Uusiin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta. Tutustu myös uuteen Kasvurahoituksen luottolimiittiin!

Yrityslaina uudelle tai aloittavalle yritykselle

Kasvurahoituksen yrityslaina on toimiva rahoitus myös uudelle tai aloittavalle yritykselle.

Aloittavalla tai juuri aloittaneella yrityksellä ei ole tilinpäätöstietoja tai liiketoimintahistoriaa rahoituspäätöksen tueksi. Tuoreen yrityksen rahoituspäätös perustuukin pääasiassa omistajayrittäjän tulo- ja varallisuusaseman arviointiin sekä tietoihin mahdollisesti aiemmasta yritystoiminnasta. Kasvurahoitus yrityslainan pääasiallisena vakuutena toimii yrittäjän omavelkainen takaus, jolloin Kasvurahoitus on luonteva vaihtoehto myös uudelle yritykselle.

Tarjoamme rahoitusta uusien yritysten perustamisvaiheessa ja yrityksen alkuvaiheen perustamiskuluihin ja investointeihin. Kumppanuus Kasvurahoituksen kanssa mahdollistaa joustavan siirtymän laajempaan ja monimuotoiseen rahoitukseen, kuten laskurahoitukseen sekä laajempiin luottolimiitteihin, jolloin lisärahoitus on käytettävissä aina tarvittaessa. Haluamme olla yrityksen kasvun kumppani yrityksen alkumetreiltä lähtien.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme sähköpostitse yrityslaina@kasvurahoitus.fi tai puhelimitse 09 6829 8003 (arkisin 09:00-16:00).

Rahoituspäätöksen taustalla riskiarvio omistajayrittäjästä

Ilman tilinpäätöshistoriaa rahoitusta hakevien yritysten osalta kiinnitämme huomiota yrittäjän henkilökohtaisen takauksen turvaavuuteen. Varmistamme tarvittaessa varallisuusaseman verotiedoista ja muista käytettävissä olevista rekisteristä ja lähteistä. Yritykselle rahoituksen hakeminen on edelleen vaivatonta, mutta yrityslainatarjousta muodostaessamme korostamme perusteissa yrittäjän tai -yrittäjien taloudellista asemaa ja vastuita. Tarjottava lainamäärä ja korko määräytyy riskiperusteisesti.

Tarvitsetko rahoitustarjouksen aloittaneelle tai nuorelle yritykselle? Pyydä ilmainen yrityslainatarjous tekemällä yrityslainahakemus palvelussamme.