Yhteystiedot | Front Kasvurahoitus

Front Kasvurahoitus

Rahoitamme suomalaisia pk-yrityksiä helposti ja vaivattomasti ja autamme soveltuvan rahoitusratkaisun valinnassa. Missiomme on tukea pienten ja keskisuurten yritysten kasvua tarjoamalla tehokkaita ja joustavia rahoitusratkaisuita ilman byrokratian haasteita.

Yrityslainaa voi hakea palvelustamme 250.000€ asti. Rahoitettavalla yrityksella ei saa olla merkittäviä maksuviiveitä, yrityksellä tulee olla edellytykset kannattavaan yritystoimintaan pidemmällä aikavälillä ja yrityslainan takaavan omistajayrittäjän tulee olla luottokelpoinen.

Asiantuntijapalvelumme selvittää kotimaisille kasvuyritykselle valtion ja EU:n rahoitusratkaisuja, jotka auttavat yritystä kasvamaan. Tukikonsultointimme voi sisältää ELY- ja Business Finland-tukien selvitystä ja tukien hakemisprosessin ohjauksen.

Asiakaspalvelu

Front Kasvurahoituksen asiakaspalvelu on avoinna arkisin 09:00-16:00. Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Yhteystiedot

Kasvurahoitus Turku, Vertaislaina Oy
Postiosoite: Linnankatu 13 a A2, 20100 Turku

Kasvurahoitus Helsinki
Pohjoisesplanadi 35 Ab, 00100 Helsinki


Olemme osa Front-ryhmää, joka muodostuu Front Group -konsernista ja rahoitukseen keskittyvästä Front Finance -konsernista.

Asiakasvastuulliset

Card image cap
Sami Törmä

Toimitusjohtaja, Vertaislaina Oy

Card image cap
Mona Mäkilä

Asiakaspalvelupäällikkö

Card image cap
Joni Nousiainen

Rahoitusjohtaja, CEFA

Card image cap
Alexis Eronen

Rahoituspäällikkö

Card image cap
Santeri Uurasmaa

Rahoitusasiantuntija

Lisäksi työllistämme IT:n, markkinoinnin, juridiikan sekä perintä- ja luotonvalvonta-alueen ammattilaisia.

Sähköpostiosoittemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@front.fi. Lisätietoa henkilöistä ja Front-ryhmästä löydät Frontin verkkopalvelusta osoittesta front.fi/front-yhtiot/