Kesäetu! Kesän aikana nostettuihin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Yhdistä yrityslainat, vaihda rahoitusyhtiötä ja säästä

Yhdistä vanhat yrityslainat tai luotot edullisemmaksi lainaksi ja yrityksesi säästää vuodessa jopa tuhansia euroja.

Rahoitusyhtiön vaihto kannattaa ja olemme tehneet sen yksinkertaiseksi

yrityslainan vaihtaminen halvempaan on helppoa ja säästö rahoituskustannuksissa voi olla tuhansia euroja. Säästöä syntyy, kun uusi yrityslaina jäljellä olevalle lainapääomalle on rahoituskustannuksiltaan edullisempi. Rahoitusyhtiön vaihto vaikuttaa heti rahoituksen kuukausierään.

Olemme tehneet rahoituksen järjestelyn ja yhdistelylainan helpoksi. Kasvurahoituksen yhdistelylaina tarjoaa yrityksille vaivatonta säästöä vaihtamalla nykyiset yrityslainat edullisemmiksi. Autamme myös rahoitusyhtiön vaihtamiseen liittyvissä paperitöissä.

Netistä haettavien yrityslainojen hinnoittelussa on suuria eroja. Kasvurahoitus tarjoaa usein markkinoiden edullisinta, nopeasti verkosta haettavaa yrityslainaa. Yrityslainallamme on mahdollista korvata yrityksen nykyisiä rahoitussopimuksia ja yhdistää useita kalliimpia rahoituksia yhdeksi, edullisemmaksi yrityslainaksi. Rahoituksen korvaaminen edullisella yrityslainalla on yritykselle kulutonta ja Front Kasvurahoituksen yrityslainan lainapääoman voi maksaa aina takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja.

Olemme koonneet oheiseen taulukkoon esimerkkejä mahdollisista saavutettavista säästöistä keskimääräiselle netistä otetulle yrityslainalle, kun rahoitussopimusta on jäljellä 12 kuukautta. Säästö on ilmoitettu sekä kuukaudessa että vuodessa.

PääomaKk-eräSäästö/kkSäästö/v
50.000€4752,21€362,79€4353,48€
30.000€2851,33€323,67€3884,04€
20.000€1900,90€325,10€3901,20€
10.000€950,40€211,60€2539,20€

Kasvurahoitus yrityksen yhdistelylaina

Korvaamme vanhat kalliit rahoitukset yhdellä edullisella yrityslainalla

  1. Maksamme rahoituksen pois vanhalle rahoitusyhtiölle ja hoidamme asiaan liittyvät paperityöt puolestasi
  2. Ei avauspalkkioita tai tilinhoitomaksuja, vain yksi kuukausierä
  3. Mikäli yrityksellänne on useita eri lainoja, yhdistämme lainat yhdeksi uudeksi matalamman koron yrityslainaksi

Kiinnostuitko yrityslainojen yhdistämisestä?

Pyydä lainatarjous toisessa rahoitusyhtiössä avoimena olevalle lainamäärälle tai uudelle rahoitettavalle määrälle, mikäli kyse on vanhan rahoituksen uudelleenjärjestelystä ja lisärahoituksesta. Otamme rahoitushakemuksen käsittelyyn viipymättä ja kartoitamme yrityksen rahoitustilanteen ja nykyiset rahoitukset nopeasti.

Kasvurahoitus, ehkä verkon edullisin yrityslaina.