Kasvurahoitus on nyt Suomen Yrittäjien valtakunnallinen laskurahoituskumppani!

Yrityslaina ja muut rahoitusratkaisut pk-yrityksille

Yrityslaina ja muut rahoitusratkaisut pk-yrityksille

Olemme kasvukykyisten yritysten luotettava rahoituskumppani, johon yrittäjä voi turvautua pienellä kynnyksellä, kun äkilliset kustannukset yllättävät tai yritys haluaa kasvattaa liiketoimintaansa kilpailijoitaan nopeammin.

Olemme kasvukykyisten yritysten luotettava rahoituskumppani, johon yrittäjä voi turvautua pienellä kynnyksellä, kun äkilliset kustannukset yllättävät tai yritys haluaa kasvattaa liiketoimintaansa kilpailijoitaan nopeammin.

Kasvurahoitus yrityslaina
Kasvurahoitus yrityslaina

Yrityslainalaskuri

Valitse yrityksen tarpeisiin sopiva yrityslainan koko ja maksuaika.

10 000

12 kk

Kuukausierä *

- € / kk

Kokonaiskustannus

-

*) Kk-erä on indikatiivinen ja voi tarkentua yrityksen riskianalyysin yhteydessä. Erä sisältää pääoman lyhennyksen, koron ja laskutuspalkkion.

Uusiin yrityslainoihin 1-3 kuukauden lyhennysvapaa jakso maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Yrityslaina kasvuun ja investointeihin

Kasvurahoitus yrityslaina on helppo, vaivaton ja ennen kaikkea edullinen ratkaisu pk- ja mikroyrityksille sekä toiminimiyrittäjille. Yrityslainan avulla voit esimerkiksi rahoittaa uusia investointeja, laajentaa toimitiloja, palkata työntekijöitä, rahoittaa odottamattomia kustannuksia ja paikata tilapäistä kassavajetta.

Voit hakea yrityslainaa 2.000–250.000 euroa. Kasvurahoitus yrityslaina on kuukausilyhenteinen annuiteettilaina, jonka kk-erä sisältää pääomanlyhennyksen, koron ja laskutuspalkkion. Mikäli yrityksesi tilanne yllättää positiivisesti, voit maksaa yrityslainan ennenaikaisesti takaisin täysin kuluttomasti ja korottomasti. Voit myös halutessasi hyödyntää 1–3 kuukauden lyhennysvapaat täysin veloituksetta.

Kasvurahoituksen yrityslainan korko säädetään yksilöllisesti yrityksesi toimialan, rahoituksen tarkoituksen, luottoluokituksen, takaajien ja taloudellisen tilanteen perusteella.

Kasvurahoituksen yrityslainalla voi myös yhdistää kalliit, toisaalta otetut yrityslainat yhdeksi matalamman koron yrityslainaksi.

Video thumbnail

Näin Kasvurahoituksen yrityslaina toimii

Yrityslainan hakuprosessi puhelimella
Yrityslainan hakuprosessi puhelimella

Oli edessäsi sitten uusien investointien rahoittaminen, odottamattomien kustannusten rahoittaminen, toimitilojen laajentamien tai uusien toimitilojen hankkiminen, tilapäisen kassavajeen paikkaaminen, työntekijöiden palkkaaminen, taloudellisten vaatimusten täyttäminen tulevaa kasvua varten (esim. varaston kasvattaminen), kausivaihteluiden tasaaminen tai uusien laitteiden hankinta, auttaa yrityslainamme yritystäsi toteuttamaan ne nopeallakin aikataululla.  

Jotta sinun on mahdollisimman helppo suunnitella yrityksesi taloutta, ilmoittamme yrityslainan kulut koko takaisinmaksuajalta läpinäkyvästi ja helposti ymmärrettävällä tavalla.  

Lisäksi kirjautumalla yritysportaaliimme sivun vasemmasta reunasta, voi tarkastella yrityslainasi tietoja sekä sopimusta ehtoineen. Portaalista voit myös tehdä tarvittaessa uusia rahoitushakemuksia ja asettaa lyhennysvapaita kuukausia.

Pyydä yrityslainatarjous

Yhdistä kalliit lainasi yhdeksi edulliseksi.

Yhdistä eri rahoitusyhtiöiden kalliit yrityslainat ja -rahoitukset yhdeksi edulliseksi Kasvurahoituksen yrityslainaksi. Säästö voi olla jopa tuhansia euroja vuodessa!

Yhdistä yrityslainat

Kasvurahoituksen yrityslaina-sivu
3 kuukauden lyhennysvapaa täysin veloituksetta.

Kasvurahoituksen yrityslaina-sivu
Kulut ja maksuaikataulu selkeästi ja läpinäkyvästi esitettynä - ei piilokuluja!

Kasvurahoituksen yrityslaina-sivu
Nopea asiointi, saat yrityslainan käyttöösi jopa saman päivän aikana.

Kasvurahoituksen yrityslaina-sivu
Ei reaalivakuuksia.

Kasvurahoituksen yrityslaina-sivu

Etsitkö yrityslainaa uudelle tai aloittavalle yritykselle?

Yrityslainamme on auttanut jo monia yritystoimintaansa starttailevia yrityksiä eteenpäin.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset yrityslainasta

Kasvurahoitus rahoittaa Suomessa toimipaikkaansa pitäviä yrityksiä yritysmuodosta riippumatta. Lainaa voi siis saada niin pk- ja mikroyritykset kuin toiminimiyrittäjätkin. Yrityslainan hakijalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus rahoitusta hakevaan yhtiöön sekä pankkitunnukset tai mobiilivarmenne henkilöllisyyden varmistamiseksi. Rahoitettavalla yrityksellä tulee olla tili suomalaisessa pankissa ja yrityksen omistajien tulee asua Suomessa.

Muita yrityslainan lainaehtoja ovat muun muassa seuraavat:

  • Yrityksen riskiluokituksen on oltava kunnossa
  • Yrityksen maksuhistorian tulee olla kunnossa
  • Yrityksen on pitänyt olla toiminnassa riittävän pitkään
  • Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä
  • Vastuuhenkilöillä ei saa olla epäsuotuisia yritysyhteyksiä
  • Takaajan luottotiedot on oltava kunnossa
  • Yritystoiminnan tulee olla tarpeeksi suurta ja jatkuvaa
  • Lainan koon tulee olla sopiva suhteessa liiketoimintaan

Mikäli lainaehdot eivät täyty, voi laskurahoitus olla yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu. Sen avulla voit rahoittaa yritysten välisiä myyntilaskuja aina tarvittaessa vapauttaen rahaa tuottavampaan käyttöön.

Lopulta kuitenkin kokonaiskuva ratkaisee eli jos jokin kohta uupuu, voi olla, että toimintaa tulee hieman kasvattaa olemassa olevilla resursseilla tai aikaa tulee kulua hieman enemmän, jotta yritys voi todistaa kannattavuutensa.

Usein rahoitusasiantuntijamme soittavat yrittäjälle saadakseen kokonaisvaltaisen kuvan yrityksen sen hetkisestä tilasta. Nämä hetket kannattaa käyttää hyväksi, sillä ne ovat hyvä mahdollisuus kertoa lainapäätökseen positiivisesti vaikuttavista asioista, jotka eivät käy ilmi rahoittajan saatavilla olevista tiedoista. Esimerkiksi mahdollisuus toiseen takaajaan voi olla lainapäätökseen positiivisesti vaikuttava asia.

Kasvurahoituksen vakuudeton yrityslaina on muodoltaan annuiteettilaina, jossa maksuerät ovat aina samansuuruiset. Maksuerä koostuu pääoman lyhennyksestä ja korko-osuudesta ja laskutuspalkkiosta. Koron osuus pienenee maksuohjelman edetessä.

Kasvurahoituksen yrityslainassa ei ole tilinhoitomaksuja tai kuukausimaksuja emmekä peri ylimääräisiä maksuja jäljellä olevan lainapääoman ennenaikaisesta takaisinmaksusta.

Kasvurahoituksen kokenut yrityslainatiimi auttaa yritystäsi hakemuksen teossa, käsittelemme yrityslainatarjouksen yksilöllisesti ja autamme yrityksellesi sopivan rahoitustuotteen valinnassa.

Yrityslainatiimi on tavoitettavissa numerossa 09 6829 8003 (ark. 09:00-17:00) ja sähköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi.

Yrityslainan korko, lainasumma ja laina-aika yhdessä määrittelevät yrityslainan hinnan. Koron lisäksi on siis harkittava, kuinka paljon rahaa lainaat ja kuinka kauan maksat lainaasi takaisin. Kokeilemalla Kasvurahoituksen yrityslainalaskuria, saat tietää mitkä lainan kokonaiskustannukset olisivat.

Kasvurahoitus sai alkunsa, kun huomasimme, että alalla on selvästi tarvetta rehelliselle ja läpinäkyvälle toimijalle. Me haluamme, että meidän kanssamme yrittäjän ei tarvitse pelätä yllättäviä piilokuluja ja sen vuoksi halusimme hinnoitella lainan mahdollisimman selkeästi. Kasvurahoituksen yrityslainan maksuerä koostuu pääoman lyhennyksestä, korko-osuudesta ja laskutuspalkkiosta.

Yrityslainan korko määräytyy riskiperusteisesti. Riskiä määritettäessä kiinnitämme erityistä huomiota yrityksen maksuhistoriaan ja riskiluokitukseen. Myös aloittava yritys voi nostaa yrityslainan, kun rahoituksen takaajan tilanne ja maksukyky sen mahdollistaa. Jokainen tekemämme lainatarjous on siis räätälöity yrityksen ja takaajien sen hetkinen tilanne huomioon ottaen.

Kasvurahoitus -yrityslainan avoimen lainapääoman voi maksaa etukäteen kokonaisuudessaan ilman ylimääräisiä kuluja. Riittää, että ilmoitat meille 30vrk ennen takaisinmaksua ja toimitamme loppulaskun. Maksamalla rahoituksen ennen maksuohjelman päättymistä on mahdollista säästää lainan kuluissa merkittävästi.

Kasvurahoitus -yrityslainan vakuutena toimii lähtökohtaisesti omistajayrittäjän henkilökohtainen, omavelkainen takaus. Voimme erityisten syiden vuoksi edellyttää toista takaajaa tai kiinteää vakuutta. Rahoituksen hintaan vaikuttaa aina arvio takauksen riittävyydestä.

Kasvurahoitus kokemuksia

Ajankohtaista

Meistä mediassa

Yhteistyössä

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen saat kuukausittaiset vinkit yrityksesi kasvattamiseen suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

Syötä sähköpostiosoite

Kiitos tilauksesta! Olemme nyt lisänneet sinut uutiskirjeemme vastaanottajaksi.
Kasvurahoitus yrityslaina
Kasvurahoitus laskurahoitus