Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Tutustu myös uuteen Kasvurahoituksen luottolimiittiin!

Laskurahoitus - laskut rahaksi heti

Kasvurahoituksen laskurahoitus on nopea ja vaivaton tapa kotiuttaa yrityksen myyntisaatavat jopa saman päivän aikana.

Laskurahoituksella yritys saa myyntisaataviin sitoutuneet pääomat heti kassaan eikä yrityksen tarvitse enää odottaa asiakkaan suoritusta eräpäivään saakka. Kasvurahoituksen laskurahoitus eroaa perinteisestä pankin factoring rahoituksesta siten, että yritys voi itse valita haluamansa laskut rahoitettavaksi.

Laskurahoituksessa yritys toimittaa loppuasiakkaalle lähetettävän laskun asiakkaan sijaan Kasvurahoitukselle. Siirrämme rahootuksen yritykselle ja laskutamme loppuasiakasta laskulla, jossa

  • laskun maksutilinä on Kasvurahoituksen asiakastili
  • laskun ulkoasu kunnioittaa alkuperäistä, rahoitettavaa laskua ja palvelun tai tuotteen myyneen yrityksen identiteettiä, lisättynä siirtolausekkeella
  • laskun eräpäivä ja maksuehdot ovat alkuperäisen laskun mukaiset

Laskurahoituksen hinnoittelu on läpinäkyvää. Veloitamme rahoituksesta laskukohtaisen provision, jonka suuruus riippuu laskun maksuehdoista. Kasvurahoituksen laskurahoituksessa ei ole ylimääräisiä avaus- tai sopimusmaksuja ja rahoitamme laskun arvonlisävelvollisesta määrästä 100%. Laskurahoituksen hinnaston löydät täältä.

Rahoitustarjouksen pyytäminen laskurahoitukselle onnistuu vaivattomasti lähettämällä laskun tiedot osoitteeseen laskurahoitus@kasvurahoitus.fi, lähettämällä lasku meille verkkolaskuna suoraan laskutusohjelmasta tai välittämällä lasku meille sivustomme kautta.

Laskurahoitus on osa tehokasta kassanhallintaa

Tehokas kassanhallinta on vaivatonta ja mahdollista yhdistelemällä Kasvurahoituksen eri rahoituspalveluita. Käytettävissä on laskurahoituksen lisäksi joustava luottolimiitti toistuviin rahoitustarpeisiin ja yrityslaina yrityksen kasvuun ja investointeihin.

Rahoita yrityksesi lasku tästä

Lataa tästä PDF lasku paveluumme ja saat rahoitustarjouksen viipymättä. Voit myös lähettää rahoitettavan laskun sähköpostitse laskurahoitus@kasvurahoitus.fi tai laskutuspalvelusta verkkolaskuna laskurahoitusosoitteeseemme 003723214677001 (operaattorikoodi 003721291126).

Käsittelemme toimitetun laskun arkisin vuorokauden sisällä laskun toimituksesta. Olemme teihin yhteydessä, mikäli tarvitsemme lisätietoja laskuun liittyen. Mikäli teillä herää tarkempia kysymyksiä palvelustamme, tavoitatte meidät nopeiten puhelimitse numerosta 09 6829 8003.

Usein kysytyt kysymykset

Laskurahoitusta voi nostaa Suomessa toimiva yritys, joka on laskuttamassa suomalaista asiakasta. Laskurahoituksen hakijalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus rahoitusta hakevaan yhtiöön ja rahoitettavalla yrityksellä tulee olla tili suomalaisessa pankissa.

Laskurahoituksella yritys hakea rahoitusta yrityksen palveluiden tai tuotteiden myynnistä kirjoitettuja kiistattomia myyntilaskuja vasten, joiden eräpäivä on 7-90 päivän päässä ja jonka maksajana on Suomessa toimiva yritys, yhteisö tai yksityishenkilö.

Ensimmäisen rahoitettavan laskun yhteydessä yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu edustaja allekirjoittaa sähköisesti laskurahoitussopimuksen, jonka jälkeen laskurahoituspalvelu on yrityksen käytössä. Kun sopimus on voimassa, yritys lähettää haluamansa laskun tai laskut Kasvurahoituksen laskurahoitustiimille joko sähköpostilla tai verkkopalvelusta ja tekee päätöksen, hyväksyykö laskusta tehdyn tarjouksen vai ei. Laskurahoituspalvelun avaaminen on maksutonta, eikä velvoita yritysta rahoittamaan laskuja kauttamme.

Laskurahoituksessa yritys saa heti kassaan myyntilaskusta arvonlisäverollisen loppusumman rahoitusprovisiollamme vähennettynä. Provisio määräytyy laskun maksujan pituuden mukaan ja riskiperusteisesti. Laskun eräpäivän ollessa 14-90 päivän päässä tyypillinen provisiomme laskulle on 1,5%-5%.

Laskurahoitusta käyttämällä yritys kotiuttaa myyntisaamiset välittömästi kassaan eikä yrityksen tarvitse odottaa suoritusta laskujen eräpäivään asti. Yrityksen rahoitusasema paranee ja kassan kiertonopeus kasvaa. Laskurahoitus on soveltuva rahoitusmuoto, kun yrityksellä on kassaa tuottaa laskutettavia tuotteita ja palveluita mutta haluaa vapauttaa niissä kiinni olevan pääoman yrityksen kannalta tehokkaampaan käyttöön. Kun yritys hakee rahoitusta tuotteen valmistamiseen tai palvelun tuottamiseen jo ennen laskutusvaihetta, soveltuva rahoitusratkaisu on limiittiluotto tai yrityslaina.

Laskurahoituksessa yritys voi itse valita laskut, joista haluaa rahat nopeasti. Perinteinen pankkien tarjoama factoring-rahoitus kattaa usein yrityksen koko myyntilaskukannan.

Kasvurahoituksen rahoitustiimi tekee rahoitustarjouksen ja auttaa laskurahoitusratkaisun käyttöönotossa. Tavoitat meidät numerosta 09 6829 8003 ja sähköpostitse laskurahoitus@kasvurahoitus.fi

Kasvurahoitus kokemuksia

Haluatko lisätietoja laskurahoituksesta?

Ota yhteyttä laskurahoitustiimiimme ja palaamme asiaan viipymättä!

Ota yhteyttä