Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Tutustu myös uuteen Kasvurahoituksen luottolimiittiin!

Laskurahoitus

Yrityksen myyntisaatavien rahoitus

Kilpailukykyinen rahoitus yrityksen myyntisaamisille

Rahoitamme yrityslainan lisäksi yritysten myyntisaatavia. Pyydä edullinen tarjous laskurahoitukselle, kun olet laskuttamassa asiakasta ja laskun eräpäivä on 14-90 vuorokauden päässä.

Kasvurahoituksen vaivattomassa laskurahoituksessa yritys saa myyntisaamisen välittömästi käyttöönsä eikä yrityksen tarvitse odottaa saatavan kotiutusta. Kasvurahoitus laskuttaa palvelun tai tuotteen ostajaa lisättynä laskurahoituslausekkeella.

Palvelumme eroaa perinteisestä pankin factoringista siten, että yritys voi valita yksittäisiä laskuja rahoitettavaksi.

Laskurahoituksen hinta

Hinnoittelumme on läpinäkyvää - veloitamme rahoituksesta vain laskukohtaisen provision. Ei ylimääräisiä palvelun avaus- tai sopimusmaksuja. Rahoitamme laskun arvonlisävelvollisesta määrästä 100%.

Esimerkkejä rahoitusprovisioista eri eräpäiville 14 vrk 2.00 % 30 vrk 2.00% - 3.00 % 45 vrk 3.00% - 5.00 % 60 vrk 5.00% - 7.00 % 90 vrk 7.00% - 9.00 % Selvennyksenä; kun yrityksen myyntilaskun eräpäivä on 30vrk päästä, yritys saa välittömästi suorituksena 97%-98% laskun loppusummasta ja yritysten riskiarvioista riippuen.

Rahoitustarjousten pyytäminen laskuille onnistuu parhaiten nopeasti lähettämällä laskun tiedot osoitteeseen laskurahoitus@kasvurahoitus.fi. Saat rahoitustarjouksen viipymättä!