Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Tutustu myös uuteen Kasvurahoituksen luottolimiittiin!

Kasvurahoitus luottolimiitti

Kasvurahoituksen luottolimiitti on nopea ja vaivaton ratkaisu yrityksen toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten tilausten rahoittamiseen tai käyttöpääomaksi.

Kasvurahoituksen luottolimiitti sopii erityisen hyvin yrityksen toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten tilausten rahoittamiseen tai käyttöpääomaksi.

Limiitti sopii sekä pienille että jo kasvaneille yrityksille ja päätöstä varten ei tarvita reaalivakuuksia. Limiitin avaaminen onnistuu helposti verkkopalvelussamme ja nostot tehdään verkkopalvelussa ilman erillisiä yhteydenottoja.

Yrityksen luottolimiitti on yksinkertainen ratkaisu likviditeetinhallintaan ja kausivaihteluiden tasaamiseen aina 50.000 euroon asti.

  • Rahoitusta on nostettavissa limiitin myönnettyyn ylärajaan saakka
  • Korkoa maksetaan vain nostetulle limiitille
  • Pääoman takaisinmaksu omassa tahdissa
  • Limiitissä ei ole avaus- tai kuukausimaksuja, yritys maksaa avoimeen rahoitukseen perustuvaa limiittimaksua vain nostetusta rahoituksesta
  • Ensimmäiset 12kk nostosta ilman pääomanlyhennyksiä

Yrityksen luottolimiitti on käytettävissä joustavasti tarpeen mukaan. Kun rahoitusta maksetaan takaisin, limiitistä vapautuu käytettäväksi lisää rahoitusta. Yritys voi halutessaan jättää lyhennykset myöhemmäksi ja maksaa vain nostetun limiitin korot kuukausittain.

Yrityksen luottolimiitillä yritys saa rahoitusta käyttöön aina 50.000 euroon asti.

Limiitin määrä2.000 - 50.000 €
Kuukausikorko2,00 % - lasketaan avoimelle pääomalle
Nostopalkkio1,00 % limiittinostosta
Avausmaksu0,00 €
Kuukausikulu0,00 €

Limiitin avaaminen on vaivatonta verkkopalvelussamme. Jos et ole vielä asiakkaamme, avaa ensin yritysasiakkuus ja tee limiittihakemus verkkopalvelussamme.

Myyntilaskuissa varattuna olevat pääomat vapautuu kassaan tehokkaasti Kasvurahoituksen laskurahoituksella.

Usein kysytyt kysymykset

Asiakkaidemme kysymiä kysymyksiä luottolimiitistä

Luottolimiitti on joustava lainasopimus toistuvaan lainatarpeeseen, josta voi tehdä nostoja limiittisopimuksen ylärajaan saakka. Limiittimuotoisen luoton takaisinmaksulle ei ole erillistä aikatalua vaan luottoa voi lyhentää yrityksen kassatilanteen niin salliessa. Lyhennyksen myötä limiittiä palautuu uudelleen nostettavaksi. Luottolimiitti soveltuu erityisen hyvin yrityksen toistuviin rahoitustarpeisiin, kuten tilausten, varaston ja asiakasprojektien rahoitukseen.

Luottolimiitissä yritys maksaa korkoa vain avoimesta lainapääomasta. Kasvurahoituksen luottolimiitissä ei ole avaus- tai kuukausimaksuja, joten luottolimiitti on suositeltavaa avata valmiiksi odottamaan mahdollista rahoitustarvetta.

Yrityksen limiittisopimus avautuu jopa tunnissa avauspyynnöstä, jonka jälkeen limiittinostot ovat mahdollisia verkkopalvelussamme.

Avaa maksuton luottolimiitti

Avaa yritysasiakkuus ja avaa maksuton limiitti verkkopalvelussamme. Luottolimiitissä ei ole kuukausimaksuja, maksat vain käytössä olevasta limiitistä.

Yritysasiakkuuden avaus