Nyt uusiin yrityslainoihin 1-3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

kasvurahoitus yrityslaina

Nopea ja vaivaton vaihtoehto pankin yritysrahoitukselle

Yrityslaina 2.000€–250.000€ netistä. Maksat vain kuukausierän, ei muita kuluja. Yritysrahoitus yksinkertaisesti, ilman byrokratian haasteita.

kasvurahoitus yrityslaina

Lainalaskuri

Valitse yrityksellesi sopiva yrityslainan kuukausierä.

10 000

12 kk

Kuukausilyhennys *

- € / kk

Kokonaiskustannus

-

*) Laskurin kuukausierä on indikatiivinen ja voi tarkentua yrityksen riskianalyysin yhteydessä. Uusiin rahoituksiin nyt jopa kolmen kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun!

Uusiin yrityslainoihin 1-3 kuukauden lyhennysvapaa maksuohjelman alkuun veloituksetta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kannattaa tietää yritysrahoituksesta ja yrityslainasta?

Yrityslaina on annuitettilaina, jossa on kiinteä yritykselle räätälöity vuosikorko. Yrityslainaa lyhennetään ennalta sovituin ja samansuuruisin maksuerin, jossa on mukana jäljellä olevalle pääomalle laskettu korko-osuus ja pääoman lyhennys.

Kasvurahoitus -yrityslainassa ei ole tilinhoitomaksuja, kuukausimaksuja emmekä peri ylimääräisiä maksuja jäljellä olevan lainapääoman ennenaikaisesta takaisinmaksusta.

Yrityslainahakemuksen teko on vaivatonta. Lainahakemuksen tekemiseen on syytä varata aikaa viisi minuuttia ja lainahakemuksen voi tehdä verkkopalvelussamme.

Lainahakemus on maksuton, tarjouksen pyytäminen ei sido yritystäsi mihinkään ja teemme lainatarjouksen tyypillisesti alle tunnissa.

Kasvurahoituksen kokenut yrityslainatiimi auttaa yritystäsi hakemuksen teossa, käsittelemme yrityslainatarjouksen yksilöllisesti ja autamme yrityksellesi sopivan rahoitustuotteen valinnassa.

Yrityslainatiimi on tavoitettavissa numerossa 09 6829 8003 (ark. 09:00-16:00) ja sähköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi

Kasvurahoituksen yrityslainatiimi auttaa mielellään hakemuksen teossa ja yritykselle sopivan rahoitusratkaisun valinnassa. Tavoitat meidät numerosta 09 6829 8003 ja sähköpostitse yrityslaina@kasvurahoitus.fi

Asiakkaidemme arvioita palvelusta

Four And Half Stars

4.3 / 5 tähteä, (57 arvostelua) Front Kasvurahoitus yrityslaina

Olipas mukavaa saada ystävällistä palvelua!

Hanna(Teollinentuotanto)

En voinut uskoa, että homma hoitui näin nopeasti ja vaivattomasti.

Pirjo(Henkilöstöpalvelut)

Pankin kanssa olisi kestänyt viikkoja. Kiitos nopeasta palvelusta!

Olli(Arkkitehtitoimistot)

Pankkien kanssa sopivan ajan löytäminen, pankkiin reissaaminen, lainaneuvottelu ja kaikkien paperien läpikäynti syö nopeasti suuren osan työpäivästä. Kun tarjolla on nopeampi vaihtoehto, olisihan se hullua olla sitä kilpailuttamatta.

Hanna(Teollinentuotanto)

Meistä mediassa

Lue meistä kirjoitettuja artikkeleja ja tiedotteita.

Yle
Kauppalehti
Talouselämä
Suomen Osakesäästäjät

Front Kasvurahoitus-palvelua operoi Vertaislaina Oy. Olemme 100% suomalainen rahoitusyhtiö ja osa Front-ryhmää. Asiantuntijamme ovat kokeneita yritysrahoituksen ammattilaisia ja olemme saaneet tutustua jo yli viiden tuhannen yrityksen moninaisiin rahoitustarpeisiin. 05/2019 toteutetun asiakaskyselyn perusteella 96% asiakkaistamme suosittelisi Front Kasvurahoituksen nopeutta ja rahoituksen hintaa toisille yrittäjille.

Kiinnostuitko yrityslainasta?

Pyydä maksuton lainatarjous ja saat yritykselle räätälöidyn lainatarjouksen viipymättä. Temme lainatarjouksen tyypillisesti jo tunnissa.

Pyydä lainatarjous