Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Nopea yrityslaina – näin selviät tiukastakin tilanteesta

Vuosi lähenee loppuaan ja monelle yrittäjälle loppuvuoteen liittyy paljon tekemistä, kiirettä ja rahaliikenteen kanssa tasapainoilua. Nopea yrityslaina auttaa yrittäjää saamaan tarvittavan summan tililleen jopa saman päivän aikana lainahakemuksen jättämisestä ja näin yrittäjät säästyvät tiukoilta vaikuttavilta tilanteilta vaivattomasti.

Kassavirran muutoksiin kannattaa varautua etukäteen, mutta aina se ei onnistu syystä tai toisesta. Hyvin menestyväkin yritys voi joskus kohdata ongelmia, kun kassassa tai käyttötilillä ei ole rahaa. Kun velat on maksettava, rahat kotiutuvat myyntisaamisista hitaasti, investoinnit kasvun mahdollistamiseksi on toteutettava tai yrittäjällä on muita tilapäisiä tai sesongista riippuvaisia ongelmia kassavirran kanssa voi nopea yrityslaina pelastaa tilanteen.

Edullinen ja nopea yrityslaina yrittäjän apuna tiukassa tilanteessa

Nopean yrityslainan avulla yrittäjänä pääset akuuttien kassakriisien yli ja pystyt jatkamaan toimintaansi haasteista huolimatta. Voit siis kuitata loppuvuoden yllättävät menot, kuten hajonneen laitteen, asiakkaiden viivästyneet maksut tai nopeaa reagointia vaativat investoinnit helposti yrityslainalla.

Pienet ja keskisuuret yritykset hankkivat rahoitusta usein omasta pankistaan, mutta muitakin, nopeampia ja edullisempia vaihtoehtoja on olemassa. Me Kasvurahoituksella pyrimme aidosti auttamaan asiakkaitamme. Meiltä yrityslainaa haettaessa yrittäjän ei tarvitse jonottaa pankissa tai käyttää aikaa puhelimessa neuvottelemiseen.

Lainan hakeminen on helppoa ja hoituu vain muutamassa minuutissa. Hakemiseen tarvitaan vain pankkitunnukset tai mobiilivarmanne, joilla pääsee kirjautumaan verkkopalveluun. Kasvurahoituksen lainalaskurilla yrittäjä näkee heti millaisen kuukausierän milläkin lainasumalla ja takaisinmaksuajalla voi saada, eikä yrityslainaan liity mitään ikäviä tai yllättäviä lisämaksuja. Hakemuksen jättäminen ei myöskään sido asiakasta mitenkään.

Nopea yrityslaina uuden kasvun alustana

Aina rahaa ei tarvitse vain selviytymiseen ja monet yritykset keskittyvät loppuvuodesta jo investointeihin tulevan vuoden kasvun mahdollistamiseksi. Kun uusia tuotteita pitää saada varastoon tai halutaan investoida uuteen laitteeseen tarjoaa Kasvurahoituksen yrityslaina avun.

Kasvurahoitukselta voit saada yrityslainaa aina 250 000 euroon asti ja takaisin maksu tapahtuu ennalta sovitun maksuohjelman mukaisesti. Myös yrityslainan ennenaikainen takaisinmaksu ilman lisäkuluja on mahdollista.

Tee yrityslainahakemus helposti täältä.

Mikäli yritykselläsi on toistuvia menoja, tarjoaa Kasvurahoitus tähän luottolimiittiä, jota voi hakea aina 50 000 euroon asti. Limiitti sopii sekä pienille että jo kasvaneille yrityksille ja voit tehdä nostoja ilman erillisiä yhteydenottoja. Luottolimiitti on yksinkertainen ratkaisu likviditeetinhallintaan ja kausivaihteluiden tasaamiseen.