Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Tutustu myös uuteen Kasvurahoituksen luottolimiittiin!

Asiantuntijapalvelut

Suomen Kasvurahoitus tarjoaa kattavien yritysrahoituspalveluiden lisäksi asiantuntijapalveluita ja rahoituskonsultointia yritystukien hakemiseen ja rahoituksen koordinointiin.

Rahoituksen asiantuntijapalvelu

Tuen hakeminen

Tukiviidakosta selviytyminen on usein yritykselle työlästä. Tukiehdoista ja ohjeistuksista huolimatta yritykselle voi olla epäselvää, mihin tukiin yritys on oikeutettu tai minkälaisia kehityshankkeita liiketoiminnan kehitysrahoituksella tai innovaatiotuella on mahdollista rahoittaa.

Kasvurahoitus avustaa asiantuntijatyönä tukiprojekteissa ja selvittää yritykselle soveltuvat tukimuodot ja yritystuet sekä edellytykset tukien hakemiseksi (ml. ELY-keskus ja Business Finland tuet). Tuki voi olla myös lainamuotoista TK&I-rahoitusta tai painottua yrityksen kansainvälistymiseen. Rahoituksen kokonaisuus voi muodostua eri tukien ja rahoituksen yhdistelmästä.

Selvitystyön lisäksi avustamme tukihakemuksen jättämisessä.

Käytettävissä ovat kaikki ELY-keskusten ja Business Finlandin rahoitusinstrumentit ja tuet sekä ELY-keskusten tarjoamat yritysten kehittämispalvelut, joiden osalta ovat toistaiseksi voimassa normaalia merkittävästi edullisemmat yritysten omavastuuosuudet. ELY-keskusten myöntämät maaseudun, alkutuotannon ja kalatalouden yritysten koronatuet ovat haettavissa kehittämiseen sidoksissa olevien koronatukien sulkeutumisen jälkeen.

Tuki- ja loppuraportointi

Avustamme asiakasyrityksiämme yritystukien raportoinnissa ja koronatukien loppuraportoinnissa.

Asiantuntijapalvelun edut yritykselle

Ulkopuolisen tukikonsultin käyttö on järkevää ainakin seuraavissa tilanteissa:

  • yrityksen johto haluaa vapauttaa rahoitustukihakemuksen (ml. koronatukihakemuksen) valmisteluun ja tekoon kuluvan ajan yrityksen operatiivisen toiminnan hyväksi
  • yritys haluaa hyötyä tukihakemuksen ammattimaisesta valmistelusta ja kokemuksesta rahoitushankkeiden läpiviennissä
  • yritys haluaa selvittää ne tukimuodot, joihin yritys on oikeutettu tai joita yritys voi hakea joko koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilasta selviämiseen tai liiketoiminnan kehittämiseen

Projektin aloitus

Toimintamallimme tähtää hyväksyttyyn rahoituspäätökseen ja projektin nopeaan läpimenoaikaan.

  1. Ole yhteydessä tiimiimme asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi tai puhelimitse 09 6829 8003 (ark. 09-16). Käymme läpi rahoitushankkeen taustan, tavoitteen ja laajuuden ja nimeämme projektille henkilöstön. Käytettävissämme on Kasvurahoituksen henkilöstön lisäksi Front-ryhmän (www.front.fi) laaja asiantuntijaverkosto.
  2. Kartoitamme yrityksen edellytykset pitkäjänteiseen ja kannattavaan liiketoimintaan rekisteritietojen ja liiketoiminnan tilinpäätöstietojen perusteella (PRH tilinpäätöstiedot, verovelat), joka on usein edellytys tukiprosessiin lähtemiselle.
  3. Lähetämme toimeksiantosopimuksen tutustuttavaksi; voit hyväksyä sopimuksen sähköisesti kun päätät edetä kanssamme.
  4. Selvitämme yritykselle mitä ja miten tukea on haettavissa ja erittelemme hankkeen rahoituksen rahoituskelpoiset ja ei-rahoitettavat osiot, kun tuen kohteena on kehitys- tai kansainvälistymishanke
  5. Tuotamme tukiehtojen mukaiset esiselvitystuki- ja/tai liiketoiminnan kehittämistukihakemukset yhteistyössä yrityksen kanssa yrittäjän antamalla valtakirjalla tai sähköisin valtuutuksin. Muiden tukimuotojen osalta osallistumme toimeksiantoperusteisesti tukihakemusten valmisteluun.

Tavanomainen palvelusopimuksemme perustuu onnistumispalkkioon; komissiomme tulee maksettavaksi vain myönteisen tukipäätöksen myötä eli laskutamme palveluistamme vain, kun yritykselle on tehty rahoituspäätös. Laajemmissa selvitysprojekteissa ja rahoituksen kordinoinnissa palkkiomme on tapauskohtainen ja riippuu mm. käytettävien asiantuntijapalveluiden laajuudesta ja vaaditusta työmäärästä.

Ota yhteyttä

Ole yhteydessä tiimiimme sähköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi tai puhelimitse 09 6829 8003 (ark. 09-16) aloittaaksesi tukiprojektin tai kartoittaaksesi mahdollisuuksiasi.

Tiimimme on avustanut mm. seuraavissa tukimuodoissa Koronatuki ELY tilanneanalyysi ELY kehittämistuki Business Finland esiselvitys Business Finland kehittämistuki Maaseudun yrittäjien tuki Yksinyrittäjän tuki EU-tuki Kansainvälistymisrahoitus

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme niin aloitetaan projekti parhaimman rahoitusratkaisun löytämiseksi ja hankkeen viemiseksi maalilinjan yli.