Yrityslaina uudelle yritykselle | Front Kasvurahoitus

Yrityslaina uudelle tai aloittavalle yritykselle


Rahoitusta uudelle tai aloittavalle yritykselle

 

Front Kasvurahoitus yrityslaina myönnetään aina yrittäjän omavelkaisella takauksella. Koska aloittavalla tai juuri aloittaneella yrityksellä ei ole useinkaan riittäviä tilinpäätöstietoja tai liiketoimintaa rahoituspäätöksen tueksi, uusien tai alottavien yritysten rahoituspäätös perustuukin pääasiassa omistajayrityttäjän tulo- ja varallisuusaseman arviointiin.

Tarjoamme rahoitusta omistajayrittäjän henkilökohtaisella omavelkaisella takauksella uusien yritysten perustamisvaiheessa ja yhteystyömme jatkuessa tarjoamme joustavan siirtymän laajempaan ja monimuotoiseen rahoitukseen, kuten laskurahoitukseen (ns. factoring -rahoitus) sekä laajoihin luottolimiitteihin (ks. Front Finance).  

rahoitusta uusille tai juuri aloittaneille yrityksille

rahoitusta uusille tai juuri aloittaneille yrityksille

Rahoituspäätöksen taustalla riskiarvio omistajayrittäjästä

 

Ilman tilinpäätöshistoriaa rahoitusta hakevien yritysten osalta kiinnitämme erityistä huomiota yrittäjän henkilökohtaisen takauksen turvaavuuteen. Varmistamme tarvittaessa varallisuusaseman verotiedoista ja muista käytettävissä olevista rekisteristä ja lähteistä. Yritykselle rahoitusprosessi on edelleen automaattinen ja nopea, mutta rahoituspäätöksen perusteissa korostamme yrittäjän tai -yrittäjien taloudellista asemaa ja vastuitaja myönnetyn luoton määrässä otamme tilanteen aina huomioon riskiperusteisesti. 

Tarvitsetko rahoitustarjouksen aloittaneelle tai nuorelle yritykselle? Pyydä ilmainen yrityslainatarjous tekemällä hakemus palvelussamme.