Yrityslaina uudelle tai aloittavalle yritykselle

Yrityslaina uudelle tai aloittavalle yritykselle

Oletko juuri startannut yritystoimintasi ja nyt on aika lähteä paahtamaan isolla vaihteella eteenpäin kohti menestystä vai onko suunnitelmissasi edetä hitaasti ja harkiten, investointi kerrallaan? Yrittäjyys on rohkea valinta ja me Kasvurahoituksella haluamme tukea sitä.

Moni yrittäjä tarvitsee ulkopuolista rahoitusta yritystoimintaa aloitellessaan. Useista eri rahoitusvaihtoehdoista etenkin vakuudeton yrityslaina on ollut viime aikoina suuressa suosiossa pienyrittäjien keskuudessa.

Oletko juuri startannut yritystoimintasi ja nyt on aika lähteä paahtamaan isolla vaihteella eteenpäin kohti menestystä vai onko suunnitelmissasi edetä hitaasti ja harkiten, investointi kerrallaan? Yrittäjyys on rohkea valinta ja me Kasvurahoituksella haluamme tukea sitä.

Moni yrittäjä tarvitsee ulkopuolista rahoitusta yritystoimintaa aloitellessaan. Useista eri rahoitusvaihtoehdoista etenkin vakuudeton yrityslaina on ollut viime aikoina suuressa suosiossa pienyrittäjien keskuudessa.

Yrityslaina uudelle yritykselle
Yrityslaina uudelle yritykselle

Yrityslainalaskuri

10 000

12 kk

0 kk

Kuukausierä *

- € / kk

Kokonaiskustannus

-

1.
Täytä hakemus

Voit hakea lainaa 2 000–250 000 euroa, eikä se sido sinua mihinkään. Tarvitset vain y-tunnuksen ja pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautuaksesi.

2.
Tarjous

Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian ja palaamme asiaan räätälöidyn tarjouksen kanssa.

3.
Hyväksy tarjous

Hyväksy tarjous helposti sähköpostiisi saapuneen linkin kautta.

4.
Vastaanota rahat

Lainarahat saapuvat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana ja voit hyödyntää sen haluamallasi tavalla liiketoimintasi kehittämiseen.

Yrityslaina uudelle yritykselle nainen

Vakuudeton yrityslaina uudelle yritykselle

Vasta toimintansa aloittaneen ja uuden yrityksen on vaikea saada yrityslainaa pankista, sillä kannattavuuden osoittaminen alkuvaiheessa on melkein mahdotonta. Harvalla vasta toimintansa aloittaneella yrityksellä myöskään on pakin vaatimia vakuuksia. Tästä syystä vakuudeton yrityslaina on suosittu vaihtoehto uudelle yritykselle.

Yrityslaina uudelle yritykselle auttaa palkkaamaan lisää työvoimaa, hankkimaan uutta kalustoa, rahoittamaan tilauksia ja varastoa, laajentamaan tai remontoimaan toimitiloja ja jopa käynnistämään uuttaa liiketoimintaa.

Millä ehdoin myönnämme yrityslainaa uudelle yritykselle?

Myönnämme yrityslainaa uudelle yritykselle kokonaisharkinnan perusteella. Pääasiassa autamme uusia yrityksiä, joilla on jo y-tunnus ja jotka tarvitsevat apua yrityksen alkuvaiheen perustamiskuluihin ja investointeihin. Lisäksi

- yrityksen omistajien tulee asua Suomessa
- yrityksellä tulee olla suomalainen pankkitili ja
- yrityksen fyysinen osoite tulisi olla Suomessa.

Aloittavalla tai juuri aloittaneella yrityksellä ei ole tilinpäätöstietoja tai liiketoimintahistoriaa rahoituspäätöksen tueksi. Tuoreen yrityksen rahoituspäätös perustuukin pääasiassa omistajayrittäjän tulo- ja varallisuusaseman arviointiin sekä tietoihin mahdollisesti aiemmasta yritystoiminnasta. Kasvurahoitus yrityslainan pääasiallisena vakuutena toimii yrittäjän omavelkainen takaus, jolloin Kasvurahoitus on luonteva vaihtoehto myös uudelle yritykselle.
Yrityslaina uudelle yritykselle mies

Kasvurahoitus apunasi myös yritystoiminnan kasvaessa.

Haluamme olla yrityksesi kasvun kumppani jo alkumetreiltä lähtien. Kumppanuus Kasvurahoituksen kanssa mahdollistaa myös joustavan siirtymän laajempaan ja monimuotoiseen rahoitukseen yrityksen ja sen rahoitusterpeiden kasvaessa.

Tutustu monipuolisiin rahoitusratkaisuihin

Kiinnostuitko?

Keskustellaan lisää!
Kalle Paakkanen

Kasvurahoitus rahoittaa Suomessa toimipaikkaansa pitäviä yrityksiä yritysmuodosta riippumatta. Lainaa voi siis saada niin pk- ja mikroyritykset kuin toiminimiyrittäjätkin. Yrityslainan hakijalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus rahoitusta hakevaan yhtiöön sekä pankkitunnukset tai mobiilivarmenne henkilöllisyyden varmistamiseksi. Rahoitettavalla yrityksellä tulee olla tili suomalaisessa pankissa ja yrityksen omistajien tulee asua Suomessa.

Muita yrityslainan lainaehtoja ovat muun muassa seuraavat:

 • Yrityksen riskiluokituksen on oltava kunnossa
 • Yrityksen maksuhistorian tulee olla kunnossa
 • Yrityksen on pitänyt olla toiminnassa riittävän pitkään
 • Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä
 • Vastuuhenkilöillä ei saa olla epäsuotuisia yritysyhteyksiä
 • Takaajan luottotiedot on oltava kunnossa
 • Yritystoiminnan tulee olla tarpeeksi suurta ja jatkuvaa
 • Lainan koon tulee olla sopiva suhteessa liiketoimintaan

Mikäli lainaehdot eivät täyty, voi laskurahoitus olla yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu. Sen avulla voit rahoittaa yritysten välisiä myyntilaskuja aina tarvittaessa vapauttaen rahaa tuottavampaan käyttöön.

Lopulta kuitenkin kokonaiskuva ratkaisee eli jos jokin kohta uupuu, voi olla, että toimintaa tulee hieman kasvattaa olemassa olevilla resursseilla tai aikaa tulee kulua hieman enemmän, jotta yritys voi todistaa kannattavuutensa.

Usein rahoitusasiantuntijamme soittavat yrittäjälle saadakseen kokonaisvaltaisen kuvan yrityksen sen hetkisestä tilasta. Nämä hetket kannattaa käyttää hyväksi, sillä ne ovat hyvä mahdollisuus kertoa lainapäätökseen positiivisesti vaikuttavista asioista, jotka eivät käy ilmi rahoittajan saatavilla olevista tiedoista. Esimerkiksi toinen takaaja voi olla lainapäätökseen positiivisesti vaikuttava asia.

Kasvurahoituksen vakuudeton yrityslaina on muodoltaan annuiteettilaina, jossa maksuerät ovat aina samansuuruiset. Maksuerä koostuu pääoman lyhennyksestä, korko-osuudesta ja kuukausittaisesta tilinhoitopalkkiosta. Koron osuus pienenee maksuohjelman edetessä.

Yrityslainan korko, lainasumma ja laina-aika yhdessä määrittelevät yrityslainan hinnan. Koron suuruus perustuu riskiarvioon, jossa tarkastellaan yrityksen maksuhistoriaa ja riskiluokitusta. Myös aloittava yritys voi nostaa yrityslainan, kun rahoituksen takaajan tilanne ja maksukyky sen mahdollistaa.

Käytä Kasvurahoituksen yrityslainalaskuria ja pyydä tarjous nähdäksesi tarkemmin lainan kokonaiskustannukset.

Voit maksaa yrityslainan avoimen lainapääoman kokonaisuudessaan ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Ilmoita meille 30 päivää ennen takaisinmaksua, ja toimitamme loppulaskun. Ennenaikainen maksu antaa mahdollisuuden säästää merkittävästi lainan kuluissa.

Yrityslainan vakuutena toimii yleensä omistajayrittäjän henkilökohtainen, omavelkainen takaus. Tarvittaessa voimme pyytää toista takaajaa tai kiinteää vakuutta. Rahoituksen kustannukset arvioidaan aina takauksen riittävyyden perusteella.

Meillä Kasvurahoituksella toiminimiyrittäjät voivat saada lainaa seuraavin ehdoin:

 • Yrityksen omistajien on asuttava Suomessa.
 • Toiminimiyrittäjällä tulee olla suomalainen pankkitili.
 • Toiminimen fyysinen osoite on oltava Suomessa.

Liikevaihtoon perustuvaa ehtoa meillä ei ole, joten myös pienemmän liikevaihdon omaavat toiminimet voivat hakea yrityslainaa meiltä. Lisäksi yrityksen toiminta-ajan pituudella ei ole merkitystä, toisin kuin monilla muilla lainantarjoajilla, jotka myöntävät vakuudetonta yrityslainaa.

Ota yhteyttä yrityslainatiimiimme numerossa 09 6829 8003 (arkisin klo 9:00-16:00) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi. Autamme mielellämme!