Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Avoimet työpaikat

Katso alta avoimet työpaikkamme. Mikäli emme juuri nyt tarjoa sinua kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit aina lähettää avoimen hakemuksen sähköpostiosoitteeseen rekrytointi@kasvurahoitus.fi.

Back Office -asiantuntija

Hei sinä vastuuntuntoinen, tarkka ja hyvät tiimityöskentelytaidot omaava asiakaspalvelun superstara, meillä saattaa olla töitä juuri sinulle! Me Kasvurahoituksella etsimme tiimiimme uutta työntekijää liiketoiminnan tukitoimintoihin ja asiakaspalveluumme.

Tiimimme koostuu monen eri alan asiantuntijoista, mutta työskentelemme kaikki yhteistä päämäärää kohti – tukeaksemme suomalaisten pk-yritysten kasvua tarjoamalla tehokkaita ja joustavia rahoitusratkaisuja, kun yrittäjä niitä tarvitsee. Rahoitusratkaisumme sisältävät kolme rahoitustuotetta; yrityslaina, luottolimiitti ja laskurahoitus ja nämä digitaaliset rahoitustuotteemme ovat neljässä vuodessa saaneet vakiintuneen asiakaskunnan ja auttaneet jo yli tuhatta suomalaista pk-yritystä.

Back Office -asiantuntijana toimenkuvasi koostuu erilaisista yritysasiakkaidemme asiakaspalveluun liittyvistä tehtävistä, joihin sisältyy mm. seuraavia tehtäviä;

 • Yrittäjäasiakkaidemme asiakaspalveluun osallistuminen
 • Asiakkaiden maksuliikenteen käsittely ja rahasiirtojen tekeminen
 • Erilaiset asiakkuuden hoitoon liittyvät selvitystehtävät
 • Laskurahoitusasiakkaidemme prosessiin osallistuminen
 • Kuluttaja-asiakkaidemme maksuliikenneprosessit ja asiakaspalvelu
 • Perintään ja maksujen viiveprosessiin osallistuminen

Tehtävässä pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä Kasvurahoituksen rahoitustiimin, myyjien ja kahden muun Back Office -roolissa työskentelevien kollegoiden kanssa.

Tehtävä on hakijan tilanteen mukaan osa-aikainen tai täysipäiväinen ja työtä on mahdollista suorittaa myös osittain etätyönä, vaikka alun perehdytysjaksolla edellytämmekin läsnäoloa.

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden päästä vaikuttamaan suomalaisten pk-yritysten kasvumahdollisuuksiin näköalapaikalta 
 • Alan parhaimman tiimin tuen ja osaamisen osana perehdytystä 
 • Tehtävän, joka kehittyy osaamisesi kasvaessa 
 • Nykyaikainen ja viihtyisä toimipisteemme aivan Helsingin keskustassa 
 • Kattavan työterveyshuollon, matkavakuutuksen ja lounasedun 

Toivomme sinulta

 • Kiinnostusta yritysrahoitukseen ja yrityksen taloudenpitoon  
 • Reipasta asiakaspalveluasennetta toimien usein ensimmäisenä yrityksen kontaktipintana asiakaspalvelussa 
 • Myynnillistä otetta asiakaskontakteissa 
 • Tarkkuutta numeroiden kanssa ja mahdollista aikaisempaa kokemusta tai opintoja kirjanpitotehtävistä 
 • Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta ja asennetta jatkuvaan oman toiminnan kehittämiseen 

Lisätietoja tehtävästä tarjoaa Sami Törmä, sami.torma (at) kasvurahoitus.fi.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus ja ansioluettelo osoitteeseen rekrytointi@kasvurahoitus.fi. Käsittelemme hakemuksia niiden saapuessa ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Osa-aikainen laki- ja perintäasiantuntija

Vasta opintosi aloittanut tai jo muutamia opintovuosia suorittanut oikeustieteen opiskelija, oletko kiinnostunut rahoituksesta, saatavien perintäprosessista tai sopimusjuridiikasta? Haluaisitko olla mukana rakentamassa uuden ajan yritysrahoituspalvelua?

Jos vastasit kyllä, meillä saattaa olla töitä juuri sinulle!

Etsimme Kasvurahoituksen tiimiimme osa-aikaista laki- ja perintäasiantuntijaa.

Tiimimme koostuu monen eri alan asiantuntijoista, mutta työskentelemme kaikki yhteistä päämäärää kohti – tukeaksemme suomalaisten pk-yritysten kasvua tarjoamalla tehokkaita ja joustavia rahoitusratkaisuja, kun yrittäjä niitä tarvitsee. Rahoitusratkaisumme sisältävät kolme rahoitustuotetta; yrityslaina, luottolimiitti ja laskurahoitus ja nämä digitaaliset rahoitustuotteemme ovat neljässä vuodessa saaneet vakiintuneen asiakaskunnan ja auttaneet jo yli tuhatta suomalaista pk-yritystä.

Laki- ja perintäasiantuntijana tehtävänäsi on huolehtia yhdestä ydinliiketoimintaamme tiiviisti liittyvistä osa-alueista; yritysrahoituksen ja kuluttajasaamisten perintäprosessista ja luotonvalvonnasta. Vastuullasi on mm. perintäprosessin oikeellisuudesta huolehtiminen, asiakasrekisterin ajantasaisuuden varmistaminen perintäsuoritusten osalta sekä perintään liittyvä asiakasviestintä. Teet työssäsi kiinteästi yhteistyötä ulkoisten perintäkumppaniemme sekä ulosottovirastojen kanssa, joten reippaasta asiakaspalveluasenteesta on tässä tehtävässä hyötyä.

Katsomme Excel-osaamisen ja aikaisemman kokemuksen taloushallinnon järjestelmistä eduksesi ja arvostamme kykyä haastaa olemassa olevia toimintatapoja ja ratkaista ongelmia muuttuvissa tilanteissa. Kukaan ei kuitenkaan ole seppä syntyessään, joten me perehdytämme sinut tehtävään. Kunhan olet halukas oppimaan uutta, sinulla mahdollisuudet loistaa tässä tehtävässä.

Työssäsi pääset varmasti kehittämään ja haastamaan omaa osaamistasi sekä soveltamaan koulun penkillä oppimaasi käytäntöön. Pienessä ja dynaamisessa tiimissä asiantuntijamme pääsevät usein ratkomaan haasteita myös oman ydinosaamisalueensa ulkopuolelta.

Tehtävä on määräaikainen ja osa-aikainen toukokuun 2023 loppuun asti. Pyrimme tarjoamaan sopivalle henkilölle myös täysipäiväistä kesätyötä kesäksi 2023 ja onnistuttuasi työkuvaa on mahdollista laajentaa kesää 2023 kohden kattamaan laajemmin lakiasiantuntijan tehtäviä perintälain, sopimusten hallinnan ja toiminnan kehittämisen parissa. Työtunteja on alkuvaiheessa viikossa 5–15 (sopimuksen mukaan), joten työ sopii erityisen hyvin opintojen oheen suoritettavaksi. Aloitus tehtävässä on heti henkilön löydyttyä ja työtä voi suorittaa erikseen sovittaen myös etätyönä.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV:si pikimmiten osoitteeseen sami.torma@kasvurahoitus.fi. Haluamme tutustua sinuun mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja teemme päätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä.