Kasvurahoitus on nyt Suomen Yrittäjien valtakunnallinen jäsenetukumppani!

Yrityslaina nopeasti ja helposti

Yrityslaina nopeasti ja helposti

Yrityslainaa 2 000– 250 000 euroa nopeasti ja helposti y-tunnuksella. Yrityslainan avulla saat investointien ja kasvun vaatimat rahat yrityksen tilille ilman reaalivakuuksia.

Lähetämme räätälöidyn yrityslainatarjouksen tutustuttavaksi ja hyväksyttäväksi pikemmiten ja rahat ovat yrityksesi tilillä jopa saman päivän aikana.

Yrityslainaa 2 000– 250 000 euroa nopeasti ja helposti y-tunnuksella. Yrityslainan avulla saat investointien ja kasvun vaatimat rahat yrityksen tilille ilman reaalivakuuksia.

Lähetämme räätälöidyn yrityslainatarjouksen tutustuttavaksi ja hyväksyttäväksi pikemmiten ja rahat ovat yrityksesi tilillä jopa saman päivän aikana.

Yrityslaina mies
Yrityslaina mies

Yrityslainalaskuri

10 000

12 kk

0 kk

Kuukausierä *

- € / kk

Kokonaiskustannus

-

 • 1.
  Täytä hakemus

  Voit hakea lainaa 2.000–250.000 euroa, eikä se sido sinua mihinkään. Tarvitset vain y-tunnuksen ja pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen tunnistautuaksesi.

 • 2.
  Tarjous

  Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian ja palaamme asiaan räätälöidyn tarjouksen kanssa.

 • 3.
  Hyväksy tarjous

  Hyväksy tarjous helposti sähköpostiisi saapuneen linkin kautta.

 • 4.
  Vastaanota rahat

  Lainarahat saapuvat yrityksesi tilille jopa saman päivän aikana ja voit hyödyntää sen haluamallasi tavalla liiketoimintasi kehittämiseen.

Yrityslaina kasvuun ja investointeihin

Voit hakea yrityslainaa 2 000–250 000 euroa. Kasvurahoituksen yrityslaina on helppo, vaivaton ja ennen kaikkea edullinen ratkaisu pk- ja mikroyrityksille sekä toiminimiyrittäjille. Yrityslainan avulla voit esimerkiksi rahoittaa uusia investointeja, laajentaa toimitiloja, palkata työntekijöitä, rahoittaa odottamattomia kustannuksia ja paikata tilapäistä kassavajetta.

Mikäli yrityksesi tilanne yllättää positiivisesti, voit maksaa yrityslainan ennenaikaisesti takaisin täysin kuluttomasti, kunhan muistat ilmoittaa maksuaikeistasi 30 vrk ennen aiottua takaisinmaksua. Voit myös halutessasi hyödyntää 1–3 kuukauden lyhennysvapaat täysin veloituksetta.

Kasvurahoituksen yrityslainalla voi myös yhdistää kalliit, toisaalta otetut yrityslainat yhdeksi matalamman koron yrityslainaksi.
Video thumbnail

Yhdistä kalliit lainasi yhdeksi edulliseksi.

Yrityslaina toimii myös yhdistelylainana. Yhdistä eri rahoitusyhtiöiden kalliit yrityslainat ja -rahoitukset yhdeksi edulliseksi Kasvurahoituksen yrityslainaksi.

Yhdistä yrityslainat

Katso, miksi yrittäjät valitsevat meidät

Kasvurahoitus
Löydät kaikki pk-yrityksen rahoitusratkaisut yhdestä osoitteesta
Kasvurahoitus
Nopea asiointi, saat rahoituksen käyttöösi jopa saman päivän aikana
Kasvurahoitus
Laskurit kertovat suuntaa-antavasti rahoituksen hinnan ja helpottavat talouden suunnittelua
Kasvurahoitus
Ei reaalivakuuksia

Kasvurahoituksen yritysportaali
Yrityslaina nainen

Yrityslainan hinta

Jotta sinun on mahdollisimman helppo suunnitella yrityksesi taloutta, ilmoittamme yrityslainan kulut koko takaisinmaksuajalta läpinäkyvästi ja helposti ymmärrettävällä tavalla.

Kasvurahoituksen yrityslaina on kuukausilyhenteinen annuiteettilaina, jonka kuukausierä sisältää pääomanlyhennyksen, koron ja kuukausittaisen tilinhoitomaksun.

Yrityslainan korko säädetään yksilöllisesti yrityksesi toimialan, rahoituksen tarkoituksen, luottoluokituksen, takaajien ja taloudellisen tilanteen perusteella, mutta laskurista näet suuntaa-antavasti yrityslainan hinnan.

Etsitkö yrityslainaa uudelle tai aloittavalle yritykselle?

Yrityslainamme on auttanut jo monia yritystoimintaansa starttailevia yrityksiä eteenpäin.

Lue lisää

Kasvurahoituksen yrityslaina toi helpotusta Sun Hymyn käyttöpääomahaasteisiin

Kasvuvaiheessa olevalla yrityksellä on harvoin aikaa odotella ja liiketoiminnan ylläpitäminen vaatii joskus nopeaa reagointia. Kasvurahoituksen yrityslainan avulla yrittäjä välttyy turhalta byrokratialta ja aikaa vievältä hakuprosessilta. Kun maksuaika ei ole liian pitkä, pysyvät myös korot maltillisina ja yrityslainan hinta kohtuullisena.

Nämä olivat myös syitä, miksi Sun Hymy päätyi valitsemaan Kasvurahoituksen kumppanikseen.

"Kasvurahoituksen yrityslaina on etenkin tuoreelle yritykselle kätevä ratkaisu. Oli ilo huomata, että palvelu oli joustavaa ja toimii hyvin. Kasvurahoituksen tuen ansiosta olemme saaneet helpotusta korona-ajan tuomiin haasteisiin ja voineet jatkaa vanhojen sekä uusien asiakkaiden auttamista entiseen tapaan", kertoo yrittäjä Hannele Nyfors.
Yrityslainan asiakasreferenssi

Kiinnostuitko?

Keskustellaan lisää!
Kalle Paakkanen

Kasvurahoitus kokemuksia

Usein kysytyt kysymykset yrityslainasta

Kasvurahoitus rahoittaa Suomessa toimipaikkaansa pitäviä yrityksiä yritysmuodosta riippumatta. Lainaa voi siis saada niin pk- ja mikroyritykset kuin toiminimiyrittäjätkin. Yrityslainan hakijalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus rahoitusta hakevaan yhtiöön sekä pankkitunnukset tai mobiilivarmenne henkilöllisyyden varmistamiseksi. Rahoitettavalla yrityksellä tulee olla tili suomalaisessa pankissa ja yrityksen omistajien tulee asua Suomessa.

Muita yrityslainan lainaehtoja ovat muun muassa seuraavat:

 • Yrityksen riskiluokituksen on oltava kunnossa
 • Yrityksen maksuhistorian tulee olla kunnossa
 • Yrityksen on pitänyt olla toiminnassa riittävän pitkään
 • Yrityksen tulee olla kaupparekisterissä
 • Vastuuhenkilöillä ei saa olla epäsuotuisia yritysyhteyksiä
 • Takaajan luottotiedot on oltava kunnossa
 • Yritystoiminnan tulee olla tarpeeksi suurta ja jatkuvaa
 • Lainan koon tulee olla sopiva suhteessa liiketoimintaan

Mikäli lainaehdot eivät täyty, voi laskurahoitus olla yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu. Sen avulla voit rahoittaa yritysten välisiä myyntilaskuja aina tarvittaessa vapauttaen rahaa tuottavampaan käyttöön.

Lopulta kuitenkin kokonaiskuva ratkaisee eli jos jokin kohta uupuu, voi olla, että toimintaa tulee hieman kasvattaa olemassa olevilla resursseilla tai aikaa tulee kulua hieman enemmän, jotta yritys voi todistaa kannattavuutensa.

Usein rahoitusasiantuntijamme soittavat yrittäjälle saadakseen kokonaisvaltaisen kuvan yrityksen sen hetkisestä tilasta. Nämä hetket kannattaa käyttää hyväksi, sillä ne ovat hyvä mahdollisuus kertoa lainapäätökseen positiivisesti vaikuttavista asioista, jotka eivät käy ilmi rahoittajan saatavilla olevista tiedoista. Esimerkiksi mahdollisuus toiseen takaajaan voi olla lainapäätökseen positiivisesti vaikuttava asia.

Kasvurahoituksen vakuudeton yrityslaina on muodoltaan annuiteettilaina, jossa maksuerät ovat aina samansuuruiset. Maksuerä koostuu pääoman lyhennyksestä ja korko-osuudesta ja laskutuspalkkiosta. Koron osuus pienenee maksuohjelman edetessä.

Kasvurahoituksen yrityslainassa ei ole tilinhoitomaksuja tai kuukausimaksuja emmekä peri ylimääräisiä maksuja jäljellä olevan lainapääoman ennenaikaisesta takaisinmaksusta.

Kasvurahoituksen kokenut yrityslainatiimi auttaa yritystäsi hakemuksen teossa, käsittelemme yrityslainatarjouksen yksilöllisesti ja autamme yrityksellesi sopivan rahoitustuotteen valinnassa.

Yrityslainatiimi on tavoitettavissa numerossa 09 6829 8003 (ark. 09:00-17:00) ja sähköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi.

Yrityslainan korko, lainasumma ja laina-aika yhdessä määrittelevät yrityslainan hinnan. Koron lisäksi on siis harkittava, kuinka paljon rahaa lainaat ja kuinka kauan maksat lainaasi takaisin. Kokeilemalla Kasvurahoituksen yrityslainalaskuria, saat tietää mitkä lainan kokonaiskustannukset olisivat.

Kasvurahoitus sai alkunsa, kun huomasimme, että alalla on selvästi tarvetta rehelliselle ja läpinäkyvälle toimijalle. Me haluamme, että meidän kanssamme yrittäjän ei tarvitse pelätä yllättäviä piilokuluja ja sen vuoksi halusimme hinnoitella lainan mahdollisimman selkeästi. Kasvurahoituksen yrityslainan maksuerä koostuu pääoman lyhennyksestä, korko-osuudesta ja laskutuspalkkiosta.

Yrityslainan korko määräytyy riskiperusteisesti. Riskiä määritettäessä kiinnitämme erityistä huomiota yrityksen maksuhistoriaan ja riskiluokitukseen. Myös aloittava yritys voi nostaa yrityslainan, kun rahoituksen takaajan tilanne ja maksukyky sen mahdollistaa. Jokainen tekemämme lainatarjous on siis räätälöity yrityksen ja takaajien sen hetkinen tilanne huomioon ottaen.

Kasvurahoitus -yrityslainan avoimen lainapääoman voi maksaa etukäteen kokonaisuudessaan ilman ylimääräisiä kuluja. Riittää, että ilmoitat meille 30vrk ennen takaisinmaksua ja toimitamme loppulaskun. Maksamalla rahoituksen ennen maksuohjelman päättymistä on mahdollista säästää lainan kuluissa merkittävästi.

Kasvurahoitus -yrityslainan vakuutena toimii lähtökohtaisesti omistajayrittäjän henkilökohtainen, omavelkainen takaus. Voimme erityisten syiden vuoksi edellyttää toista takaajaa tai kiinteää vakuutta. Rahoituksen hintaan vaikuttaa aina arvio takauksen riittävyydestä.