Sinustako yhteistyökumppanimme?

Sinustako kumppanimme?

Teemme yhteistyötä aktiivisen kumppaniverkostomme kanssa. Kumppanimme toimivat tiiviissä yhteistyössä yhteistyössä yritysten kanssa ja kumppanien rooli vaihtelee itsenäisistä rahoituskonsulteista tilitoimistoihin ja rahoituksen välittäjiin.

Maksamme yhteistyökumppaniohjelmassamme kilpailukykyisen provision jokaisesta rahoitukseen johtaneesta sopimuksesta kun rahoitusprosessi on käynnistynyt meille vinkatun uuden asiakkuuden perusteella.

Front Kasvurahoitus on hyvämaineinen, nopeasti kasvava suomalainen yritysrahoittaja ja osa Front Yritysrahoitusta. Pankkisektorin ulkopuolinen rahoituksemme on osoittautunut nopeaa ja joustavaa rahoitusta etsiville yrityksille usein parhaimmaksi vaihtoehdoksi. Rahoitustaseemme per 30.9.2019 oli 56,4 Meur.

Ota yhteyttä rahoitusneuvojiimme (puh. 09 6829 8003 tai yrityslaina@kasvurahoitus.fi) tai tee yhteydenottopyyntö allaolevalla lomakkeella niin aloitetaan keskustelut.

Front Kasvurahoitus tarjoaa nopeaa ja kustannustehokasta yritysrahoitusta 2.000 - 100.000 €. Palvelun tuottaa Vertaislaina Oy, joka on osa suomalaista Front Finance-konsernia. Front Yritysrahoituksen missiona on tukea kasvukykyisten pienten ja keskisuurten yritysten kasvua ja toimintaedellytyksiä tarjoamalla tehokkaita ja joustavia rahoitusratkaisuja ilman byrokratian haasteita.

Kiinnostuitko parteriohjelmasta?

Lisätietoja Partneriohjelmasta