Kesäetu! Kesän aikana nostettuihin yrityslainoihin 3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

kasvurahoitus yrityslaina

Nopea ja vaivaton vaihtoehto pankin yritysrahoitukselle

Yrityslaina 2.000-250.000€ kasvuun ja investointeihin. Kasvurahoitus yrityslaina on kasvun alusta, ja saat sen tilille jopa saman päivän aikana.

kasvurahoitus yrityslaina

Yrityslainalaskuri

Valitse yrityksen tarpeisiin sopiva yrityslainan koko ja maksuaika.

10 000

12 kk

Kuukausierä *

- € / kk

Kokonaiskustannus

-

*) Kk-erä on indikatiivinen ja voi tarkentua yrityksen riskianalyysin yhteydessä. Erä sisältää pääoman lyhennyksen ja koron. Lainassa ei ole muita kustannuksia. Tarjoamme kolmen kuukauden lyhennysvapaan jakson maksuohjelman alkuun veloituksetta!

Uusiin yrityslainoihin 1-3 kuukauden lyhennysvapaa jakso maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kannattaa tietää yritysrahoituksesta ja yrityslainasta?

Kasvurahoitus rahoittaa Suomessa toimipaikkaansa pitäviä yrityksiä yritysmuodosta riippumatta. Yrityslainan hakijalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus rahoitusta hakevaan yhtiöön sekä pankkitunnukset tai mobiilivarmenne henkilöllisyyden varmistamiseksi. Rahoitettavalla yrityksellä tulee olla tili suomalaisessa pankissa.

Kasvurahoituksen vakuudeton yrityslaina on muodoltaan annuitettilaina, jossa maksuerät ovat aina saman suuruiset. Maksuerä koostuu pääoman lyhennyksestä ja korko-osuudesta ja koron osuus pienenee maksuohjelman edetessä.

Kasvurahoituksen yrityslainassa ei ole tilinhoitomaksuja tai kuukausimaksuja emmekä peri ylimääräisiä maksuja jäljellä olevan lainapääoman ennenaikaisesta takaisinmaksusta.

Kasvurahoituksen kokenut yrityslainatiimi auttaa yritystäsi hakemuksen teossa, käsittelemme yrityslainatarjouksen yksilöllisesti ja autamme yrityksellesi sopivan rahoitustuotteen valinnassa.

Yrityslainatiimi on tavoitettavissa numerossa 09 6829 8003 (ark. 09:00-16:00) ja sähköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi

Kasvurahoituksen yrityslainatiimi auttaa mielellään hakemuksen teossa ja yritykselle sopivan rahoitusratkaisun valinnassa. Tavoitat meidät numerosta 09 6829 8003 ja sähköpostitse yrityslaina@kasvurahoitus.fi

Asiakkaidemme arvioita palvelusta

Four And Half Stars

4.3 / 5 tähteä, (57 arvostelua) Front Kasvurahoitus yrityslaina

Olipas mukavaa saada ystävällistä palvelua!

Hanna(Teollinentuotanto)

En voinut uskoa, että homma hoitui näin nopeasti ja vaivattomasti.

Pirjo(Henkilöstöpalvelut)

Pankin kanssa olisi kestänyt viikkoja. Kiitos nopeasta palvelusta!

Olli(Arkkitehtitoimistot)

Pankkien kanssa sopivan ajan löytäminen, pankkiin reissaaminen, lainaneuvottelu ja kaikkien paperien läpikäynti syö nopeasti suuren osan työpäivästä. Kun tarjolla on nopeampi vaihtoehto, olisihan se hullua olla sitä kilpailuttamatta.

Hanna(Teollinentuotanto)

Meistä mediassa

Lue meistä kirjoitettuja artikkeleja ja tiedotteita.

Yle
Kauppalehti
Talouselämä
Suomen Osakesäästäjät

Kasvurahoitus on Suomen Kasvurahoitus Oy:n digitaalinen yritysrahoituspalvelu. Olemme 100% suomalainen rahoitusyhtiö ja osa Front-ryhmää. Olemme saaneet tutustua jo yli 10.000 yrityksen rahoitustarpeisiin. 05/2019 toteutetun asiakaskyselyn perusteella 96% asiakkaistamme suosittelisi Kasvurahoituksen nopeutta ja rahoituksen hintaa toisille yrittäjille.

Kiinnostuitko yrityslainasta?

Pyydä maksuton lainatarjous ja saat yritykselle räätälöidyn lainatarjouksen viipymättä. Temme lainatarjouksen tyypillisesti jo tunnissa.

Pyydä lainatarjous