Yhteystiedot | Front Kasvurahoitus

Front Kasvurahoitus

Rahoitamme suomalaisia pk-yrityksiä helposti ja vaivattomasti ja autamme soveltuvan rahoitusratkaisun valinnassa.

Yrityslainaa voi hakea palvelustamme 250.000€ asti. Rahoitettavalla yrityksella ei saa olla merkittäviä maksuviiveitä, yrityksellä tulee olla edellytykset kannattavaan yritystoimintaan pidemmällä aikavälillä ja yrityslainan takaavan omistajayrittäjän tulee olla luottokelpoinen.

Missiomme on tukea pienten ja keskisuurten yritysten kasvua tarjoamalla tehokkaita ja joustavia rahoitusratkaisuita ilman byrokratian haasteita.

Asiakaspalvelu

Front Kasvurahoituksen asiakaspalvelu on avoinna arkisin 09:00-16:00. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Yhteystiedot

Front Kasvurahoitus / Vertaislaina Oy
Postiosoite: Joukahaisenkatu 1, 20520 Turku


Front-ryhmä muodostuu Front Group -konsernista ja rahoitukseen keskittyvästä Front Finance -konsernista. Front Kasvurahoitus on osa Front-ryhmän Front Yritysrahoitus-palvelua. Front Yritysrahoitus rahoittaa pk-yrityksiä verkkopalvelusta 2.000 - 250.000€ ja suurempia hankkeita ja projekteja tapauskohtaisesti.

Asiakasvastuulliset

Card image cap
Sami Törmä

Toimitusjohtaja, Vertaislaina Oy

Card image cap
Joni Nousiainen

Rahoitusjohtaja, CEFA

Card image cap
Alexis Eronen

Rahoituspäällikkö

Card image cap
Mona Mäkilä

Asiakaspalvelu, laskutus

Lisäksi työllistämme IT:n, markkinoinnin, juridiikan sekä perintä- ja luotonvalvonta-alueen ammattilaisia.

Sähköpostiosoittemme ovat muotoa etunumi.sukunimi@front.fi. Lisätietoa henkilöistä ja Front-ryhmästä löydät Frontin verkkopalvelusta osoittesta front.fi/front-yhtiot/