Kesäetu! Kesän aikana nostettuihin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Laskurahoitus

Yrityksen myyntisaatavien rahoitus

Kilpailukykyinen rahoitus yrityksen myyntisaamisille

Rahoitamme yrityslainan lisäksi yritysten myyntisaatavia. Pyydä tarjous laskurahoitukselle, kun olet kirjoittamassa laskua asiakkaallesi ja laskun eräpäivä on 14-90 vuorokauden päässä.

Kasvurahoituksen laskurahoituksessa yritys saa myyntisaamisen välittömästi käyttöönsä eikä yrityksen tarvitse odottaa saatavan kotiutusta. Palvelumme eroaa perinteisestä pankin factoringista siten, että yritys voi ne valita laskut jotka haluaa rahoittaa.

Laskurahoituksen hinta

Hinnoittelumme on läpinäkyvää - veloitamme rahoituksesta vain laskukohtaisen provision. Ei ylimääräisiä palvelun avaus- tai sopimusmaksuja. Rahoitamme laskun arvonlisävelvollisesta määrästä täydet 100%.

Esimerkkejä rahoitusprovisioista eri eräpäiville 14 vrk 2.00 % 30 vrk 2.00% - 3.00 % 45 vrk 3.00% - 5.00 % 60 vrk 5.00% - 7.00 % 90 vrk 7.00% - 9.00 % Selvennyksenä; kun yrityksen myyntilaskun eräpäivä on 30vrk päästä, yritys saa rahoitusta 97%-98% laskun loppusummasta ja riskiarviosta riippuen.

Rahoitustarjousten pyytäminen laskuille onnistuu parhaiten nopeasti lähettämällä laskun tiedot osoitteeseen laskurahoitus@kasvurahoitus.fi. Saat rahoitustarjouksen viipymättä!