Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Yrityslaina ja muut rahoitusratkaisut pk-yrityksille

Yrityslaina ja muut rahoitusratkaisut pk-yrityksille

Olemme kasvukykyisten yritysten luotettava rahoituskumppani, johon yrittäjä voi turvautua pienellä kynnyksellä, kun äkilliset kustannukset yllättävät tai yritys haluaa kasvattaa liiketoimintaansa kilpailijoitaan nopeammin.

Olemme kasvukykyisten yritysten luotettava rahoituskumppani, johon yrittäjä voi turvautua pienellä kynnyksellä, kun äkilliset kustannukset yllättävät tai yritys haluaa kasvattaa liiketoimintaansa kilpailijoitaan nopeammin.

Kasvurahoitus yrityslaina
Kasvurahoitus yrityslaina

Yrityslainalaskuri

Valitse yrityksen tarpeisiin sopiva yrityslainan koko ja maksuaika.

10 000

12 kk

Kuukausierä *

- € / kk

Kokonaiskustannus

-

*) Kk-erä on indikatiivinen ja voi tarkentua yrityksen riskianalyysin yhteydessä. Erä sisältää pääoman lyhennyksen ja koron. Lainassa ei ole muita kustannuksia. Tarjoamme kolmen kuukauden lyhennysvapaan jakson maksuohjelman alkuun veloituksetta!

Uusiin yrityslainoihin 1-3 kuukauden lyhennysvapaa jakso maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Yrityslaina kasvuun ja investointeihin

Kasvurahoitus yrityslaina on helppo, vaivaton ja ennen kaikkea edullinen ratkaisu pk- ja mikroyrityksille sekä toiminimiyrittäjille. Yrityslainan avulla voit esimerkiksi rahoittaa uusia investointeja, laajentaa toimitiloja, palkata työntekijöitä, rahoittaa odottamattomia kustannuksia ja paikata tilapäistä kassavajetta.

Voit hakea yrityslainaa 2.000–250.000 euroa. Kasvurahoitus yrityslaina on kuukausilyhenteinen annuiteettilaina, johon sisältyy ainoastaan lainapääoma ja korko. Mikäli yrityksesi tilanne yllättää positiivisesti, voit maksaa yrityslainan ennenaikaisesti takaisin täysin kuluttomasti ja korottomasti. Voit myös halutessasi hyödyntää 1–3 kuukauden lyhennysvapaat täysin veloituksetta.

Kasvurahoituksen yrityslainan korko säädetään yksilöllisesti yrityksesi toimialan, rahoituksen tarkoituksen, luottoluokituksen, takaajien ja taloudellisen tilanteen perusteella.

Kasvurahoituksen yrityslainalla voi myös yhdistää kalliit, toisaalta otetut yrityslainat yhdeksi matalamman koron yrityslainaksi.

Näin Kasvurahoituksen yrityslaina toimii

Yrityslaina Desktop
Yrityslaina Mobile

Yhdistä kalliit lainasi yhdeksi edulliseksi.

Yhdistä eri rahoitusyhtiöiden kalliit yrityslainat ja -rahoitukset yhdeksi edulliseksi Kasvurahoituksen yrityslainaksi. Säästö voi olla jopa tuhansia euroja vuodessa!

Yhdistä yrityslainat

Yrityslaina Icon3 kuukauden yhennysvapaa täysin veloituksetta.

Yrityslaina IconKulut ja maksuaikataulu selkeästi ja läpinäkyvästi esitettynä - ei piilokuluja!

Yrityslaina IconEi avaus- tai tilinhoitopalkkioita.

Yrityslaina IconNopea asiointi, saat yrityslainan käyttöösi jopa saman päivän aikana.

Yrityslaina IconEi reaalivakuuksia.

Yrityslaina Icon

Etsitkö yrityslainaa uudelle tai aloittavalle yritykselle?

Yrityslainamme on auttanut jo monia yritystoimintaansa starttailevia yrityksiä eteenpäin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset yrityslainasta

Mitä kannattaa tietää yrityslainasta?

Kasvurahoitus rahoittaa Suomessa toimipaikkaansa pitäviä yrityksiä yritysmuodosta riippumatta. Yrityslainan hakijalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus rahoitusta hakevaan yhtiöön sekä pankkitunnukset tai mobiilivarmenne henkilöllisyyden varmistamiseksi. Rahoitettavalla yrityksellä tulee olla tili suomalaisessa pankissa ja yrityksen omistajien tulee asua Suomessa.

Kasvurahoituksen vakuudeton yrityslaina on muodoltaan annuiteettilaina, jossa maksuerät ovat aina samansuuruiset. Maksuerä koostuu pääoman lyhennyksestä ja korko-osuudesta ja koron osuus pienenee maksuohjelman edetessä.

Kasvurahoituksen yrityslainassa ei ole tilinhoitomaksuja tai kuukausimaksuja emmekä peri ylimääräisiä maksuja jäljellä olevan lainapääoman ennenaikaisesta takaisinmaksusta.

Kasvurahoituksen kokenut yrityslainatiimi auttaa yritystäsi hakemuksen teossa, käsittelemme yrityslainatarjouksen yksilöllisesti ja autamme yrityksellesi sopivan rahoitustuotteen valinnassa.

Yrityslainatiimi on tavoitettavissa numerossa 09 6829 8003 (ark. 09:00-17:00) ja sähköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi.

Yrityslainan hinta määräytyy riskiperusteisesti. Riskiä määritettäessä kiinnitämme erityistä huomiota yrityksen maksuhistoriaan ja vakuuden arvoon suhteessa rahoituksen kokoon. Myös aloittava yritys voi nostaa yrityslainan, kun rahoituksen takaajan tilanne ja maksukyky sen mahdollistaa.

Kasvurahoitus -yrityslainan avoimen lainapääoman voi maksaa etukäteen kokonaisuudessaan ilman ylimääräisiä kuluja. Riittää, että ilmoitat meille 30vrk ennen takaisinmaksua ja toimitamme loppulaskun. Maksamalla rahoituksen ennen maksuohjelman päättymistä on mahdollista säästää lainan kuluissa merkittävästi.

Kasvurahoitus -yrityslainan vakuutena toimii lähtökohtaisesti omistajayrittäjän henkilökohtainen, omavelkainen takaus. Voimme erityisten syiden vuoksi edellyttää toista takaajaa tai kiinteää vakuutta. Rahoituksen hintaan vaikuttaa aina arvio takauksen riittävyydestä.

Kasvurahoituksen yrityslainatiimi auttaa mielellään hakemuksen teossa ja yritykselle sopivan rahoitusratkaisun valinnassa. Tavoitat meidät numerosta 09 6829 8003 ja sähköpostitse yrityslaina@kasvurahoitus.fi

Kasvurahoitus kokemuksia

Ajankohtaista

Meistä mediassa

iltalehti yrityslaina
helsingin sanomat
Yle
Kauppalehti
Talouselämä
Suomen Osakesäästäjät

Yhteistyössä

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen saat kuukausittaiset vinkit yrityksesi kasvattamiseen suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

Syötä sähköpostiosoite

Kiitos tilauksesta! Olemme nyt lisänneet sinut uutiskirjeemme vastaanottajaksi.

Kasvurahoitus yrityslaina
kasvurahoitus yrityslaina