Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Yrityslainojen hinnat menivät piiloon

Helsingin Sanomat on julkaissut yrityslainojen hintavertailun, jonka mukaan yritysluottojen todelliset vuosikorot ovat 15-86 prosenttia vuodessa.

Yrityslainojen hintoja selvittänyt artikkeli on luettavissa kokonaisuudessaan täältä. Artikkelin taustalla olevassa tutkimuksessa vertailtiin Suomessa toimivia yrityslainaajia ja yrityslainan hintaa ja johtopäätökset ovat selvät.

yrityslaina hinta

”Täytyy sanoa, että monessa kohtaa tietoja oli haasteellista löytää. Tuli sellainen olo, että onneksi en ole yrittäjä tai tarvitse yrityslainaa”

Me Kasvurahoituksessa uskomme, että kun yrityslainan hinta on kohdallaan ja kilpailukykyinen, yrityslainan hinnan esittäminen avoimesti on hyvä asia. Kun asiakas tietää yrityslainan hinnan jo rahoituspalveluun tutustuttaessa, vältytään turhilta yhteydenotoilta ja usein pettymyksiltäkin.

Kasvurahoituksen hintatiedot ovat esillä sekä rahoitustuotteiden kuvauksen yhteydessä että yrityskohtaisessa rahoitustarjouksessa selkeästi. Kasvurahoitus on yrityksen kasvun alusta. Rahoituksen nopeuden ja helppouden lisäksi olemme tutkimuksen mukaan myös Suomen edullisimpia yritysrahoituksen tarjoajia. Hintatietojen avoimuuden lisäksi painotamme myös laina- ja takaussopimusten selkeää esittystä asiakkaillemme.

Kasvurahoitus yrityslainan tiedot ovat nähtävissä lainalaskurilla yrityslainan etusivulla ja Kasvurahoitus luottolimiitin hinnasto on esitetty luottolimiitin tuotesivulla.

Tervetuloa tutustumaan avoimeen yritysrahoitukseen, jossa hintatiedot ovat selkeästi esillä. Näytämme mielellämme esimerkkiä myös tuotteidemme avoimuudessa.

Miten Kasvurahoitusta haetaan?

Kasvurahoitus yrityslainaa voi hakea suoraan verkkolomakkeella. Luottolimiittiä varten avataan ensin yritysasiakkuus, jonka jälkeen limiittisopimuksen voi aktivoida verkkopalvelussamme.

Yritysasiakkaamme kirjautuvat verkkopalveluumme aina pankkitunnistein tai mobiilivarmenteella. Uudet yrityslainahakemukset ja limiittinostot voi tehdä kätevästi suoraan verkkopalvelussa.