Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Tutustu myös uuteen Kasvurahoituksen luottolimiittiin!

Kasvurahoitusta yritykselle

Kasvurahoitus tarjoaa verkkopohjaista pienyrityslainaa kasvukykyisten suomalaisten pienten- ja keskisuurten yritysten kasvuun jopa 250 000 euroon saakka. Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa verkkopalvelussamme, käsittelemme hakemuksen arkisin välittömästi ja maksamme rahoituksen jopa saman päivän aikana.

Kasvurahoitus tarjoaa verkkopohjaista pienyrityslainaa suomalaisten pienten- ja keskisuurten yritysten kasvuun

Monen kasvavan ja kannattavankin yrityksen pullonkaulana on usein kassalikviditeetti ja projektien pitkittyminen saattaa aiheuttaa kassaongelmia. Yritys voi myös hakea rahoitusta toimintansa muutoksen tai kasvun vauhdittamiseen vaihtoehtona pankin tarjoukselle. Kasvurahoitus yrityslaina on nopea, kustannuksiltaan pankkirahoituksen ja perinteisen pankkien ulkopuolisen yrityslainan väliin sijoittuva yritysrahoitustuote. Erotumme eduksemme rahoituksen erittäin kilpailukykyisen hinnan lisäksi nopeudella, joustavuudella ja asiakaspalvelullamme.

Yrityslaina maksetaan rahoitusta tarvitsevan yrityksen tilille, kun hakija on hyväksynyt yritykselle räätälöidyn lainatarjouksen verkkopalvelussamme. Kasvurahoitus yrityslaina poikkeaa joukkorahoituksella hankittavasta rahoituksesta myös rahoituksen nopeudessa. Kun joukkorahoituksella hankittava rahoitus voi olla sijoittajien ja yhteistyökumppaneiden arvioitavana verkkopalvelussa jopa kuukauden, Kasvurahoitus yrityslainan kautta haettu rahoitus maksetaan yrityksen tilille välittömästi hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen. Luottamus ja yksityisyys ovat toimintamme kulmakivet.

Kenelle myönnämme rahoitusta

Kasvurahoitusta voi hakea Suomessa toimipaikkaansa pitävä yritys nimenkirjoitusoikeutetun edustajansa toimesta. Edellytämme sekä yritykseltä että edustajalta vakituista osoitetta Suomessa, edustajalta verkkopankkitunnuksia tunnistautumiseen sekä yritykseltä pankkitiliä Suomessa. Edustajan tulee antaa suostumus luottotietojen sekä muiden tietojen tarkastamiseen saatavilla olevista rekistereistä.

Edellytämme lähtökohtaisesti rahoitettavalta yritykseltä vähintään yhden tilinpäätöksen toimittamista verottajalle sekä PRH:lle. Lisäksi tarvitsemme usein yrityksen välitilinpäätöksen kuluvalta vuodelta. Tapauskohtaisesti rahoitamme myös lyhyemmän ajan toimineita ja jopa juuri aloittaneita yrityksiä. Tällöin kiinnitämme huomiota erityisesti omavelkaisen takauksen turvaavuuteen.

Mitkä ovat yrityslainan kulut?

Yrityslainan korko määräytyy riskiarvion perusteella ja on kiinteä koko laina-ajalle. Korkoa maksetaan jäljellä olevalle lainasummalle kuukausittain ja koron osuus lyhennyserässä pienenee maksuohjelman edetessä merkittävästikin (kyseessä on annuiteettilaina eli ns. tasaerä). Korkotasomme on erittäin kilpailukykyinen ja se määräytyy riskiperusteisesti rahoitettavan riskiarvion perusteella. Tyypillinen korkotarjouksemme asettuu pankkirahoituksen ja tavanomaisen verkosta haettavan yritysrahoituksen tai joukkorahoituksen väliimaastoon, olleen pankkirahoitusta korkeampi mutta usein kilpailijoitamme edullisempi.

Asiakkaamme maksaa aina ennalta sovitun kuukausierän, jonka suuruus on selvillä jo sopimuksen tekovaiheessa.

Kiinnostuitko? Voit tehdä maksuttoman yrityslainahakemuksen verkkopalvelussamme vaikka heti. Kannattaa lukea myös ohjeemme näin vertailet yritysluottotarjouksia.

Asiakaspalvelmme vastaa mielellään kysymyksiin ja auttaa sopivan tuotteen valinnassa puhelimitse +358 9 6829 8003 (arkisin 09:00-16:00) tai säköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi.