Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Näin yrittäjäpariskunta laajensi liiketoimintaansa keskellä koronaa

Kasvurahoitus mahdollisti uuden tuotekategorian lanseeraamisen ja investointi todellakin kannatti!

Korpistore on vuonna 2020 perustettu yritys, joka palvelee suomalaisia kuluttajia tarjoamalla parhaat varusteet kalastukseen, metsästykseen ja eräilyyn. Korpistoren kivijalkaliike sijaitsee Pielavedellä Pohjois-Savossa, mutta kattava verkkokauppa palvelee asiakkaita ympäri Suomen.

Korpistoren toiminta on alusta asti pohjautunut hyvään ja laadukkaaseen palveluun. Liikkeessä vieraillessaan asiakas saa ostamansa välineet halutessaan toimintavalmiina. Esimerkiksi kalastusvälineet ja riistakamerat asennetaan käyttövalmiiksi, jotta jopa ensikertalaisen on helppo aloittaa uusi harrastus.

Yrityksen toiminnassa tuli juuri kaksi vuotta täyteen. Alusta asti tarkoitus on ollut lähteä pienestä liikkeelle ja kasvattaa toimintaa askel kerrallaan. Yritys onkin ottanut isoja askeleita päästäkseen nykyiseen pisteeseen, mutta täysin omin avuin se ei olisi onnistunut.

Tuotevalikoiman pääpaino oli aluksi kalastustarvikkeissa, mutta viime talvena päätimme laajentaa valikoimaamme myös vaatteisiin. Nyt meiltä löytyy myös retkeily- ja metsästysvaatteita, jotka ovat saavuttaneet nopeasti oman uuden asiakaskuntansa. Uusien tuotteiden avulla pystymme palvelemaan myös olemassa olevia asiakkaita entistä paremmin. Investoiminen uuteen tuotekategoriaan ei tietenkään ollut ilmaista ja vasta toimintamme aloittaneena yrityksenä tarvitsimme ulkopuolista apua rahoituksen kanssa, toteaa Korpistoren perustaja Teemu Mikkonen.

Yrityslaina on aloittelevan yrityksen rahoitusratkaisu

Kasvurahoituksen yrityslainan avulla yritys sai tarvittavan käyttöpääoman tuotevalikoimaansa kasvattamiseen sekä verkkokauppaansa markkinointipanostusten lisäämiseen.

"Nyt meiltä löytyy myös retkeily- ja metsästysvaatteita, jotka ovat saavuttaneet nopeasti oman uuden asiakaskuntansa. Uusien tuotteiden avulla pystymme palvelemaan myös olemassa olevia asiakkaita entistä paremmin."

Yrityslainan hakeminen voi olla etenkin monelle vasta toimintansa aloittaneelle yrittäjälle jopa pelottava asia, sillä tarjonta alalla on suurta ja mukana on myös paljon kansainvälisiä yrityksiä.

Rahoitustarpeen ilmetessä Korpistore pyysi tarjouksia monelta eri toimijalta, mutta Kasvurahoitus erottautui joukosta positiivisesti.

“Ensimmäisenä silmään pisti Kasvurahoituksen suomalainen nimi, Kasvurahoitus oli helposti lähestyttävä ja herätti luottamusta. Kasvurahoitus tarjosi myös selkeästi parhaat lainan ehdot. Oli ilo huomata, että valinnan tehtyämme asiointi oli erittäin sujuvaa ja kommunikointi helppoa ja selkeää.”

Kiinnostuitko sinä yrityslainasta? Voit hakea yrityslainaa tästä.

Luottolimiitti tulevaisuuden kasvun mahdollistajana

Korpistore on ottanut yrityslainan lisäksi käyttöönsä myös Kasvurahoituksen luottolimiitin. Luottolimiitti on mahdollistanut yrityksen toiminnan kehittämisen joustavasti aina tarpeen mukaan. Erillistä yrityslainahakemusta ei tarvitse tehdä joka kerta ja nostoja voi tehdä ilman erillistä yhteydenottoa. Kun asiakas maksaa rahoitusta takaisin, limiitistä vapautuu lisää rahoitusta käytettäväksi.

Pitkän tähtäimen suunnitelmia täytyy olla ja olemme kaavailleet jo monenlaisia uusia kuvioita tulevaisuuteen, kertoo yrittäjä Teemu Mikkonen.

Yrityksen tavoitteena on muun muassa kasvattaa verkkokauppaa ja laajentaa tuotevalikoimaa entisestään. Siihen tarkoitukseen Kasvurahoituksen luottolimiitti on Korpistorelle toimiva ratkaisu yksittäisen yrityslainan lisäksi.

Luottolimiitti on nopea ja vaivaton ratkaisu yrityksen toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten tilausten rahoittamiseen tai käyttöpääoman kasvattamiseen. Limiitti sopii etenkin pienille ja vasta toimintansa aloittaneille yrityksille, sillä sitä varten ei tarvita reaalivakuuksia.

Korpistoren rahoituskumppanina toimiva Kasvurahoitus auttaa suomalaisia pk-yrityksiä kasvamaan, investoimaan ja selviytymään akuuteistakin kassakriiseistä. Kasvurahoituksen kilpailukykyinen vaihtoehto pankkirahoitukselle on ollut erittäin suosittua, sillä rahoitus hoituu vaivattomasti netissä ja ilman vakuuksia tai tapaamisia.

Vaivattomasti ja nopeasti järjestyvät rahoitusratkaisut vapauttavat parhaimmassa tapauksessa yrittäjän resursseja kasvun ja myynnin tekemiseen.

Jos kiinnostuit luottolimiitistä, lue lisää ja hae avaa ilmainen luottolimiitti tästä.