Kasvurahoitus on nyt Suomen Yrittäjien valtakunnallinen laskurahoituskumppani!

Yrityslaina uudelle tai aloittavalle yritykselle

Oletko juuri startannut yritystoimintasi ja nyt on aika lähteä paahtamaan isolla vaihteella eteenpäin kohti menestystä? Vai onko suunnitelmissasi edetä hitaasti ja harkiten, investointi kerrallaan? Yrittäjyys on rohkea valinta ja me Kasvurahoituksella haluamme tukea sitä.

Moni yrittäjä tarvitsee ulkopuolista rahoitusta yritystoimintaa aloitellessaan. Useista eri rahoitusvaihtoehdoista etenkin vakuudeton yrityslaina on ollut viime aikoina suuressa suosiossa pienyrittäjien keskuudessa. Kasvurahoituksen yrityslaina on erittäin toimiva rahoitus myös uudelle tai aloittavalle yritykselle.

Hae yrityslainaa aloittelevalle yritykselle

Vasta toimintansa aloittaneen ja uuden yrityksen on vaikea saada yrityslainaa pankista, sillä kannattavuuden osoittaminen alkuvaiheessa on melkein mahdotonta. Harvalla vasta toimintansa aloittaneella yrityksellä myöskään on pankin vaatimia vakuuksia. Tästä syystä vakuudeton yrityslaina on suosittu vaihtoehto uudelle yritykselle.

Yrityslaina uudelle yritykselle auttaa palkkaamaan lisää työvoimaa, hankkimaan uutta kalustoa, rahoittamaan tilauksia ja varastoa, laajentamaan tai remontoimaan toimitiloja ja jopa käynnistämään uuttaa liiketoimintaa.  

Millä ehdoin myönnämme yrityslainaa uudelle yritykselle?

Autamme uusia yrityksiä, joilla on jo y-tunnus ja jotka tarvitsevat apua yrityksen alkuvaiheen perustamiskuluihin ja investointeihin. Lisäksi

  • yrityksen omistajien tulee asua Suomessa
  • yrityksellä tulee olla suomalainen pankkitili ja
  • yrityksen fyysinen osoite tulisi olla Suomessa.

   
Aloittavalla tai juuri aloittaneella yrityksellä ei ole tilinpäätöstietoja tai liiketoimintahistoriaa rahoituspäätöksen tueksi. Tuoreen yrityksen rahoituspäätös perustuukin pääasiassa omistajayrittäjän tulo- ja varallisuusaseman arviointiin sekä tietoihin mahdollisesti aiemmasta yritystoiminnasta.

Kasvurahoituksen yrityslainan pääasiallisena vakuutena toimii yrittäjän omavelkainen takaus, jolloin reaalivakuuksia ei tarvita.

Hae yrityslainaa!

Kumppanuus Kasvurahoituksen kanssa mahdollistaa joustavan siirtymän laajempaan ja monimuotoiseen rahoitukseen, kuten laskurahoitukseen sekä laajempiin luottolimiitteihin, jolloin lisärahoitus on käytettävissä aina tarvittaessa. Haluamme olla yrityksen kasvun kumppani yrityksen alkumetreiltä lähtien. Tutustu rahoitusratkaisuihin, jotka ovat apunasi myös yritystoiminnan kasvaessa.

Tutustu monipuolisiin rahoitusratkaisuihin

Ota meihin yhteyttä!

Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9.00-16.00.

Kasvurahoitus kokemuksia

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen saat kuukausittaiset vinkit yrityksesi kasvattamiseen suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

Syötä sähköpostiosoite

Kiitos tilauksesta! Olemme nyt lisänneet sinut uutiskirjeemme vastaanottajaksi.
Kasvurahoitus yrityslaina
Kasvurahoitus laskurahoitus