Nyt uusiin yrityslainoihin 1-3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Rahoitusta kasvuun ja likviditeetinhallintaan

Kasvurahoitus on PK-yrityksen rahoituksen kumppani

Kasvurahoitus on nopea ja joustava rahoituskumppani kasvukykyisille yrityksille. Tutustu tuotteisiin ja palveluihimme alta. Perustietoa rahoituspalveluista ja niiden käytöstä löydät yrityslaina- ja laskurahoitusoppaasta

Yrityslaina

Rahoitamme yrityksiä taseestamme 250.000 € saakka. Yrityslaina myönnetään aina yrittäjän omavelkaisella takauksella, jolloin rahoituksen hakeminen on suoraviivaista eikä vaadi yrityskiinnityksiä tai omaisuutta vakuudeksi. Yrityslaina on annuiteettilaina ("tasaerä"), jossa maksuerän suuruus säilyy samana koko laina-ajan. Lainan korko ja kulut määräytyvät riskiperusteisesti. Korko lasketaan yrityslainan avoimena olevalle pääomalle ja koron osuus sisältyy ennalta tiedossa olevaan kuukausierään.

Useat asiakkaamme ovat valinneet Kasvurahoituksen lainojen yhdistämisen ja vaihtaneet useat kalliit yrityslainat yhdeksi edulliseksi Kasvurahoitus yrityslainaksi.

Yrityslainan pääoman ennenaikainen takaisinmaksu on aina mahdollista ilman ylimääräisiä korkoja tai kuluja, kun ilmoitat siitä meille 30 päivää aikaisemmin.

Rahoituskonsultointi

Front Kasvurahoituksen asiantuntijatiimi tuottaa vaativia rahoituksen [asiantuntijapalveluita] (https://www.kasvurahoitus.fi/asiantuntijapalvelut/ "konsultointi") yritykselle soveltuvien EU-, ELY-keskusten ja Business Finland-tukien kartoitukseen, rahoituksen hakemiseen sekä tukien raportointiin.

Käytössämme on Front-ryhmän (www.front.fi) laaja asiantuntijaverkosto.

Laskurahoitus

Rahoittamme myös yrityksen myyntisaatavia. Laskurahoitus on nopea ja vaivaton tapa muuttaa asiakassaamiset rahaksi ja parantaa yrityksen likviditeettiasemaa edullisesti. Laskurahoituksemme hinta määräytyy riskiperusteisesti laskuittain.

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ripeän rahoitustarjouksen saamiseksi myyntilaskullesi.

Asiakaspalvelumme vastaa mielellämme kaikkiin rahoitusta koskeviin kysymyksiin puhelimitse numerossa 09-6829 8003 (ark. 9–16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi.