahat voi käyttää yrityksen kasvattamiseen. Yrittäjän ei myöskään tarvitse huolehtia useiden lainojen eräpäivistä ja talouden hoitaminen helpottuu huomattavasti.

Kasvurahoituksen yhdistelylaina auttaa yritystä laskemaan rahoituskustannuksia huomattavasti. Maksamme avoimen lainapääoman kalliimmille rahoitusyhtiöille, jolloin yrityksen rahoituskustannukset alenevat välittömästi.

Pyytämällä maksuttoman yhdistelylainatarjouksen saat tietää mikä olisi säästö sinun yrityksellesi.

Tutustu yrityslainojen yhdistämiseen

Luottolimiitti

Sopii lyhytaikaisiin ja kausiluontoisiin, toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten juoksevien kustannusten kattamiseen tai likviditeetinhallintaan. Sopiva yritysrahoitus yrittäjälle, joka haluaa aina olla varautunut yllättäviin menoihin tai investointeihin.

Luottolimiitin avaaminen on täysin ilmaista ja yritys maksaa korkoa vain nostetulle limiitille. Kun yritys maksaa rahoitusta takaisin, limiitistä vapautuu lisää rahoitusta käytettäväksesi. Kyseessä ei siis ole yrityslainan tyyppinen loppuun maksu, vaan limiitti on edelleen yrityksen käytettävissä.

Luottolimiitti on käytössäsi aina tarvittaessa ja nostoja voi tehdä ilman erillisiä yhteydenottoja. Sen avulla yrittäjä on aina varautunut yllättäviin menoihin tai investointeihin ja voi nostaa rahaa aina halutessaan ennalta sovittuun luottorajaan saakka. Käytännössä yrityslimiitti on jatkuva yrityslaina, yrittäjän ei tarvitse tehdä erillistä lainahakemusta aina kun rahoitustarve syntyy.

Luottolimiitti sopii hyvin pienelle sekä jo kasvaneelle yritykselle. Voit hakea luottolimiittiä Kasvurahoitukselta aina 50.000 euroon asti eikä limiitissä ole kuukausikuluja. Voit hoitaa pääoman takaisinmaksun joustavasti omassa tahdissasi, eikä pääomaa ei tarvitse lyhentää lainkaan ensimmäinen 12 kuukauden aikana.

Tutustu yrityslimiittiin

Laskurahoitus

Sopii myyntisaamisten kiertoajan nopeuttamiseen. Sopiva yritysrahoitus yritykselle, jolla on asiakkaita (esimerkiksi suuryritykset), joiden maksuajat ovat pitkiä (7–90 päivää) ja yritykselle, jolla on sesonkipainotteinen tai muuten epätasaiseen tahtiin täyttyvä tilauskanta.

Esimerkiksi urakkatyössä, jossa työhön vaadittavat välineet ja tarvikkeet on tilattava ennen työn aloittamista ja työn valmistuttua laskua pitää odottaa vielä kuukausi tai jopa pitempään, on laskurahoitus loistava tapa saada rahat nopeasti tilille.

Usein laskujen rahoittamisesta puhuttaessa viitataan aina koko taseen myyntisaatavien rahoittamiseen, mutta monelle pk-yritykselle kaikkien laskujen rahoittaminen tulisi turhaan liian kalliiksi ja yksittäisten laskujen rahoittaminen aina tarvittaessa olisi joustavampi ja yksinkertaisempi ratkaisu.

Me Kasvurahoituksella rahoitamme laskun arvonlisävelvollisesta määrästä täydet 100 % ja saat rahat tilillesi saman päivän aikana. Laskurahoituksen hinnoittelu on läpinäkyvää ja veloitamme rahoituksesta vain laskukohtaisen provision, jonka suuruus riippuu laskun maksuehdoista.

Tutustu laskurahoitukseen

Rahoituskonsultointi

Sopiva yritysrahoitus yritykselle, joka tarvitsee apua selvittääkseen mihin tukiin yritys on oikeutettu tai minkälaisia kehityshankkeita liiketoiminnan kehitysrahoituksella tai innovaatiotuella on mahdollista rahoittaa.

Kasvurahoituksen asiantuntijatiimi tuottaa asiantuntijapalveluita ja selvittää yritykselle soveltuvat tukimuodot ja yritystuet sekä edellytykset tukien hakemiseksi (ml. ELY-keskus ja Business Finland tuet). Tuki voi olla myös lainamuotoista TK&I-rahoitusta tai painottua yrityksen kansainvälistymiseen. Rahoituksen kokonaisuus voi muodostua eri tukien ja rahoituksen yhdistelmästä.

Tutustu rahoituskonsultointiin

Mikä on sinulle sopivin vaihtoehto yritysrahoitukseen?

Me autamme sinua valitsemaan sopivimman rahoitusvaihtoehdon!

Ota yhteyttä!

Usein kysytyt kysymykset yritysrahoituksesta

Yritykselle on monia vaihtoehtoisia tapoja hankkia rahoitusta. Neljä parasta vaihtoehtoa ovat yritystuet, yrityslaina, luottolimiitti ja laskurahoitus. Aloittelevan yrityksen kannattaa kääntyä rahoituskonsultoinnin puoleen ja selvittää sitä kautta mihin tukiin yritys on oikeutettu. Yrityslaina puolestaan sopii yksittäisten investointien ja äkillisten kustannusten rahoittamiseen ja on sopiva yritysrahoitus pk-yritykselle, joka haluaa pitää riskinhallintansa helposti seurattavana. Luottolimiitti sopii yrittäjälle, joka haluaa aina olla varautunut yllättäviin menoihin tai investointeihin ja jolla on lyhytaikaisia ja kausiluontoisia, toistuvia rahoitustarpeita. Laskurahoitus sopii yrityksille, joiden maksuajat ovat pitkiä (14–90 päivää).

Aloitteleva yritys voi saada rahoitusta monesta eri paikasta. Erilaisia tukia voi saada esimerkiksi Finnveralta ja TE-toimistolta. Tuki-asioissa aloittelevan yrityksen kannattaa kääntyä rahoituskonsultoinnin puoleen. Myös yrityslaina on hyvä ja tehokas vaihtoehto aloittelevalle yritykselle, sillä se sopii yksittäisten investointien rahoittamiseen ja mahdollistaa yritykselle vauhdikkaan alun yrittäjyyteen.

Kasvurahoituksen yrityslainatiimi auttaa mielellään hakemuksen teossa ja yritykselle sopivan rahoitusratkaisun valinnassa. Tavoitat meidät numerosta 09 6829 8003 ja sähköpostitse yrityslaina@kasvurahoitus.fi

Ota meihin yhteyttä!

Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9.00-16.00.

Kasvurahoitus kokemuksia

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen saat kuukausittaiset vinkit yrityksesi kasvattamiseen suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

Syötä sähköpostiosoite

Kiitos tilauksesta! Olemme nyt lisänneet sinut uutiskirjeemme vastaanottajaksi.
Kasvurahoitus yrityslaina
Kasvurahoitus laskurahoitus