Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Koronaviruksen aiheuttamat haasteet yrityksille

Koronaviruksen leviämisen nopeus ja laajuus on yllättänyt valtiot ja yritykset maailmanlaajuisesti. Autamme yrityksiä tarjoamalla lyhennysvapaita ja tilapäistä käyttöpääomalainaa.

Koronaviruksen aiheuttamat haasteet yrityksille

Olemme koonneet ajankohtaista tietoa pienille ja keskisuurille yrityksille mahdollisuuksista reagoida poikkeustilan aiheuttamiin häiriöihin liiketoiminnassa erilliseen korona-oppaaseemme, joka on luettavissa osoitteessa

https://www.kasvurahoitus.fi/korona-opas/

Koronaviruksen leviämisen nopeus ja laajuus on yllättänyt monet valtiot ja yritykset maailmanlaajuisesti. Aalto-yliopiston rahoituksen professori Vesa Puttosen mielestä Suomen talouteen on iskenyt merkittävä ja poikkeuksellinen shokki, johon ei ole voitu varautua ennakkoon. Suomen talous on laskussa ja työttömyys lisääntyy tämän seurauksena, hän kertoo Iltalehden haastattelussa.

Suomen hallitus on antanut ohjeen suurten, yli 500 hengen yleisötilaisuuksien perumisesta ja matkustuksen välttämisestä. Työpaikoilla mietitään pitäisikö jäädä kotiin etätöihin ja pientenkin flunssaoireiden ilmaannuttua jäädään nyt töistä pois varmuuden vuoksi. Kulutus hiljenee voi jopa pysähtyä täysin esimerkiksi palvelusektorin yrityksellä. Tällä on suuria vaikutuksia yksittäisen yrityksen taloustilanteeseen ja kannattavuuteen. Shokki on tullut yllätyksenä ja vaikutukset ovat tilapäisesti merkittäviä myös yrityksille, joilla on edellytykset kannattavaan ja pitkäjänteiseen yritystoimintaan normaaleissa suhdannevaihtelussa.

Olemme varautuneet osaltamme auttamaan yrityksiä talousvaikeuksissa tarjoamalla tilapäistä käyttöpääomalainaa nopeasti verkkopalvelun kautta ilman henkilökohtaista tapaamista. Yrityslaina on haettavissa ilman henkilökohtaista tapaamista ja se onnistuu kotoa käsin helposti vaikka matkapuhelimen näytöltä. Lainapäätöksen saa nopeimmillaan tunnissa ja suorituksen tilille jopa saman päivän aikana.

Autamme yrityksiä pääsemään heikomman vaiheen yli

Järjestämme vanhoille laina-asiakkaillemme lisärahoitusta tai helpotusta kuukausilyhennyksiin ja lainalle on mahdollista saada lyhennysvapaita kuukausia tässä yllättävässä tilanteessa. Suhtaudumme tässä tilanteessa joustavasti kaikkiin yrityksen toimintaa helpottaviin järjestelyihin. Lisärahoitettavalla yrityksellä tulee olla kannattavan yritystoiminnan edellytykset pidemmällä tähtäimellä. Mikäli yritykselläsi on tilapäisiä maksuvaikeuksia tai haasteita kotiuttaa saatavia, ole meihin yhteydessä viipymättä. Puhelimitse puh. 09 6829 8003 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi. Olemme sitoutuneet etsimään parhaan ratkaisun tähän tilanteeseen.

https://www.kasvurahoitus.fi/

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin 09:00-16:00 puh. 09 6829 8003 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi. Pyydä rahoitustarjous yrityslainalle verkkopalvelustamme tai ole yhteydessä suoraan yhteyshenkilöösi.