ELY-keskus ja Business Finland konsultti | Front Kasvurahoitus

ELY-keskuksen ja Business Finlandin rahoituksen asiantuntija

Asiantunteva rahoituskumppani PK-yrityksille

Rahoituksen asiantuntijapalvelut

Yhteiskunnan tarjoamat tuet ja helpotukset ovat ensisijainen tukimuoto yrityksille koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana. Yrityksille suunnattu kustannustuki yleistuki on tarkoitettu yrityksille, joiden liiketoiminta on kärsinyt poikkeustilan johdosta. Business Finlandin ja ELY-keskuksen koronatuki liiketoiminnan kehityshankkeisiin, kun hankkeen voidaan katsoa parantavan yrityksen selviytymistä koronatuen aiheuttamasta häiriöstä liiketoimintaan. Kehityshankkeiden rahoituksen haku päättyy 8.6.2020 klo 16:15. Front Kasvurahoituksen yrityslaina on käytettävissä kasvukykyisten yritysten nvestointien rahoitukseen myös poikkeustilan aikana. 

Front Kasvurahoituksen kokenut yritysrahoitustiimi toimii aktiivisesti koronaviruksesta aiheutuvien liiketoimintahäiriöiden aikana yritysten apuna tarjoamalla asiantuntijapalveluita yritykselle soveltuvan tuen löytämiseksi ja parantamalla suomalaisten Pk-yritysten mahdollisuutta selvityä koronakriisistä.

Palvelumme

 • Selvitämme yritykselle soveltuvat yhteiskunnan tarjomat tukimuodot

 • Valmistelemme ja toteutamme asianmukaisen esiselvitys- tai liiketoiminnan kehittämistukihakemuksen asiantuntijatyönä

 • Lähetämme asianmukaisen esiselvitystukihakemuksen tai liiketoiminnan kehittämistukihakemuksen yrityksen puolesta

Eri instituutioiden kattavista ohjeistuksista huolimatta yrityksille voi olla epäselvää, mihin tukiin yritys on oikeutettu tai minkälaisia kehityshankkeita liiketoiminnan kehitysrahoituksella on mahdollista rahoittaa.

ELY-keskusten tarjoama normaali yrityksen kehittämisavustus on käytettävissä tavanomaisesti ja lisäksi käytettävissä ovat yritysten kehittämispalvelut, joiden osalta ovat voimassa normaalia merkittävästi edullisemmat yritysten omavastuuosuudet. Myös ELY-keskusten myöntämät maaseudun, alkutuotannon ja kalatalouden yritysten koronatuet ovat haettavissa kehittämiseen sidoksissa olevien koronatukien sulkeutumisen jälkeen.

 

Korona-opas yrityksille

Olemme keränneet kattavan ohjeistuksen yrityksille tarjolla olevista tukimuodoista ja helpotuksista päivittyvään ja ajantasaiseen korona-oppaaseemme

Tiimiimme on tavoitettavissa

 • puhelimitse 09 6829 8003 (ark. 09:00-16:00)
 • asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi

Jätä yhteydenottopyyntö, mikäli kaikki asiantuntijamme ovat varattuina.

 

Tukikonsultin käyttö on järkevää esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

 • yrityksen johto haluaa vapauttaa koronatukihakemuksen valmisteluun ja tekoon kuluvan ajan yrityksen operatiivisen toiminnan hyväksi

 • yritys haluaa hyötyä hakemuksen ammattimaisesta valmistelusta 

Projektin aloitus 

Toimintamallimme ELY-keskuksen ja Business Finlandin tukien selvityksen, valmistelun ja hakemuksen toteuttamiseksi tähtää projektin nopeaan läpimenoaikaan.

 1. Ole yhteydessä tiimiimme asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi tai puhelimitse 09 6829 8003 (arkisin 09:00-16:00). Jätä yhteydenottopyyntö mikäli kaikki asiantuntijamme ovat varattuina. Allokoimme hankkeelle asiantuntijan ja käynnistämme projektin. 

 2. Kartoitamme yrityksen edellytykset pitkäjänteiseen ja kannattavaan liiketoimintaan rekisteritietojen ja alkuvuoden liiketoiminnan tuloksen perusteella (PRH tilinpäätöstiedot, verovelat).

 3. Lähetämme toimeksiantosopimuksen tutustuttavaksi; voit hyväksyä sopimuksen sähköisesti kun päätät edetä kanssamme. 

 4. Selvitämme yritykselle mistä ja miten tukea on haettavissa sekä erittelemme liiketoiminnan kehitystuen piiriin haettavan hankkeen rahoituskelpoiset ja ei-rahoitettavat osiot.
   
 5. Teemme tukiehtojen mukaisen ja yrittäjän kanssa tehtyyn selvitykseen perustuvan esiselvitystuki- tai liiketoiminnan kehittämistukihakemuksen yrittäjän antamalla valtakirjalla tai sähköisin valtuutuksin.

 6. Komissiomme on kohtuullinen ja tulee maksettavaksi vasta myönteisen tukipäätöksen myötä. Laskutamme palveluistamme vain, mikäli yritykselle tehdään positiivinen tukipäätös. Palvelu on arvonlisävelvollista toimintaa.

Front Kasvurahoitus on osa suomalaista Front-ryhmää, johon kuuluu sijoituspalveluita tarjoava Front Group-konserni ja yritysrahoitusta tarjoava Front Finance Oy.