Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Luottolimiitti - käytössäsi aina tarvittaessa

Luottolimiitti - käytössäsi aina tarvittaessa

Luottolimiitti on rahoitusratkaisu lyhytaikaisiin ja kausiluontoisiin, toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten juoksevien kustannusten kattamiseen tai likviditeetinhallintaan. Luottolimiitti sopii erityisen hyvin yrittäjälle, joka haluaa aina olla varautunut yllättäviin menoihin tai investointeihin.

Luottolimiitti on rahoitusratkaisu lyhytaikaisiin ja kausiluontoisiin, toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten juoksevien kustannusten kattamiseen tai likviditeetinhallintaan. Luottolimiitti sopii erityisen hyvin yrittäjälle, joka haluaa aina olla varautunut yllättäviin menoihin tai investointeihin.

kasvurahoitus yrityslaina
kasvurahoitus yrityslaina

Luottolimiitin käyttö ei voisi olla helpompaa

1. Täytä hakemus netissä 
Yritys voi hakea luottolimiittiä aina 50.000 euroon asti hakulomakeen avulla. Lainalaskuri näyttää sinulle kuukausittaisen korkoerän suuruuden, kun limiitti on käytössäsi täysimääräisesti. Hakemuksen täyttämisessä menee vain minuutti.

2. Hyväksy lähettämämme tarjous  
Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian, jopa saman päivän aikana. Lähetämme tarjouksen luottolimiitistä sähköpostiisi. Voit hyväksyä lainaehdot kätevästi ja turvallisesti sähköpostiisi saapuneen linkin kautta.

3. Nosta tarvittava summa tilillesi  
Voit nostaa rahaa kerralla tai pienemmissä osissa luottorajasi puitteissa. Limiittinostojen tekeminen onnistuu helposti kirjautumalla sisään verkkopalveluumme. Sisään kirjautuneena näet avoimet lainasi, tulevat eräpäivät ja lähettämäsi hakemukset kätevästi samasta paikasta.

4. Maksa takaisin kun sinulle sopii  
Kun rahoitusta maksetaan takaisin, limiitistä vapautuu käytettäväksi lisää rahoitusta. Voit halutessasi jättää lyhennykset myöhemmäksi ja maksaa vain nostetun limiitin korot kuukausittain.

Alapuolella olevasta taulukosta näet, mistä luottolimiitin hinnoittelu koostuu.

Limiitin määrä2.000 - 50.000€
Kuukausikorko2.00% - lasketaan avoimelle pääomalle
Nostopalkkio1.00% limiittinostosta
Avausmaksu0.00€
Kuukausikulu0.00€

Jopa 50 000 euroa yrityksesi toistuviin rahoitustarpeisiin aina tarvittaessa

Kasvurahoituksen limiittilaina on nopea ja vaivaton ratkaisu suomalaisten yritysten toistuviin rahoitustarpeisiin. Sen avulla olet aina varautunut yllättäviin menoihin tai investointeihin ja nostat rahaa aina halutessasi ennalta sovittuun luottorajaan saakka ilman erillisiä yhteydenottoja.

  • Voit nostaa rahoitusta limiitissä myönnettyyn ylärajaan saakka (2.000–50.000 euroa)
  • Limiitin avaaminen on täysin ilmaista
  • Limiitissä ei ole kuukausimaksuja
  • Maksat korkoa vain nostetulle limiitille
  • Voit hoitaa pääoman takaisinmaksun joustavasti omassa tahdissasi
  • Pääomaa ei tarvitse lyhentää ensimmäinen 12 kuukauden aikana
  • Kun rahoitusta maksetaan takaisin, limiitistä vapautuu lisää rahoitusta käytettäväksi

 

Luottolimiitti

Kenelle luottolimiitti sopii?

Limiitti sopii sekä pienille että jo kasvaneille yrityksille ja päätöstä varten ei tarvita reaalivakuuksia. Parhaiten limiittilaina sopii lyhytaikaisiin ja kausiluontoisiin, toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten juoksevien kustannusten kattamiseen tai likviditeetinhallintaan. Luottolimiitin avulla voit myös nopeasti korvata rikkoutuneen laitteen tai rahoittaa uusia tilauksia.

Mietityttääkö sinulla, onko luottolimiitin avaaminen järkevää sinulle? Me autamme mielellämme, soita numeroon 09 6829 8003 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi. Neuvomme sinua valitsemaan sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Miksi juuri Kasvurahoituksen luottolimiitti?

1.

Limiitin avaaminen on täysin ilmaista

2.

Ensimmäiset 12kk nostosta ilman pääomanlyhennyksiä

3.

Asiointi on nopeaa, saat luottolimiitin käyttöösi jopa saman päivän aikana

4.

Asiantuntevat rahoitusasiantuntijamme vastaavat rahoitusprosessistasi tehden asioinnista joustavaa ja helppoa

5.

Voit luottaa, että me kerromme selkeästi ja läpinäkyvästi rahoituksen kustannuksista

Avaa maksuton luottolimiitti

Avaa yritysasiakkuus ja avaa maksuton limiitti verkkopalvelussamme. Luottolimiitissä ei ole kuukausimaksuja, maksat vain käytössä olevasta limiitistä.

Avaa luottolimiitti maksutta

Usein kysytyt kysymykset luottolimiitistä

Asiakkaidemme kysymiä kysymyksiä luottolimiitistä

Luottolimiitti on joustava lainasopimus toistuvaan lainatarpeeseen, josta voi tehdä nostoja limiittisopimuksen ylärajaan saakka. Limiittimuotoisen luoton takaisinmaksulle ei ole erillistä aikatalua vaan luottoa voi lyhentää yrityksen kassatilanteen niin salliessa. Lyhennyksen myötä limiittiä palautuu uudelleen nostettavaksi. Luottolimiitti soveltuu erityisen hyvin yrityksen toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten tilausten, varaston ja asiakasprojektien rahoitukseen.

Luottolimiitissä yritys maksaa korkoa vain avoimesta lainapääomasta. Kasvurahoituksen luottolimiitissä ei ole avaus- tai kuukausimaksuja, joten luottolimiitti on suositeltavaa avata valmiiksi odottamaan mahdollista rahoitustarvetta.

Mikäli asiakkaan kuukausierät ovat myöhässä, lähetetään asiakkaalle maksuhuomautuksia sekä tavoitellaan puhelimitse maksusuoritukseen liittyen. Mikäli emme vastaanota suoritusta noin 30 päivän kuluessa maksukalenterin mukaisesta eräpäivästä siirrämme lainapääoman kokonaisuudessaan perintäyhteistyökumppanimme hoidettavaksi. Perinnän yhteydessä perintäyhteistyökumppanimme pyrkivät tarjoamaan yrityksellenne tilanteeseen sopivan maksusuunnitelman, jonka myötä rahoitusta voidaan maksaa takaisin perintäyhtiön kautta. Tarjoamme asiakkaillemme kolme maksutonta lyhennysvapaata kuukautta vuodessa, jotta asiakas voi välttyä maksuviiveiltä hankalan tilanteen osuessa kohdalle.

Asiakkaalle myönnetyn rahoituksen hinnoittelu ei muutu kiinteästi viiveistä johtuen, mutta muistutuskulujen myötä rahoituksen kokonaiskustannukset voivat nousta.

Mikäli asiakasyhtiön lainapääoma eräännytetään perintäyhteistyökumppanin hoidettavaksi, ei Kasvurahoitus aktiivisen perinnän aikana myönnä lisärahoitusta kyseiselle yhtiölle. Kun rahoitus on maksettu kokonaisuudessaan takaisin perintäyhtiön kautta, ja yhtiön taloudellinen tilanne on hyvä, voidaan lisärahoitusta myöntää myöhemmässä vaiheessa.

Yrityksen limiittisopimus avautuu jopa tunnissa avauspyynnöstä, jonka jälkeen limiittinostot ovat mahdollisia verkkopalvelussamme.

Ota meihin yhteyttä!

Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 9.00-17.00. Muina aikoina voit laittaa meille sähköpostia ja vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Kasvurahoitus kokemuksia

Tilaa uutiskirje!

Tilaamalla uutiskirjeen saat kuukausittaiset vinkit yrityksesi kasvattamiseen suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tietojesi käsittelyn tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.

Syötä sähköpostiosoite

Kiitos tilauksesta! Olemme nyt lisänneet sinut uutiskirjeemme vastaanottajaksi.

Kasvurahoitus yrityslaina
kasvurahoitus yrityslaina