Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Tutustu myös uuteen Kasvurahoituksen luottolimiittiin!

Kasvurahoitus luottolimiitti

Nopea ja vaivaton ratkaisu yrityksen toistuviin rahoitustarpeisiin

Kasvurahoituksen luottolimiitti on limiittimuotoinen luotto, joka sopii yrityksen lyhytaikaiseen ja vaihtelevaan käyttöpääoman tarpeeseen. Limiitti sopii sekä pienille että jo kasvaneille yrityksille ja päätöstä varten ei tarvita reaalivakuuksia. Limiitin avaaminen onnistuu helposti verkkopalvelussamme ja nostot tehdään verkkopalvelussa ilman erillisiä yhteydenottoja.

Yrityksen luottolimiitti on yksinkertainen ratkaisu likviditeetinhallintaan ja kausivaihteluiden tasaamiseen aina 50.000 euroon asti.

  • Rahoitusta on nostettavissa limiitin myönnettyyn ylärajaan saakka
  • Korkoa maksetaan vain nostetulle limiitille
  • Pääoman takaisinmaksu omassa tahdissa
  • Limiitissä ei ole avaus- tai kuukausimaksuja, yritys maksaa avoimeen rahoitukseen perustuvaa limiittimaksua vain nostetusta rahoituksesta
  • Ensimmäiset 12kk nostosta ilman pääomanlyhennyksiä

Yrityksen luottolimiitti on käytettävissä joustavasti tarpeen mukaan. Kun rahoitusta maksetaan takaisin, limiitistä vapautuu käytettäväksi lisää rahoitusta. Yritys voi halutessaan jättää lyhennykset myöhemmäksi ja maksaa vain nostetun limiitin korot kuukausittain.

Yrityksen luottolimiitillä yritys saa rahoitusta käyttöön aina 50.000 euroon asti.

Limiitin määrä2.000 - 50.000 €
Kuukausikorko2,00 % - lasketaan avoimelle pääomalle
Nostopalkkio1,00 % limiittinostosta
Avausmaksu0,00 €
Kuukausikulu0,00 €

Limiitin avaaminen on vaivatonta verkkopalvelussamme. Jos et ole vielä asiakkaamme, avaa ensin yritysasiakkuus ja tee limiittihakemus verkkopalvelussamme.