Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Viisi syytä hakea yrityslainaa netistä

Melkein jokainen yritys tarvitsee lähes poikkeuksetta jossain vaiheessa toimintaansa lainarahoitusta. Perinteinen vaihtoehto yrityslainan hakemiselle on pankki. Netistä haettavien yritysrahoitusten tarjonta ja suosio kasvaa kuitenkin jatkuvasti.

1. NOPEA LAINAPROSESSI

Pankkien lainaprosessi on usein aikaa vievä. Netissä toimivien yrityslainapalveluiden ehdottomana etuna onkin rahoituspäätöksen nopeus. Yrityslainan tarve voi olla akuutti, jolloin pankkien prosessille ei yksinkertaisesti ole aikaa.

Front Kasvurahoitus lupaa räätälöidyn rahoitustarjouksen jopa saman työpäivän aikana ja rahat maksetaan yrityksen tilille välittömästi hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen.

2. EI REAALIVAKUUKSIA

Pankeista poiketen netistä haettaviin yritysrahoituksiin ei aina tarvita reaalivakuuksia.

Esimerkiksi juuri Front Kasvurahoitus myöntää yrityslainat ilman reaalivakuuksia. Yritykseltä vaaditaan ainoastaan omavelkainen takaus.

3. HELPOMPI LAINANSAANTI

Pankit kiristävät lainanmyöntökriteereitään vuoden 2008 finanssikriisin jälkeen. Pankkien yrityslainat edellyttävätkin melkein poikkeuksetta sekä henkilötakausta että reaalivakuuksia. Yrityksen toiminnan tulee myös todistettavasti olla kannattavaa.

Netistä saatavissa yrityslainoissa myöntökriteerit ovat usein suopeammat ja laina irtoaa helpommin.

4. MAHDOLLISUUS LYHENNUSVAPAISIIN

Pankkien tarjoamat lainat ovat yleensä erittäin joustavia lainaehdoiltaan - joustavampia kuin netistä saatavat yrityslainat. Vertailu lainoissa ja lainojen tarjoajissa kannattaa kuitenkin tässäkin tilanteessa.

Esimerkiksi juuri Front Kasvurahoitus tarjoaa mahdollisuuden lyhennysvapaisiin ja mm. lainan ennenaikaiseen takaisinmaksuun.

5. HENKILÖKOHTAINEN RAHOITUSNEUVOJA

Yllättävää, mutta myös netin kautta haettavissa yrityslainoissa voi saada henkilökohtaista ja räätälöityä palvelua.

Front Kasvurahoitus nimeää jokaiselle yritykselle rahoitusasiantuntijan, johon voi olla yhteydessä kaikissa yrityksen rahoitukseen liittyvissä asioissa.

Mikä sitten painaa vaakakupissa eniten - nopea lainaprosessi, matala korko vai helpompi lainaprosessi?

Front Kasvurahoitus tarjoaa nopeaa ja vakuudetonta yrityslainaa 2.000 - 250.000 €. Kasvurahoituksen missiona on tukea pienten ja keskisuurten yritysten kasvua tarjoamalla tehokkaita ja joustavia rahoitusratkaisuja ilman byrokratian haasteita.