Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Tutustu myös uuteen Kasvurahoituksen luottolimiittiin!

Rahoitusta kasvuun ja likviditeetinhallintaan

Kasvurahoitus on nykyaikainen ja luotettava rahoituskumppani kasvukykyisille yrityksille. Kaikki rahoitustuotteemme ovat saatavilla vaivattomasti verkkopalvelustamme, palvelemme asiakkaitamme myös henkilökohtaisesti.

Vakuudeton yrityslaina

  • Kasvurahoitus yrityslaina on helppokäyttöinen rahoitustuote yritykselle investointien rahoittamiseen ja käyttöpääomaksi
  • Rahoituksen koko 2.000-250.000 € ja takaisinmaksu ennalta sovitun maksuohjelman mukaisesti
  • Yrityslainan ennenaikainen takaisinmaksu on mahdollista ilman lisäkuluja
  • Hakemus helposti verkkopalvelussa
  • Yrityslaina on kasvun alusta ja saat sen tilille jopa saman päivän aikana

Kasvurahoituksen yrityslaina on suosittu myös kalliiden yrityslainojen yhdistämisessä edullisemmaksi yrityslainaksi. Lainojen yhdistäminen on nopea keino pienentää terveen yrityksen rahoituskustannuksia.

Luottolimiitti

Kasvurahoituksen luottolimiitti on jatkuva limiittimuotoinen rahoitus, joka sopii yrityksen vaihtelevaan käyttöpääoman rahoitukseen.

  • Yrityksen luottolimiitti on vaivaton ratkaisu likviditeetinhallintaan ja kausivaihteluiden tasaamiseen
  • Ei avaus- tai kuukausimaksuja, korkoa maksetaan vain avoimesta rahoituksesta
  • Limiitin käyttöönotto tapahtuu verkkopalvelussa ilman erillisiä yhteydenottoja ja luotto on käytettävissä joustavasti kulloisenkin tarpeen mukaan
  • Pääoman takaisinmaksulle ei ole ennalta sovittua maksuohjelmaa

Limiittisopimuksen käyttöönotto on yksinkertaista. Avaa yritysasiakkuus verkkopalvelussamme ja tee luottolimiittin avauspyyntö.

Laskurahoitus

Laskurahoitus on nopea ja vaivaton tapa muuttaa myyntilaskut rahaksi heti ennen eräpäivää. Laskurahoitus ja parantaa yrityksen likviditeettiasemaa välittömästi ja pääomaa vapautuu käytettäväksi nopeasti.

Perinteisestä pankkien tarjoamasta factoring-palvelusta poiketen yritys voi itse valita rahoitettavat laskut. Laskurahoituksemme hinta, eli laskua vastaan myönnettävä rahoitus, määräytyy riskiperusteisesti yrityksen ja laskutettavan yrityksen riskiarvion perusteella.

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme rahoitustarjouksen saamiseksi myyntilaskullesi tai avaa yritysasiakkuus verkkopalvelussamme ja lähetä tarjouspyyntö rahoitettavista laskuista palvelustamme.

Rahoituskonsultointi

Kasvurahoituksen asiantuntijatiimi tuottaa asiantuntijapalveluita ja kartoittaa yritykselle soveltuvia EU-, ELY-keskusten ja Business Finlandin tukia. Olemme asiantuntijoita myös rahoituksen hakemisessa sekä raportoinnissa.

Käytössämme on koko Front-ryhmän (www.front.fi) laaja asiantuntijaverkosto projektien läpivientiin.

Asiakaspalvelumme vastaa rahoitusta koskeviin kysymyksiin ja palvelee puhelimitse numerossa 09-6829 8003 (ark. 9–16) tai sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi.

Tutustu myös yrityslaina- ja laskurahoitusoppaaseen. Rahoitamme terveitä yrityksiä, joiden uskomme tuottavan kasvullaan hyvää kaikille.