Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Yrittäjä, varaudu yllättäviin menoihin maksutta

Jos yllättäviin menoihin varautuminen olisi ilmasta, tekisitkö sen? Tämä kuulostaa naurettavalta kysymykseltä, sillä kukapa niin ei tekisi – mutta voiko se olla totta? Vastaus on kyllä, sillä Kasvurahoituksen luottolimiitin avaaminen ei maksa mitään, mutta voit nostaa rahaa aina tarpeen tullen.

Mikä on luottolimiitti?

Luottolimiitti on yrityksen luotollinen tili, josta yritys voi nostaa rahaa ennalta määrättyyn rajaan saakka ilman erillisiä yhteydenottoja. Se siis toimii kuten luottokortti – rahaa voi käyttää etukäteen ja maksaa rahasta jälkikäteen.

Parasta luottolimiitissä on se, että sen avattuasi se on yrityksen käytettävissä aina tarvittaessa, mutta mikäli tarve ei koskaan realisoidu, ei kulujakaan synny. Hintojen noustessa yllättäen tai muiden odottamattomien kustannusten tai investointien ilmetessä yrityksellesi on jo myönnetty rahoitus ja sinun tulee ainoastaan nostaa raha yrityksesi tilille.

Luottolimiitin takaisinmaksulle ei ole erillistä aikataulua vaan luottoa voi lyhentää yrityksen kassatilanteen niin salliessa. Kun rahoitusta maksetaan takaisin, limiitistä vapautuu lisää rahoitusta käytettäväksi. Luottolimiitin avulla yrityksellä on aina käytössään rahoitusratkaisu helposti ja nopeasti yllättäviäkin menoja ja investointeja varten. Nostoja voi tehdä vapaasti joko kerralla tai pienemmissä osissa, eikä yrityksen ei tarvitse aina tarpeen yllättäessä hakea uutta lainaa.

Lue yrityslainan ja luottolimiitin eroista blogistamme Yrityslimiitti vai yrityslaina.

Kuinka paljon luottolimiitti maksaa?

Kasvurahoitus ei peri mitään limiitin avaamisesta – se on siis täysin maksutonta. Limiitissä ei myöskään ole kuukausimaksuja, vaan yritys maksaa korkoa vain nostetulle limiitille. Limiitin kuukausittainen korko vaihtelee lainan tarjoajasta riippuen. Kasvurahoituksen luottolimiitin kuukausittainen korkokustannus on noin 2 %. Tämä koskee siis vain avointa lainapääomaa, jos et käytä limiittiä, ei siitä tarvitse myöskään maksaa. Koron lisäksi luottolimiitin käyttöön nostamisesta peritään 1 % nostopalkkio.

Asiakas saa myös hyödyntää 12 kuukautta lyhennysvapaita eli suorittaa pelkkiä korkoja. Tämän 12 kuukauden jälkeen pääomaa tulee lyhentää 4 % jokaisen erän yhteydessä.

Miten luottolimiitin avaaminen onnistuu?

Luottolimiitin hakeminen netissä on helppoa ja se vie vain minuutin. Limiittihakemuksen tekeminen onnistuu tästä. Hakemukseen sinun tulee täyttää haettavan limiitin määrä sekä yrityksesi tiedot (nimi, y-tunnus, puhelinnumero ja sähköposti). Siinä se, kuinka helppoa!

Kaikessa yksinkertaisuudessaan koko prosessi etenee alla kuvatulla tavalla.

limiitti prosessi

Millaiselle yritykselle luottolimiitti sopii?

Limiitti sopii sekä pienille että jo kasvaneille yrityksille. Parhaiten yrityslimiitti sopii kausiluontoisiin, toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten juoksevien kustannusten kattamiseen tai likviditeetinhallintaan. Luottolimiitin avulla voit myös nopeasti korvata rikkoutuneen laitteen tai rahoittaa uusia tilauksia. Limiitti sopii erityisen hyvin yrittäjälle, joka haluaa aina olla varautunut yllättäviin menoihin tai investointeihin ja välttyä tyhjillään olevan kassan aiheuttamalta säikähdykseltä.

Kasvurahoituksen luottolimiitti tiivistettynä

  • Limiitin avaaminen on täysin ilmaista
  • Käyttämättömänä luottolimiitti ei maksa mitään
  • Ensimmäiset 12kk nostosta ilman pääomanlyhennyksiä
  • Asiointi on nopeaa, saat luottolimiitin käyttöösi jopa saman päivän aikana
  • Ei reaalivakuuksia
Avaa luottolimiitti yritykselle