Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Tutustu myös uuteen Kasvurahoituksen luottolimiittiin!

Kasvurahoitus yrityslaina

Nopea ja vaivaton vaihtoehto pankin yritysrahoitukselle

Yrityslaina 2.000-250.000€ kasvuun ja investointeihin. Kasvurahoitus yrityslaina on kasvun alusta, ja saat sen tilille jopa saman päivän aikana.

Kasvurahoitus yrityslaina

Yrityslainalaskuri

Valitse yrityksen tarpeisiin sopiva yrityslainan koko ja maksuaika.

10 000

12 kk

Kuukausierä *

- € / kk

Kokonaiskustannus

-

*) Kk-erä on indikatiivinen ja voi tarkentua yrityksen riskianalyysin yhteydessä. Erä sisältää pääoman lyhennyksen ja koron. Lainassa ei ole muita kustannuksia. Tarjoamme kolmen kuukauden lyhennysvapaan jakson maksuohjelman alkuun veloituksetta!

Uusiin yrityslainoihin 1-3 kuukauden lyhennysvapaa jakso maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Kasvurahoitus kokemuksia

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kannattaa tietää yritysrahoituksesta ja yrityslainasta?

Kasvurahoitus rahoittaa Suomessa toimipaikkaansa pitäviä yrityksiä yritysmuodosta riippumatta. Yrityslainan hakijalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus rahoitusta hakevaan yhtiöön sekä pankkitunnukset tai mobiilivarmenne henkilöllisyyden varmistamiseksi. Rahoitettavalla yrityksellä tulee olla tili suomalaisessa pankissa.

Kasvurahoituksen vakuudeton yrityslaina on muodoltaan annuitettilaina, jossa maksuerät ovat aina saman suuruiset. Maksuerä koostuu pääoman lyhennyksestä ja korko-osuudesta ja koron osuus pienenee maksuohjelman edetessä.

Kasvurahoituksen yrityslainassa ei ole tilinhoitomaksuja tai kuukausimaksuja emmekä peri ylimääräisiä maksuja jäljellä olevan lainapääoman ennenaikaisesta takaisinmaksusta.

Kasvurahoituksen kokenut yrityslainatiimi auttaa yritystäsi hakemuksen teossa, käsittelemme yrityslainatarjouksen yksilöllisesti ja autamme yrityksellesi sopivan rahoitustuotteen valinnassa.

Yrityslainatiimi on tavoitettavissa numerossa 09 6829 8003 (ark. 09:00-16:00) ja sähköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi

Kasvurahoituksen yrityslainatiimi auttaa mielellään hakemuksen teossa ja yritykselle sopivan rahoitusratkaisun valinnassa. Tavoitat meidät numerosta 09 6829 8003 ja sähköpostitse yrityslaina@kasvurahoitus.fi

Meistä mediassa

Lue meistä kirjoitettuja artikkeleja ja tiedotteita.

iltalehti yrityslaina
helsingin sanomat
Yle
Kauppalehti
Talouselämä
Suomen Osakesäästäjät

Kasvurahoitus on Suomen Kasvurahoitus Oy:n digitaalinen yritysrahoituspalvelu ja 100% suomalainen rahoituspalveluita tarjoava teknologiayhtiö. Olemme saaneet tutustua jo yli 19.000 yrityksen rahoitustarpeisiin. 05/2019 toteutetun asiakaskyselyn perusteella 96% asiakkaistamme suosittelisi Kasvurahoituksen nopeutta ja rahoituksen hintaa toisille yrittäjille. Trustpilot-palvelun arvosana palvelustamme on Erinomainen.

Kiinnostuitko yrityslainasta?

Pyydä maksuton lainatarjous ja saat yritykselle räätälöidyn lainatarjouksen tutustuttavaksi jopa tunnissa. Lainatarjouksen pyytäminen ei sido yritystäsi mihinkään ja voit maksaa yrityslainan takaisin ennenaikaisesti aina ilman lisäkuluja.

Pyydä lainatarjous