Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Tutustu myös uuteen Kasvurahoituksen luottolimiittiin!

Yhdistä yrityslainat, vaihda rahoitusyhtiötä ja säästä

Yhdistä eri rahoitusyhtiöiden kalliit yrityslainat ja -rahoitukset vaivattomasti yhdeksi edullisemmaksi Kasvurahoituksen yrityslainaksi. Säästö yritykselle voi olla jopa tuhansia euroja vuodessa!

Rahoitusyhtiön vaihto kannattaa ja olemme tehneet sen yksinkertaiseksi

Yrityslainan vaihtaminen halvempaan on helppoa ja vuosittainen säästö yrityksen rahoituskustanuksissa voi olla tuhansia euroja. Yrityslainojen yhdistämisessä eli ns. yhdistelylainassa rahoitusyhtiö maksaa edullisemmalla lainalla kalliit yrityslainat pois ja korvaa yhden tai useammat yrityslainat uudella, edullisemman koron yrityslainalla. Yritys säästää rahoituskustannuksissa, kun rahoitus muuttuu edullisemmaksi.

Netistä haettavien yrityslainojen hinnoittelussa on eroja. Kasvurahoitus tarjoaa tutkitusti edullista ja vaivatonta verkosta haettavaa yrityslainaa ilman piilokustannuksia ja Kasvurahoitus yhdistelylaina auttaa yritystä laskemaan rahoituskustannuksia. Lainojen yhdistäminen Kasvurahoituksen yhdistelylainalla yritykselle kulutonta ja Kasvurahoituksen yrityslainan lainapääoman voi maksaa aina takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Yhdistelylainaa haetaan verkosta sähköisellä hakulomakkeella. Pyydä maksuton yhdistelylainatarjous ja laske, mikä olisi säästö omalle yrityksellesi.

Olemme koonneet taulukkoon esimerkkejä saavutettavista säästöistä keskimääräiselle netistä otetulle yrityslainalle, kun rahoitussopimusta on jäljellä vielä 12 kuukautta. Säästön määrä Kasvurahoituksen yhdistelylainaa käyttämällä on ilmoitettu sekä kuukaudessa että vuodessa.

PääomaKk-eräSäästö/kkSäästö/v
50.000€4752,21€362,79€4353,48€
30.000€2851,33€323,67€3884,04€
20.000€1900,90€325,10€3901,20€
10.000€950,40€211,60€2539,20€

Kasvurahoitus yrityksen yhdistelylaina

Korvaamme vanhat kalliit rahoitukset yhdellä edullisella yrityslainalla

  1. Maksamme rahoituksen pois kalliimmalle rahoitusyhtiölle (tai useille rahoitusyhtiöille) ja hoidamme tarvittaessa asiaan liittyvät paperityöt puolestasi. Lainojen yhdistäminen on tehty helpoksi
  2. Kasvurahoituksen yrityslainassa ei ole avauspalkkioita, tilinhoitomaksuja tai lainojen yhdistämisestä johtuvia kuluja
  3. Mikäli yrityksellänne on useita eri lainoja, yhdistämme lainat yhdeksi uudeksi matalamman koron yrityslainaksi - yrityksesi maksaa vain yhtä matalampaa kuukausierää useiden eri maksuerien sijaan

Kiinnostuitko yrityslainojen yhdistämisestä?

Pyydä lainatarjous yhdistelylainalle. Teemme lainatarjouksen avoimena olevalle lainamäärälle tai uudelle rahoitettavalle määrälle, mikäli kyse on vanhan rahoituksen uudelleenjärjestelystä yhdistettynä lisärahoitukseen. Otamme rahoitushakemuksen käsittelyyn viipymättä ja kartoitamme yrityksen rahoitustilanteen nopeasti.

Maksamme avoimen lainapääoman kalliimmille rahoitusyhtiöille ja yrityksen rahoituskustannukset alenevat välittömästi.

Yhdistelylainan yhteydessä yritys voi saada halutessaan uutta käyttöpääomaa säilyttämällä kuukausierän ennallaan. Koska rahan hinta on edullisempi meillä, maksat vanhalla kuukausierällä enemmän lainaa ja maksamme erotuksen yrityksen tilille käyttöpääomaksi.

Kasvurahoitus, ehkä verkon edullisin yrityslaina.